Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 888
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Момичета,ще помоля за малко съдействие. Днес минахме Life in UK теста, взехме го, обаче моите въпроси бяха доста неприятни. Попълнихме апликацията и платихме таксата, но нещо не се ориентираме за биометричните данни, снимките и верификацията на документи. Може ли някой да сподели какви документи  показа като доказателство за пребиваване в страната и къде става това.

# 211
  • London
Бях в магазина на Arran, няма наличност на календарите Sad каза, че и онлайн няма да намеря.
Сега погледнах, онлай имат и ако си новорегистриран, изскача прозорче за 20% off Simple Smile

La Catrala, малки разфасовки са, 24 различни продукта. Има календари и с по 12. Продуктите обикновено ги има описани в сайтовете, както и размера на разфасовките.

Ясно аз обичам големи подаръци, може 1-2 да са ама да са с голяма стойност и големи.Laughing Явно не е за мен.

Хайде наздраве.Stuck Out Tongue

# 212
Наздраве и от мен от Питлохри, избягах пак малко на север да се почувствам човек, че в Глазгоу ти идва да се хвърлиш в Клайд. Но и тук от утре влизат в tier3 Sad
Аран нямат и онлайн, не били предвидили много календари тази година Sad Ще мисля други подаръци. На баща ми хубав шал взех. Той все мрънка, че не иска подаръци, а после като дете им се радва.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 06:02 от A_Joker

# 213
Момичета,ще помоля за малко съдействие. Днес минахме Life in UK теста, взехме го, обаче моите въпроси бяха доста неприятни. Попълнихме апликацията и платихме таксата, но нещо не се ориентираме за биометричните данни, снимките и верификацията на документи. Може ли някой да сподели какви документи  показа като доказателство за пребиваване в страната и къде става това.
И аз се интересувам от тази тема. Дъщеря ми иска да подаде за пресетълт статус

# 214

Апликацията за натурализацията нали? Накрая на формата ви препраща да си букнете час за биометрични данни, там се верифицират и самите документи. Документите не би трябвало да са много, имате все пак сетълд статус, който се доказва с 5те години. Аз подавах хартиената и заедно с нея по пощата изпратих и: бг паспорт, двата сертификата за лайв в юк и английски, писмото за сетълд статус, за всеки случай Р60 за 5г и ооследната консил такса като доказателство за адрес. Не бях сигурна дали трябва, но за да не я забавят ги изпратих.
Ако сте в офис с биометрични, там на място си ги снимат и ги връщат веднага, така че може да ги имате във вас например.

# 215
Кога подавате документи за натурализация след като е минала една година от получаване на сетъл статус или може и по- рано.

# 216
  • UK
Ронка, благодаря за отговора. Ориентирахме се снощи, да прати ни към линк да си букнем час за проверка на документите, но никъде не пишеше че там правят и биометричните данни. Та се чудехме дали не трябва на друго място да отидем за отпечатъците.
 Оказа се обаче, че въпреки моят сетъл статус трябва да доказвам право на пребиваване,  което няма как да докажа за 5 год. Сега се чудим, дали с европейската здравна карта няма да можем да го докажем.

Някой питаше за прахосмучка робот, в подфорума Домакински уреди има тема аз така се зарибих преди години. Имам Румба 8ма серия и е найстина хаотична, преди ме дразнеше много но вече и свикнах и не мога без нея. За 4 години само четки и филтър сме купували.

Адвент календари не купувам, но като ви четох юе взема на децата по един шоколадов. Търсих и този на  Yankee Candle, но е изчерпан вече. Някой спомена за календар на Л'Окситан това е може би единствения с козметика който бих пробвала, голям фен съм на марката и ще чакам коледните намаления да си взема техен крем за лице. Ползвах ги няколко години подред и бях много доволна, за година и смених с ЕЛ и Ланком, но сега се връщам пак към тях.

Една година след получаване на сетъл статуса, може да кандидатсваш за натурализация.

# 217
  • Истински се вижда само със сърцето.
GreenP на мен когато ми искаха доказателства за сетъл статуса им се обадих да ги попитам какви документи да пратя. Поискаха ми кансъл такс писмата за няколко години.
Обади се най -добре и попитай.

# 218
Привет момичета.

Иксах да ви попитам ако някой  е запознат дали indefinite leave to remain може да се загуби след определен брой години?!
Благодаря предварително за отговорите ви!

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:49 от Анонимен

# 219
# 220
Благодаря, явно това е променено, но при всички случаи явно губиш статута си, след  години отсъствие.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:23 от Анонимен

# 221
Загледала съм един Бейлис...на 12 паунда още му се чудя. Бейлис пия само и единствено по Коледа, обаче някак си все още живее в мен идеята да пътуваме по празниците до Бг. За сега ми се вижда мисия невъзможна, билетите са скъпи, което ме изненадва на фона на липсващите полети...
Ай наздраве де, аз съм на Budweiser от вчера

# 222
12 е добра цена, мисля че морисънс имаха акция сега.

# 223
  • На острова
Тамън си го взех снощи Бейлис-а за £12 литър от Теско. Аз от Април до сега съм на кето, та захар не близвах, ама от снощи до днес вече изпих три горещи шоколада с Бейлис 🤪. Даже първият за днес го изпих в “работно време”, 16 ч. Вкъщи, де. Зимна напитка си ми е. В неделя почват постите, така че кой пил, пил.

Ние пак сме в изолация, този път в на малката нърсърито имало дете с позитивен тест. Съвсем ще лудна с това стоене в къщи.. Пролетта беше по-лесно. За това - Бейлис.

# 224
  • Манчестър
Привет момичета.

Бивша лондончанка, на която още цялото семейство е в Англия, но вече от 7 години канадка, търсеща съвет.

Иксах да ви попитам ако някой  е запознат дали indefinite leave to remain може да се загуби след определен брой години и дали ако някога пожелая да се върнем, то ще мога да си вляза, работя и т.н.
Благодаря предварително за отговорите ви!

Губи се след 2 г отсъствие от страната.

Общи условия

Активация на акаунт