Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 874
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Хайде, честит нов президент на американците. Тук започнаха да гърмят вече (живея до площада, на който са всички протести)

# 166
Milada, поръчвам си от няколко сайта:
Candle shack
Randle candles
Craftovator

Не е трудно, но изисква време и проби, докато уцелиш правилните фитили, температура на наливане и т.н.
И в момента правя тест как горят някои от последните фитили, които поръчах.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 20:10 от G&B

# 167
И аз много обичамда чета, сега съм подхванала някаква тъпня, ама ще я прочета, поне е малко книжле.

# 168
  • UK
Нещо се изумих като ви четох. Никога, ама никога не съм имала никакъв проблем с доставка, всичко винаги ми е пристигало както трябва и никога не е изчезвало нещо. И на Амазон и на Роял Мейл нещата и на другите там, единствено мога да се оплача, че веднъж два пъти съм плащал за важни неща експресна доставка, а те са идвали със закъснение не за 24 ч. а за 2-3 дни примерно.
Аз търся пижами на Хари Потър за сина и разни други аксесоари, нещо не мога да харесам. Дъщерята вече си е написала писмото за Дядо Коледа и вече го е запечатала даже, чакам я да легне да видя какво е написала, но тя е лесна с нейните играчки. Има и рд скоро, обещах ѝ, че ще идем до магазина и ще ѝ купя каквото си избере, тя по играчките на азда много се зазяпва, поне са бюджетни там.

# 169
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи от този сайт поръчвах, само че с други герои https://www.character.com/collections/spellbinding-harry-potter-gifts
Качеството е много хубаво, дъщеря ми беше много щастлива. Сега и за Коледа съм и поръчала от там.

Покрай календарите ми дадохте идея за подарък за РД на моя мъж 😂

Жалко, че адвент календара на Брюдог го няма вече, но пък му поръчах селекция хедлайнъри 😀
На детето всичко за Коледа и купено и скрито. Остава да измисля още някои дребни неща.

# 170
И при мен всичко е купено и скрито, тая година сме на вълна маркетплейс за децата. ММ има рд другата седмица, още нищо не съм му взела, но той може една торта да получи 😂. И аз писах писмо на Дядо Коледа и май ще си поръчам нещо на Сваровски, но да видим какво ще е на сейл 😂😂, тъкмо ще си направя и подарък и за рождения ми ден 🤣

# 171
Ааа Ронка значи не само ние двете сме с близки дати, ами и мъжете ни 😂

Като каза Сваровски, я да погледна и аз 😂

# 172
Ааа Ронка значи не само ние двете сме с близки дати, ами и мъжете ни 😂

Като каза Сваровски, я да погледна и аз 😂

Още е рано, пускат по 50-60% около след Коледа. Аз тогава си правя подаръци 😂. И за приятелки за предстоящи празници съм взимала по намаленията.
Моя мъж е на 13ти 😁

# 173
  • Манчестър
Значи снощи си поръчах и аз Yankee candle адвент календар, за мен си, и почнах после да гледам какво друго се предлага - на Elemis го няма в наличност, но пък си харесах на Jo Malone 😍 Ма, много скъп и само ще си мечтая за него. Иначе се чудя за синът ми какво да взема - последните години беше Лего календар, ама мисля вече го надрастна. Гледах нещо на Хари Потър, ама също не знам дали ще му е интересен. Нещо за Ютуб и футбол, ако има ще му допадне най-много 😀 Малката пък е малка и не знам дали ще има търпението да отваря по едно на ден, така ще мога да спестя от детските календари тази година.

~Миа~, не знам на колко години е малкото ти момиче, но в Амазон съм виждала адвент календар на Дисни с книжки. Може и на други места да се предлага. Може да погледнеш дали все още го има, ако е нещо, което ще й хареса. А календара на Jo Malone наистина е скъпарски. Само балсам за устни съм пробвала от тази марка. Нямам представа какви са парфюмите им, но винаги цените са им... 🙄. Аз като почитател на Dior се бях зарекла, че тази година ще поръчам техния. Обаче се изкуших и купих разни по-евтини преди да пуснат на Dior в продажба и не мога сега да оправдая разхода. Следващата година живот и здраве. Календарите от по-известните и търсени марки свършват много бързо. Аз още през септември започнах да следя тези, които ме интересуват кога ще излязат на пазара. В деня, в който излезе на Rituals, веднага го купих, защото предварително бях решила да опитам техните продукти. Сега на някои места е с намаление, но аз не съжалявам, че платих пълна цена. За другите два ползвах намаление, но Lumene не е много популярна марка тук (за мой късмет). Сега се сещам, че освен на Дисни, в Амазон видях и календар с книжки на Marvel. Може да е подходящ за момчета, които са фенове.

Абе и аз съм фенка на Диор и основно козметика и гримове ми е оттам, но някак си £340 за адвент календар не бих прежалила.....ще мина накрая с един шоколадов и дотам...

# 174
Ронка на 19 е ММ 😂
Ще ги погледна и тогава ако не забравя Simple Smile но и снощи си доставиха наслада на очите.

Гледах календара на Дисни с книжки, интересна е като идея, но още се чудя Simple Smile

# 175
Абе и аз съм фенка на Диор и основно козметика и гримове ми е оттам, но някак си £340 за адвент календар не бих прежалила.....ще мина накрая с един шоколадов и дотам...
Ave, сега поне изборът е голям и има календари за всеки вкус и джоб - кеф ти Dior, кеф ти шоколад.

# 176
Дъщеря ми иска адвент календари на Лего (Хари Потър тази година) и Линт. Понеже и е писнало от лего, а мисля, че и тя иска лего, защото не се сеща за друго и да не се мине без хич, гледах някакви комплекти за правене на гривнички - верижка и всеки ден добавяш нов коледен елемент. Изглеждат прилично на снимката (пак боклук са, де), но ревютата не са обещаващи.
За себе си не знам какво искам. Всъщност искам нещо дребно като обем, но луксозно, като парфюми. Няма как да стане. Сложила съм си в кошницата в Дебенамс един календар на L'occitane, че поне като чета какво има, почти всичко бих ползвала, но нез нам дали ще го пусна.
ММ е толкова нематериален, че винаги изпадам в ужас, когато му е време за подарък.

# 177
  • UK
Замислих се за добра тротинетка за дъщеря ми, някой може ли да препоръча нещо за 7-годишно, но да става и до 100 кг., нейната е за подмяна.

# 178
  • На острова
Dejie, виж тротинетките на micro. Аз мислех такава да взема на момчето ми, но adult scooter, защото той е доста голям. Иначе си я ползва, ходи на у-ще с нея понякога. Старата му беше от Halfords, но вече страшно се раздрънка.

Блу, виж това, ако не си взела още. Пише Сваровски, мисля е за малко по-голямо момиче:

https://www.wowcher.co.uk/deal/shop/jewellery/sets/15859689/jewe … aQ6EaAuclEALw_wcB

Взех на малката адвент календар на Frozen с разни гривнички и фибички, перфектен е за нея, тя обича много да се кичи. На синът ми ще му взема едни футболни карти, match attax. Благодаря на всички за идеите.

Ave, четох аз ревюта вчера, тия £340 не са оправдани дори, повечето продукти са миниатюри, които би следвало да получиш и при покупка на техен продукт. Миналата година е бил по-ексклузивен.

На ММ му викам: искаш ли ми го подариш и той каза, че не ми трябва. Няма за къде да ги ползвам нещата. Този сезон поне 😀

# 179
А как издържате календарите да не ги отворите още сега или още първия ден когато сте ги получили? Rolling Eyes Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт