Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 882
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Оптимист по принуда
Дежи, ние на малката /на 7 е/ взехме този от decathlon на Oxelo в розово и черно. https://www.decathlon.co.uk/p/mid-9-scooter/_/R-p-172604

Много леко върви, има предна и задна спирачка, много и' е удобен.

# 181
  • ENGLAND
Момичета, вие вече мислите за Коледа, а аз съм на вълна черен петък, по точно търся си прахосмукачка робот. Чета във фейса и направо се сбърках. Ако някой има опит с купуването да сподели, модели, цени, откъде. Преди 2 години на черния петък си купих един робот за 60 паунда, толкова му и беше работата, за година и половина батерията му свърши, а никъде я няма вече. Търся бюджетен, румбата ми е много скъп. Четох един куп ревюта, бюджетен, в Амазон е този https://www.amazon.co.uk/ECOVACS-ROBOTICS-N79S-Self-Charging-War … KFkkz5Ebyz3azZzP6 . Има и други подобни, на подобна цена, бест селър https://www.amazon.co.uk/Eufy-Upgraded-Super-Thin-Self-Charging- … 031_t1_B07F3Q25LJ , но няма колко е гаранцията. Ако някой има тези нека сподели, аз сега ги следя дали няма да ги намалят още.
Във фейса има група за роботите, там такива хвалби за Xiomi. Особено този бюджетния https://www.aliexpress.com/item/4001307977659.html?spm=2114.1201 … .1.4e427759IpjgIT , в групата направо са полудели по този. Сега се чудя да рискувам ли с този или да следя за другите в Амазон? Мнения моля!!!

# 182
Замислих се за добра тротинетка за дъщеря ми, някой може ли да препоръча нещо за 7-годишно, но да става и до 100 кг., нейната е за подмяна.
Ние взехме на zinc трикова. Дъщерята е на 8.

# 183
Момичета, вие вече мислите за Коледа, а аз съм на вълна черен петък, по точно търся си прахосмукачка робот. Чета във фейса и направо се сбърках. Ако някой има опит с купуването да сподели, модели, цени, откъде. Преди 2 години на черния петък си купих един робот за 60 паунда, толкова му и беше работата, за година и половина батерията му свърши, а никъде я няма вече. Търся бюджетен, румбата ми е много скъп. Четох един куп ревюта, бюджетен, в Амазон е този https://www.amazon.co.uk/ECOVACS-ROBOTICS-N79S-Self-Charging-War … KFkkz5Ebyz3azZzP6 . Има и други подобни, на подобна цена, бест селър https://www.amazon.co.uk/Eufy-Upgraded-Super-Thin-Self-Charging- … 031_t1_B07F3Q25LJ , но няма колко е гаранцията. Ако някой има тези нека сподели, аз сега ги следя дали няма да ги намалят още.
Във фейса има група за роботите, там такива хвалби за Xiomi. Особено този бюджетния https://www.aliexpress.com/item/4001307977659.html?spm=2114.1201 … .1.4e427759IpjgIT , в групата направо са полудели по този. Сега се чудя да рискувам ли с този или да следя за другите в Амазон? Мнения моля!!!

И аз съм на такава вълна, с бюджет около 200-250 паунда и ще следя с интерес. Имам познати с Xiomi и са доста доволни.

Иначе, и аз съм по нематериалните подаръци- жестове, емоции, пътувания, храна, курсове и т.н, но предвид ситуацията, може и да се примиря с материален подарък. Повече се вълнувам какво да подарим на детето.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 15:08 от Alex_Sandra

# 184
  • На острова
Аз си купих робот от Amazon, звучеше ми италианско - Bagotte, но пак някакво китайче се оказа. Под £200 беше, взех май-мощния модел, Bagotte 800, но е изчерпан. Търсих линк да пратя на приятелка и го няма вече. Доволна съм, сутринта чисти кухнята, сега се зарежда и после ще обикаля в хола.

# 185
  • на малък остров в океана
Doret, с конкретните модели не мога да помогна, защото моят е купуван преди 6-7 години и работи като нов. Тогава irobot бяха най-популярни, но благодарение на ревюта и видеа избрахме Lg робот. Тогата  irobot обикаляха хаотично из стаите, докато lg имаха 4 различни режима на чистене, плюс 1 custom, т. е. ти му указваш къде да чисти като очертаеш границите.
Аз толкова съм свикнала с него, че само стълбите вкъщи се чистят с нормална прахосмукачка.
Отдавна се канех да си поръчам нови странични четки, но сега благодарение на чуденката ти си поръчах.

А с тия адвент календари, два дена не съм спряла да разглеждам. Дори не знаех, че и големите козметични компании правят такива. 😁
А то имало всякакви, дори и със свински кожички (така ли се превеждат? ) 😜

Аз на  черния петък ще се оглеждам за парочистачка. Помня, че миналата година обсъждахте различни модели, но не ми беше на дневен ред и не помня. Та ако сте си купули миналата година, доволни ли сте и от кои модели?

# 186
  • Bristol
За роботи не мога да помогна, защото се изхвърли мъжът и взе Румба преди почти 8 години и още си го ползваме. Само четки и филтри сменява. Дано така си продължава, много си го тачим в къщи.

Аз вчера най-накрая мисля, че намерих хубава хавлия за след баня на дъщерята от White Stuff, защото мъжът само за нея не знаеше какво да вземе.
В момента нито гримовете, нито парфюми ми вървят с този home office. А още по-малко дрехите.
В петък ходих на профилактика в Specsavers. Имат нова машина и ми направиха 3D scan на очите 🤪 Спрях си контактните лещи за 6 месеца, защото и тях сега рядко го нося...
И не можах да изляза с колелото 😔 Вчера шетах из къщи, защото днес щях да излизам с приятел и днес цяла сутрин валя. Сега чак поспря.

# 187
  • ENGLAND
Е, румбата е мерцедеса на роботите, но просто сега не мога да си го позволя, а ми е нужен робот, че болежките в ръцете доста се увеличиха и трябва повече да почивам. Имам още няколко дни да реша за китайските или амазонските роботи. Ще питам и мамите във фейса.

# 188
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Блу, най-искрени съболезнования! 😔 Баба почина преди 3 седмици. Не можахме да се приберем. На нея съм кръстена, толкова я обичам. Не съм срещала по-добър, великодушен и честен човек!

Относно роботите, ние сме с Румба вече 7-8г. Веднъж сменяхме батерия. Миналата година купихме по-нов модел, но старата Румба си работи , нищо  че съм я метнала в килера.

Церемонията на ММ за British Citizenship в общината е във вторник .😳 Мислех , че няма да работят по-време на локдауна, изненадаха ме.

# 189
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дани съболезнования за баба ти!

Аз не съм проверила за изпита по английски дали ги провеждат, но не ми се рискува сега, май след Коледа ще е.

# 190
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Благодаря, Илейн.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:25 от dani78

# 191
  • London
При нас затвориха още класове и все служители болни, децата и да са нямат симптоми. Казват ти две седмици у дома и после всички обратно. Общо взето не знаеш кой ден ще те извеселят с карантина....

# 192
  • Leeds, UK
Дани,  съболезнования за баба ти.
Аз си купих едно чанте на Guess за рождения ми ден. Трябваше ми crossbody bag, но да не е съвсем миниатюрна, че не мога да побера портмоне, телефон и ключове и да не мога да я затворя. Очаквам я да пристигне скоро, дано да не ми я оставят пред вратата на сейф плейс.
Още не съм взела нищо на никого за Коледа. Малкият има рожден ден скоро и поиска слушалки с микрофон и годишен абонамент за Fornite. Че и на работата ще правим Тайният дядо Коледа сигурно пак и трябва да измисля нещо. Миналата година взех на мацката колекция от бутилчици с джин. Аз получих обичайните toiletries. Някои хора хич нямат въображение.Stuck Out Tongue Closed Eyes.

# 193
  • Оптимист по принуда
Белла, фенка съм на Guess, да ни я покажеш Hug
 Дани, на по-добро място е Heart

Блу, как сте вкъщи?
Поръчвали ли сте пъзели от лична снимка? Искам на малката да поръчам снимка на нейната любима играчка-таралеж като пъзел. Ако имате отзиви?

# 194

Общи условия

Активация на акаунт