Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 886
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Благодаря, момичета!

# 196
  • Оптимист по принуда
Бела, не се отваря, но по името в линка я намерих, супер е Hug

# 197
Дани, съболезнования!

Някой пита за отваряне на календарите. Аз имам волско търпение. ММ ми поръчва подарък на адреса в офиса и не го крие у нас, защото знае, че няма да го погледна даже. Предпочитам изненада на деня. Гледам и баткото попива от мен. Всяка Коледа под елхата е пълно с подаръци за приятелите ни и той никога не ги пипа. На фирменото парти миналата година получихме подаръци, както и на погачата на малката. Казах му да отвори един от тях преди Коледа и той възропта, че са коледни и отказа да ги пипне. Изчака чинно деня😂
Малката също я подхванах с подаръците ѝ за РД. Половин ден седяха в готовност за фотосесията и не и дадох да ги пипне.

Нямам идея какво искам. Всички други измислих за Коледа, обаче за себе си съм в шах. Искам време, много свободно време за учене и да си довърша родословното дърво.

Аз взех от адвентите с книги за сина. Малката още се чудя с какво да е нейния. Колебая се между няколко варинта. Добра идея е това, нейните да са без номера. И без това не може да чете😂

Тук е много приятно времето. Уикенда пак бяхме в цветна приказка.

# 198
  • София
Съболезнования за твоята баба, Дани! Heart
Pampers, твои ли са тези снимки ? Прекрасни са!
Аз за пръв път купих две - Christmas Eve box
за децата и ще ги напълня, още не съм сигурна с какво:) Иначе подаръците ги отварят на Коледа рано, ама наистина рано сутрин:)

# 199
В boots като купиш грим за £20 ти подаряват тази кутия https://prikachi.net/image/img-20201110-174400.WT543 не е лоша

# 200
Pampers, твои ли са тези снимки ?

Да. Имах щастието лично да се потопя в тази приказка.
Седя в офиса, гледам слънцето навън и си мечтая да съм в гората😂

# 201
Бях в магазина на Arran, няма наличност на календарите Sad каза, че и онлайн няма да намеря.

# 202
  • На острова
Какво е това Arran? Не съм чувала.

Аз последвах примера на Milada и ще се поглезя и аз с адвент календар на Nuxe, а от ММ имам подарък този на Lancome. Докато се начудя на Rituals и той се продаде навсякъде. По идея на Мери - взех си един mindfullness calendar от Etsy, снимка отдолу + един с малки чаени свещи на Yankee. Ще има да си отваряме 😀

# 203
Какво е това Arran? Не съм чувала.

Аз последвах примера на Milada и ще се поглезя и аз с адвент календар на Nuxe, а от ММ имам подарък този на Lancome. Докато се начудя на Rituals и той се продаде навсякъде. По идея на Мери - взех си един mindfullness calendar от Etsy, снимка отдолу + един с малки чаени свещи на Yankee. Ще има да си отваряме 😀

https://arran.com/  Milada мисля сподели за техните календари, шотландски бранд е.

# 204
  • London
Хайде наздраве момичета, само аз май правя наздраве.....този път с Хайнекенче.

В тези календари подаръците поне големи ли са или тип джобно гадже хихи?

Аз засега си взех само на мен един суичър на кока кола.... да си го облека на Коледа.

# 205
Уф, аз за всички измислих подаръци, даже вече ги поръчах, но за баща ми нищо не ми хрумва, той всичко си има..а и всички по-популярни неща сме подарявали през годините. Тази година навърши 69г..вие какво сте намислили за вашите родители?

# 206
  • Bristol
Бях в магазина на Arran, няма наличност на календарите Sad каза, че и онлайн няма да намеря.
Сега погледнах, онлай имат и ако си новорегистриран, изскача прозорче за 20% off Simple Smile

La Catrala, малки разфасовки са, 24 различни продукта. Има календари и с по 12. Продуктите обикновено ги има описани в сайтовете, както и размера на разфасовките.

# 207
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Благодаря на всички за изказаните съболезнования! Здрави бъдете и се пазете вие и вашите семейства!

Някой спомена Сваровски. В сайта в момента върви 50% намаление https://www.swarovski.com/en_GB-GB/c-20/Categories/OUTLET/f/flag … ec8e86d7466a3f53a

# 208
...вие какво сте намислили за вашите родители?
Тривиалното - календари със снимки от фотосесията ни +ключодържатели и магнити за хладилник. Тази година ще е скромно.

# 209
Миналата година му поръчахме календар със колаж / снимки на децата. 😕 Сестра ми му взе възглавница - масажор за РД през октомври и за Коледа и двете сме out of ideas. 🤓

Общи условия

Активация на акаунт