Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • някъде в орбита...
Илейн, преди появата но първото бяхме на качествен коледен с мъжа в Германия, за дълъг уикенд - никой не може да ми отнеме "греяните" спомени Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 571
И аз обичам уикендите. Да станем, да закусим и да отпрашим на някъде. Днес времето е ужасно, но пък се разходихме с колата по пътища, през които до сега не сме минавали.

У дома тази година ще има само елха от филц. Дребното получава в адвент календар по една играчка да лепи на нея всеки ден. Голямото и то я пренарежда.

И на нас ни е добре тук във всички направления. Освен определени хора, друго не ни липсва. Кариерата като пораснат децата ще я градя пак наново. Все пак имам още 30 години до пенсия Grinning Пък дано като спрем да изплащаме тея такси за градини да съберем и за къща!

# 572
  • London
Снимката е много хубав кадър Миа.

При нас положението е така, че сме се проснали до светещата елха на една грамадна възглавница и всички без мен спят. Идилично....

# 573
  • Bristol
Отбелязахте ли Никулден? 😁

И на мен липсата на възможност да пътуваме свободно тази година не ми влияе добре Sad

Аз какво гледах времето, мислех, че днес ще е по-добро от вчера. Вчера успях едно пране да изсуша в двора, днес цял ден не спря да ръми. Само сутринта светна едно слънце, за да ни подлъже. Изкарах мъжа с колелото да ходим до Бат и както тръгнахме слънцето се скри, започна да ръми и така целия ден 🤪 Поне пътьом пийнахме греяно вино в една кръчма. Като се върнахме в Бристол така ми беше писнало от този дъжд, яко набирах на педалите. Мъжът едвам драпаше след мен с електрическото си колело. Гледал и се забавлявал отзад, как като изпреваря някой мъж колоездач и те се амбицирали и набирали на колелата, за да ме настигат 😂 Аз съм му разправяла, колко чувствителни са мъжете, ако жена ги изпревари, но много по-забавно е да го видиш лично 🤪

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 01:50 от Merry

# 574
Мери, магазините в Бристол отворени ли са? Интересува ме по-специално Мола.

# 575
  • Bristol
Май, да 🤔 из местните групи уикенда разпитваха колко е натоварено. Коледен базар обаче няма.

# 576
  • Манчестър
Май, да 🤔 из местните групи уикенда разпитваха колко е натоварено. Коледен базар обаче няма.

Cribbs ли е местния мол?

# 577
  • До хладилника, който обичам
За Коледа се връщам в темата. За 2+ години са се сменили част от пишещите тук ☺️

# 578
  • UK
Отбелязахте ли Никулден? 😁
Отбелязахме, пълнихне шаран, хапнахме, сега се правим вкъщи на разсеяни и че не виждаме остатъка в хладилника и чакаме другия да го изяде. 😆

Бу, добре дошла!

# 579
  • На острова
Добре завърнала се, Бу!

Аз днес си взех чийки дей холидей, закарах децата на у-ще и се метнах до един малък шопинг център. Напазарувах разни подаръчета и за коледните чорапи/stockings, картички и дреболии за колегите. Нямаше кой знае колко Коледна атмосфера, а и доста магазини бяха затворени, River Island изчезнал, Дебенамс с табели, че затварят и те..

По пътя на обратно пекна слънчице, в колата си слушах Heart Xmas, идилия. Поопаковах на спокойствие в къщи и сега пия едно кафе преди да ходя наобратно за децата.

# 580
  • До хладилника, който обичам
Никулден с риба, но не шаран отбелязахме. Обичам пържен шаран, но всеки иска да яде, а никой не ще да пържи 😂
С подаръците съм готова отдавна, но имам дълъг списък с неща за вършене в различни точки на града, отделно пазаруване на храна и подобни, а нула желание, затова седнах да си гледам сериала.

# 581
  • Bristol
Cribbs ли е местния мол?
Да, местният е Cribbs. Въобще целия район около него какво ли не магазини имаме 🤪 И в центъра магазините работят уж. Снощи след 7 вечерта с мъжът слязохме до центъра, да се разходим и хапнем нещо на крак. Отбелязахме сребърна годишнина Simple Smile
Доста подтискащо. В кварталът ни сякаш е много по-хубаво и с коледно настроение от центъра 😔 Тъй като коледния базар го няма, тук там някоя сергия коледна се появява.
На Millennium Square са направили лунапарк. Има и сергии за храна и напитки.
На Bristol's Wapping Wharf заведенията си работеха, от там си взехме гироси. Седнахме на пейки срещу харбъра да ги изядем. Народът добре се беше подготвил. Носеха си вино, чаши, дори и свещ бяха запалили на една пейка. Покрай канала сякаш беше по-приятно, от колкото в района на моловете. И много електрически скутерчета видях да шрехвърчат. Май бяха от схемата, която стартираха в Бристол за скутери под наем, https://travelwest.info/projects/e-scooter-trial Предложих на мъжа да потърсим и пробваме и ние, но той каза, че щял да се пребиел с това 😔

# 582
  • UK
И в Нотингам има подобна схема, виждам ги оставени къде ли не и на изненадващи места, как и кога се зареждат, не разбирам. Видях, че се прави регистрация в апп и се плаща някакъв депозит, стори ми се сложно, за да се занимавам, а и скъпо, на месечен абонамент било по-изгодно.

# 583
  • UK
Кой каза, че Leap Year бил качен в Нетфликс, не го намирам.

# 584
  • Истински се вижда само със сърцето.
Наистина беше, но понякога махат филми.

Общи условия

Активация на акаунт