Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 025
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 1 425
  • Бургас
При нас беше митинг днес! Много хора, половината от които, ха познайте...мда, над 65 години... Пазещи се? Неее, маските под носовете или съвсем смъкнати. Дистанция? Мръсна дума... Дезинфекция на ръцете поне при влизане - хайде сега глезотии... Много ще ми е интересно как ще е по време на коридора следобед, особено като се предвид че по това време в мола гъмжи от народ и то предимно тийнове...

Пърленки от тънките има замразени във фризерите, доколкото помня, така че е вариант за искащите ги. Полуизпечени са и стават бързо. И аз съм ги ползвала за мини-пици, но като вкус предпочитам дебелите пърленки, от които правим джоб-сандвичи с дребен Wink

# 1 426
Връщам се от Лидл на Раковски в София. Изненадващо имаше малко хора, повечето млади.
Понеже преди време коментирахте био маслото. Ето какво видях, не е при биопродуктите, а при обикновените масла. Без да искам съм отрязала цената. 4.79 е.

# 1 427
Връщам се от Лидл на Раковски в София. Изненадващо имаше малко хора, повечето млади.
Понеже преди време коментирахте био маслото. Ето какво видях, не е при биопродуктите, а при обикновените масла.

Каква е цената ?
Ами маслото трябва да е на хладилна витрина и при млечни там продукти все пак.
Не знам био нещата къде стоят точно

# 1 428
4.79 е цената, редактирах си поста.

# 1 429
И в нашия филиал биомаслото е до другите масла.

# 1 430
Био щандът не е на хладилна температура, затова не ми се струва странно, че био маслото стои до другите масла. Simple Smile

# 1 431
  • до най-прекрасния мъж
В 9.30 часа бях в Лидл - народ пълно и познайте - 80 % възрастни. Иначе, до аптеката, която беше празна, не мога да припаря преди 10. Как да ги пазиш, като те не се пазят и всеки философства.

# 1 432
Възрастните изглежда имат повече акъл от младите, които определят правилата - ясно им е, че тези коридори въобще не ги пазят и хич не си ги слагат на сърце. При нашия Фантастико в 13:30 върнаха сума млад народ, неразбрали за промяната. Явно отвращението от новините е повсеместно.

# 1 433
Можете ли да ми препоръчате някакви диетични бисквити от Лидл - по отношение на тип брашно и количество подсладители, може и солени? Мазнините също да не са от най-кофти тип. Ако има такова нещо..ще разгледам и аз, като ме допуснат 🙄, но ако някой е открил, ще се радвам да ме насочи.

# 1 434
Фуетът е много гаден за моя вкус, сурово мазно месо без подправки, което мирише и на свиня...пфууу. Никога повече!

# 1 435
Можете ли да ми препоръчате някакви диетични бисквити от Лидл - по отношение на тип брашно и количество подсладители, може и солени? Мазнините също да не са от най-кофти тип. Ако има такова нещо..ще разгледам и аз, като ме допуснат 🙄, но ако някой е открил, ще се радвам да ме насочи.
https://pbs.twimg.com/media/Dge0Vs0WkAUYUVt.jpg Ей такива . Има и с шоколад - черен или млечен.
Но колко са диетични и т.н. не знам .
 Аз ги харесвам .

# 1 436
  • Мадрид / София
На такава партида си случила. Хубавия фуйет е като добрата луканка.

# 1 437
Тези от другата седмица са читави, при това на много добра цена. Няма палмови масла, има захар, но не е много. Поне досегашните бяха такива. Сега са променили нещо, но се надявам, че не са ги скапали.
https://www.lidl.bg/bg/p/sedmica-na-golemite-marki/muesli-oveseni-biskviti/p46151

# 1 438
  • In transit
Фуетът е много гаден за моя вкус, сурово мазно месо без подправки, което мирише и на свиня...пфууу. Никога повече!
Чудесно! Тъкмо ще има повече за мен. Grinning

# 1 439
  • Пловдив
На предното намаление награбих и аз тоя Фует...ами не е нашето.Не ми хареса. Трудно се белеше, абе не.

Общи условия

Активация на акаунт