Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 347
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 440
Какво е това фует?

# 1 441
  • Пловдив
салам...мисля е испански.

# 1 442
  • София
Днес в 12ч в Лидл на бул. Скобелев беше меко казано ад, толкова хора не бях виждала, а ходим почти винаги в един и същи часови диапазон. И на паркинга ад, и вътре всички каси работеха.
Много пъти съм попълвала анкета на Лидл, смятам, че обратната връзка винаги има значение и е важна.
Купих си от дамските потничета, три броя, много ми харесват. Взех и от ароматизираните торбички за боклуци и много други неща, разбира се.
Много харесваме Римулада у нас и съм доволна, че го има и тук, преди все от DE си купувахме.

# 1 443

Благодаря.

# 1 444
Фуетът е испански салам, тип луканков. Преди няколко години купих един наистина испански на безбожно цена, единствено заради благородната бяла плесен, която ми трябваше за моите сурово сушени колбаси. Оказа се ужасен на вкус, дори с нотка на граниво въпреки че беше далеко от изтичане на срока на годност. Обелих и запазих естествената обвивка, заради която го купих, а той отиде в боклука...

# 1 445
Сега се сещам, че май съм купувала преди. Не повторих.

# 1 446
Аз съм писала и преди, че Фует ми е харесвал единствено купуван от Метро. Не помня името. Облен и нарязан на тънко, с компания от сирена за чаша вино е ммм ...

# 1 447
За сметка на това трябва да похваля домашния бабек на РС, който беше пуснат миналата седмица. Без излишни гадории, поне на етикета, на сравнително добра цена. Дано да го вкарат в редовния асортимент, защото няма как целогодишно да суша колбаси, а тези с добро качество и състав от малките магазинчета с качествени нашенски продукти са с почти два пъти по-висока цена..

# 1 448
Без нитритна сол?

# 1 449
Сега се е събрала опашка пред Лидл.

# 1 450
За съжаление никъде не продават сурово сушени колбаси без нитритна сол. Май и нямат право да произвеждат такива. Затова през есента и зимата правя домашни без тази гадория. Вече се сдобих с машинка за вакуумиране и ще мога да направя повече и да по-дълго време. Защото иначе пресъхват и не ставят за ядене след няколко месеца.

# 1 451
Предстои да отида да се сборя за айсбер, хляб Симид (хареса ми като за пакетиран) и още 1-2 неща. Похвалвам миди в стъклено бурканче мариновани - ако има пак ще взема, ползвам за салата.

# 1 452
Някой помни ли кога имаше якета за бременни и на какви пари бяха?

# 1 453
  • Ст Загора
септември при нас до скоро имаше останали

# 1 454
септември при нас до скоро имаше останали

За кой град имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт