Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 053
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Пловдив
Ето...

# 1 531
Какво е афиф?
Аз също мисля да взема от тия торби, ако ги видя в магазина. Само да имам път натам..
В петък ходихме към 18:30-19ч и имаше доста хора. Гледах бързо да излезем с ММ. На излизане от магазина, охраната питаше една баба до количките на колко години е. Отвърна 65г, ама не можах да чуя продължението дали я пусна. Grinning
Утре сигурно ще е още по-голяма лудница с тия дървени играчки. Много от тях ми харесаха, ама май ще се въздържа от излишни харчове.
1,49 лв бяха при нас. Simple Smile Но за съжаление не пише размерите... Thinking
Около 29 на 33см са. Имат си етикет с баркод, за да може когато си ги ползвате в Лидл (пестейки найлонките), касиерите да го маркират и така да се премахнат осемте грама тара при тегленето на артикулите в тях Wink Това за до 8кг не  съм го видяла, но не съм и чела подробно картонения етикет. Струват ми се афиф за такава тежест Thinking

# 1 532
Недостатъчно стабилни явно ще да рече афиф.

# 1 533
В смисъл, че няма да издържат на такава тежест...

# 1 534
  • Бургас
Точно така!

И както казах, написано е че тарата е 8 грама, а не че издържат до 8кг, както е разбрала Мистик Wink

# 1 535
Това е 8G...новата мобилна мрежа..и двете сте се объркали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 536
В издирване съм на ел.ренде и знам,че Лидл предлагаха по едно време. Дали някой има идея кога ги пускат и заслужава ли си да го чакам. Трябва ми за кореноплодни и стъргане на тиква

# 1 537
Някой писа за кашкавал Ретро. На кой производител е, не можах да го намеря?

# 1 538
  • Пловдив
Някой писа за кашкавал Ретро. На кой производител е, не можах да го намеря?
мисля на Дестан беше.

# 1 539
В издирване съм на ел.ренде и знам,че Лидл предлагаха по едно време. Дали някой има идея кога ги пускат и заслужава ли си да го чакам. Трябва ми за кореноплодни и стъргане на тиква

Аз имам. Вадя го по това време - цвекло и моркови, ряпа основно.
За тиква ще е бавно - трябва да я оберите и нарежите на малки парчета. После е бързо.
Може би скоро ще пуснат...сега му е сезонът все пак. Вижте и стари брошури - с гугъл потърсете по ключови думи -ренде/лидл...☺

# 1 540
Мисля, че скоро имаше ренде

# 1 541
  • софия
Момичета,взимали ли сте такава смес-дали е хубава? Пишеше пълнозърнеста смес за печене или нещо подобно

Чудих се дали да взема,ама не взех. Взех си обаче банани,шоколад и от ликьора,който хвалихте тук. Миналия ден взех един,опитах го и много ми хареса,та днес се запасих с още едно шише. Много сте полезни в тази тема.

# 1 542
Отзад нямаше ли указание как се ползва ?
Аз съм купувала от готовите смеси за хляб - имаше чиабата , рустик и някакъв със семена мисля . Но това беше отдавна .

# 1 543
Минавам да кажа, че фует-а ми хареса. Следващият път ще си взема няколко и ще ги увеся някъде за два три дена, че ми е една идея по-влажен.

# 1 544

Аз имам. Вадя го по това време - цвекло и моркови, ряпа основно.
За тиква ще е бавно - трябва да я оберите и нарежите на малки парчета. После е бързо.
Може би скоро ще пуснат...сега му е сезонът все пак. Вижте и стари брошури - с гугъл потърсете по ключови думи -ренде/лидл...☺
Благодаря, намерих брошура от януари. Не ми се чака май толкова, ще търся нещо друго. Иначе то с каквото и да е ренде трябва първо да я обеля и нарежа,това няма как да си го спестя за жалост Grinning

Общи условия

Активация на акаунт