Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 112
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 1 515
  • Ст Загора
Вероятно е обсъждано вече, но био кокосовото масло, което ще бъде в промоция следващата седмица има ли аромат или не?
С аромат е, може и без да има, на това не пише, да е без.

# 1 516
  • София
Просеко и аперол има ли в Лидл ?
Има Просеко - тъмна бутилка с оранжева капачка към 9лв. струва. Аперол имаше, но не съм сигурна дали е в постоянния асортимент.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 02:33 от vanian

# 1 517
  • София
Вероятно е обсъждано вече, но био кокосовото масло, което ще бъде в промоция следващата седмица има ли аромат или не?
Да, това  е с аромат, с кафяв етикет.
Без аромат на същата марка е със зелен етикет, но не съм убедена ,че пускат в Лидл от него.

# 1 518
Снаха ми, която живее в Англия скоро ми снима оферта за чаршафите при тях. Чакайте ги. А аз ще чакам с вас кана и ще ви правя компания. Joy

# 1 519
  • Мадрид / София
Аз купувам торби за баня от 10л с връзки за връзване, но не са ароматизирани. Добри са, даже са големи, за органичните отпадъци, че не са много. За опаковките използвам от 30л пак с връзки и без аромат.

# 1 520
За кокосовото масло- вече са писали, че това с кафявия етикет е с аромат, точно на същата марка без аромат, рафинирано, зелен етикет взех преди време от Ф. -1 л за 16 лв. (беше на оферта). И аз се съмнявам, че в Лидл ще пуснат и двата вида, мисля, че ще е само нерафинираното, с натуралния аромат.

# 1 521
  • Пловдив
Аз взех тия торбички...за плодове са.

Май под 2лв бяха...стоят при плодовете. Пише до 8кг.

# 1 522
1,20 струват

# 1 523
1,49 лв бяха при нас. Simple Smile Но за съжаление не пише размерите... Thinking

# 1 524
Отдавна не бях ходил в Лидл, току що се връщам от там. Мииии, надявам се не всеки ден да е такова. Буквално копчето ми нямаше къде да падне. Такава блъскница беше. Успях да взема бодита с къс ръкав, сега се надявам да ми станат и да мога да ги използвам по предназначение.

# 1 525
Снаха ми, която живее в Англия скоро ми снима оферта за чаршафите при тях. Чакайте ги. А аз ще чакам с вас кана и ще ви правя компания. Joy

Аз взех, но от Германия. Много са мекички и топли- и преди са пускали подобни, но не бяха толкова меки на допир. Препоръчвам с 2 ръце. Blush

# 1 526
  • Бургас
1,49 лв бяха при нас. Simple Smile Но за съжаление не пише размерите... Thinking
Около 29 на 33см са. Имат си етикет с баркод, за да може когато си ги ползвате в Лидл (пестейки найлонките), касиерите да го маркират и така да се премахнат осемте грама тара при тегленето на артикулите в тях Wink Това за до 8кг не  съм го видяла, но не съм и чела подробно картонения етикет. Струват ми се афиф за такава тежест Thinking

# 1 527
Аз имам такива чаршафи с елени. На мен не са ми удобни, но въпрос на вкус.

# 1 528
Що? Боцкат ти рогата на елените ли?

# 1 529
Що? Боцкат ти рогата на елените ли?

Абе и на моя мъж не му харесват,не било чаршаф това. Обаче сега, докато го няма съм си ги извадила. Супер мекички и топли са ми. И елените не ме бодат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт