Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 064
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 220
И аз така от първата игра (150 лв.) спечелих с една единствена бележка. След това регистрирах за всяка игра по много, но нищо. Когато си имаш късмет май няма значение колко точно бележки си регистрирал. Честито! Simple Smile

# 2 221
този суджук хубав ли е ?

# 2 222
честито на печелившите. аз пА забравих да регистрирам бележките си.

И аз така. Simple Smile
А може ли да се регистрира с бележките от приложението, че аз другите ги изхвърлям?

# 2 223
  • Варна
Лидл ни е като квартален магазин, ММ през ден е там. Трудно ще намеря касов бон за над 20 лв, че да участвам в играта. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 224
Честито Брада!
Аз ни пичеля, тюю...😸

# 2 225
Честито Брада!
Аз ни пичеля, тюю...😸
И аз ,карай!Ще изпием по един шот уиски да преглътнем   Joy

# 2 226
Задължително, и дружките ми препоръчаха същото, за имунитет 😎😀

# 2 227
  • София

И аз така. Simple Smile
А може ли да се регистрира с бележките от приложението, че аз другите ги изхвърлям?
Е и аз ги хвърлям хартиените, моите ги регистрирах гледайки номерата от приложението.
Ако искат после бръквам там и хоп.
Сега остава и да спечеля Money

# 2 228
  • ВАРНА

И аз така. Simple Smile

Участие в играта е възможно както с касова бележка, издадена на хартия от касите на магазина, така и с дигитална касова бележка, генерирана и запазена в приложението LIDL PLUS.

# 2 229
Здравейте, мили момичета...имате ли идея скоро дали ще пуснат аромадифузери , че искам да купя за подаръци.
Купих миналата година и останах възхитена ..много ми допадна простотата в устройството а и тези нежни светлинки, МММ..прекрасничко....🥰💞☀️

# 2 230
Прелетях скоростно през магазина. Много бърза съм станала 😄
Награбих 3 кутии мини пици, едни пил.хапки. ..два кекса, кроасани и кренвирш пикок и гаааз към касите. А..взех и миризливи торбички   ..при нас само с ванилия бяха.

23 лв...бягам да я регистрирам 😆

# 2 231
  • София
Чак сега сколасах да пиша, но през нощта и двамата с мъжа ми имахме болки в стомаха, гадене и киселини. Оказа се, че единственото общо нещо, което сме яли на вечеря е... франзела от Лидл. Не успяхме да си купим хляб от хлебарницата. Та, повече хляб от Лидл никога!

Но пък искам да похваля малкото масло на Пилос, преди време някой беше писал, че имало дъх и миришело. Нищо подобно, страхотно е. Вчера беше на промоция и го взех, сложих и в крем, много е хубаво.

# 2 232
И малкото, и голямото масло немско Пилос съм вземала, и двете са ми харесвали. Но след като опитах био маслото от Лидл, то най-много ми допадна на вкус.

# 2 233
  • София
Здравейте прочетох пет страници назад но не виждам да е коментирано
Това струва ли си парите

# 2 234
Накратко..не.

Общи условия

Активация на акаунт