Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 139
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 205
Драмата беше че съдържа лук и прясно мляко, което на много хора им се стори неприемливо. А то по рецептите в нета си пише, че с прясно мляко се избелва.
Явно затова не съм обърнала внимание, достатъчно пъти съм помагала при топенето на мас като малка на село че да не ми се стори странно, камо ли неприемливо. Поне за мен, наистина тази се доближаваше най-много до домашна и за готвене ми беше идеална. Виж за сладки неща не знам дали ще се усеща леката миризма, не съм пробвала.
А и ако правилно си спомням, пишеше че има следи от лук и прясно мляко, не че са в съществено количество. 
Такива неща дето пишат и на шоколад без ядки в него че може да съдържа следи от ядки, колко пък да има? Но пишат да се застраховат щото може да има някой алергичен и тези следи да са достатъчни да направят беля.

# 2 206
Мiya,да не е друга елхичка,аз такава в стреч видях,зелена.Не знам от коя брошура е,в новата няма.

# 2 207
  • Варна
Има ли късметлии ?    https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/10godini
А дано да има Simple Smile
Мисля си да подскажа, че такива суми имам спомен, че се декларират и май се облагат. Имам предвид декларация за доходите извън трудови правоотношения по ЗДДФЛ. Ще видя по-късно, ако не се включи някой с конкретика.
Работя у дома и ви наглеждам Simple Smile

# 2 208
Да, суми над 100 лева трябва да се декларират и се облагат. Миналата година спечелих от К. билети за концерт - дадоха ми и служебна бележка за стойността им, която приложих към декларацията.

# 2 209
  • Бургас
ЖДНБ! След незнамсиколкостотин бележки регистрирани през годините за някакви награди - СПЕ-ЧЕ-ЛИХ!!!

"Благодарим Ви за участието в нашата игра „Подаръци преди празниците“ и поздравления за големия късмет!
С участието си Вие спечелихте на томболен принцип ваучер за пазаруване в Lidl на стойност 300 лв. "

И сяяя квооо - като съм безработна и не получавам доходи, догодина трябва специално да подавам данъчна декларация по този случай ли?

# 2 210
Нищо не се декларира от спечелилия, декларират си го даващите наградата. Промениха закона по този въпрос. Може обаче да поискат да си платите данъка на тях. Вече не съществува възможност да го платите по друг начин.
Брада, честито!

# 2 211
Честито! Най-сетне някой и от темата да се похвали, че е спечелил. (Имам една бележка от миналата седмица, да взема че да я регистрирам, току виж имам късмет и аз)

# 2 212
  • Бургас
Мерси! Давай и ти!

Аз хич и не съм погледнаха сайта днес, че дребен бяха на онлайн-училище, ама сега си прегледах набързо пощата и те ти булка Спасовден Grinning

# 2 213
И аз получих имейл, че печеля. Само една бележка бях регистрирала миналата седмица,но бях забравила, че днес ще е тегленето Simple Smile

# 2 214
  • София
Ооо, чудо, за пръв път да има печеливши в темата (реални), къде е онова семейство дето все печелеше? Да взема и аз да регистрирам една бележка, досега им бойкотирах нагласените игри.

# 2 215
Брадата ще ни вдъхнови всички. Честито да й е.

# 2 216
  • Стара Загора
И преди имало печеливше от темата Simple Smile.
Аз си харча ваучера от предишната им игра.  Първа печалба ми  е от тях. Днес ме няма в списъка с 2 бележки бях

# 2 217
Аз не. А регистрирах 4 бележки.

# 2 218
честито на печелившите. аз пА забравих да регистрирам бележките си.

# 2 219
Честито, момичета! На късмет да сте ни!

Общи условия

Активация на акаунт