Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 153 823
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Начи пак нямаше шоколад с портокал Angry  Ся ако заредят утре кат изтече талона ги признавам!
Инак взех една Голсеса и солени пръчици.Имаше доволно.

Разрови карамела, аз там намерих.
Рових там ,ама ЦЪ, и аз имам купон за отстъпка ,търся в 2 магазина и никъде не намирам.
Днес им написах,уж щели да доставят. Съмнявам се.

# 106
В Декатлон охраната постоянно напомняше на клиентите да се поставят правилно маските.
И тук може..ако има желание. 😊

# 107
В Декатлон охраната постоянно напомняше на клиентите да се поставят правилно маските.
И тук може..ако има желание. 😊
Тете,виждала съм хора влизат в магазина с правилно поставена маска и след вратата вече си я дърпат надолу. Затова казах, че не може охраната да върви и да следи всички клиенти. То ако нямаме дисциплина и съзнание за всеки да закачат по един следящ пак ще е все тая и не можем да виним веригата.

# 108
извинявам се че повдигнах темата,но ми дойде в повече самото рекламиране че всичко е отлично там вътре,в магазините,когато не е...

# 109
А колко хора не си дезинфекцират ръцете......

# 110
Е, те са направили необходимото, но не могат на всеки клиент да назначат и лична бавачка...Лидъл е може би единственият магазин в който не помня да е липсвал дезинфектант от началото на ИП още. Плюс това, дезинфектантите им не миришат гадно- поне в близкия магазин.

# 111
  • Пловдив
Никой не очаква да има бавача за всеки клиент. Може обаче охраната да следи и още на влизане да обръща внимание за маската при необходимост. В много магазини и учреждения се прави. Въпрос на отговорност е.

Аз да попитам, някой да е забелязал дали днес имаше голям наплив към тениските с шевици? Дали има надежда до утре да са останали бройки?

# 112
За мен наистина е странно да очаквате охраната да казва на всеки един. Съгласна съм напълно с Долче, от веригата са осигурили всичко необходимо ,останалото е отговорност и задължения на нас самите.

# 113
  • София
Това по телевизията го чух веднъж и не твърдя да съм 100% сигурна, но по-скоро ставаше въпрос за накакъв немски сертификат, който има веригата. На другите места сигурно се спазва всичко, тук при нас  както винаги е побългарено, нали сме най-хитрите.
На мен лично най-спокойно ми е в Лидъл от към дисциплина, дезинфекция, дистанция и т.н

# 114
  • Пловдив
За мен наистина е странно да очаквате охраната да казва на всеки един. Съгласна съм напълно с Долче, от веригата са осигурили всичко необходимо ,останалото е отговорност и задължения на нас самите.

Написах охраната да обръща внимание при необходимост. А не на всеки един да казва Simple Smile. Малко са хората вече, които са с неправилно поставена маска за щастие. Трима човека да си сложат правилно маските вследствие на напомняне - пак е крачка напред в борбата.
Съгласна съм, че е задължение на клиентите е да си носят маските. Но и магазинът има задължение да следи и контролира. Както в Декатлон, както е написала teta75 по-горе, а и на много други места. Има хора, които нямат самосъзнание за колективна отговорност, трябва ли да бъдат оставени без маски да щъкат из магазина.
Разводихме обаче.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 21:56 от marzeliva

# 115
Аз веднъж отидох в магазина с малкото ( рядко го правя) и съвсем забравих да сложа маската и охраната веднага ми направи забележка. Абсолютно правилно! Отделно, малкото се тръшкаше, че иска да яде хляб в магазина ( не го позволявам това) и той каза " не може, забранено е яденето в магазина!".
Като цяло са адркватни при нас, с изключение на оня път като бяха пуснали мнимите глухи, които събираха пари от клиентите

# 116

Написах охраната да обръща внимание при необходимост. А не на всеки един да казва Simple Smile. Малко са хората вече, които са с неправилно поставена маска за щастие. Трима човека да си сложат правилно маските вследствие на напомняне - пак е крачка напред в борбата.
Съгласна съм, че е задължение на клиентите е да си носят маските. Но и магазинът има задължение да следи и контролира. Както в Декатлон, както е написала teta75 по-горе, а и на много други места. Има хора, които нямат самосъзнание за колективна отговорност, трябва ли да бъдат оставени без маски да щъкат из магазина.
Разводихме обаче.

Това е, защото не си ви теглили благословии, заради направена забележка за неправилно носене на маска. На мен са: "Ти ли ще ми кажеш, ма?!", "Коя си ти, че да ми кажеш какво да правя?!", "Аз съм имунизиран", плюс споменаване на роднини по права линия, това са само част от отговорите след забележка. В общи линии е като с разделите на касите, като направя забележка, че не са си сложили разделител и съм започнала да маркирам на следващия клиент нещата, и се започва "Ми той да си е сложил(следващия клиент), аз отпред съм си сложил." Аз мило им обяснявам, че няма такова правило кой къде да слага разделител, така че вината е и в двамата.

Не можеш да накараш хората да спазват правилата на сила, едни не вярват в съществуването на коронавирус, на някой не им пука... хора всякакви. При нас, откакто зачестиха проверките и глобите от РЗИ, както и случайте на коронавирус, сякаш хората започнаха повече да спазват правилата.

Днес напазарувах и аз доволно карначета, лук, последното сурово чоризо, разни неща на "Родна стряха", продукти за коледното сладкоправене и други дреболии], от скреча имам Киндер Буено с 36% отстъпка.

# 117
Прави забележка охраната при нас, виждала съм. И днес, както писах, даже ми сложи дезинфектант върху салфетката и ми я подаде да си дезинфекцирам дръжките на количката (нещо което правех преди докато имаше салфетки на входа, добре е, че пак са сложили).
Скрит текст:
Основно обаче отговорността трябва да е лична- харесва ми/не харесва ми носенето на маска, аз съм длъжна да я нося както трябва и там където трябва. Дезинфектант си нося един в раницата и един 30 мл закачен за ципа на раницата (когато ми трябва бърз достъп до дезинфектант). Simple Smile Но ми харесва да използвам лидълската машинка и определено прави добро впечатление, че винаги има дезинфектант в нея и, че не тече по 2 с. л. спирт (по едно време в някои магазини това ми беше много неприятно преживяване).
Между другото, миналата седмица бях в Декатлон. На входа стоеше охраната, зсписваше нещо при влизане/излизане на клиенти, но вътре в магазина никой не е вървял след клиенти да им прави забележка и да гледа как си носят маските... Simple Smile
Карначетата да не са намалени?

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 22:44 от dolce miele

# 118
Дезинфектант си нося един в раницата и един 30 мл закачен за ципа на раницата (когато ми трябва бърз достъп до дезинфектант). Simple Smile
Може ли да споделиш как закачаш шишенцето? С някаква допълнителна джаджа ли?

Ох, тези бисквити с подправки... От първо опитване имаме голяма любов с тях и така като гледам, ще бъде вечна. GrinningHeart

# 119
Да, разбира се Grinning
Скрит текст:
Така си се продава, със силиконово "калъфче"  което държи шишенцето. Ето такова:
https://remedium.bg/standelli-berries-pochistvasht-gel-za-ratse-x30-ml-140754/p
Но аз го купих за 2,45 лв от квартален магазин. Може да се пълни пак шишенцето.

Общи условия

Активация на акаунт