Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 341
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
Казаха, че часовете ще бъдат променени когато се появят поледици сутрин. Няма да е съвсем скоро.

# 1 171
  • Велико Търново
Да докладвам!
Много съжалявам, за пореден път, че ви послушах и купих меденките на РС! Ами от петте в комплект има само три, които се надявам да оцелеят до довечера... Защо казвате кое е хубаво?!? Имайте милост, ще стана 100 кила вече Sad

# 1 172
значи да не купуваме меденки!
някой гледа ли момчешките обувки как са? и има ли?

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:02 от bubanka

# 1 173
Казаха, че часовете ще бъдат променени когато се появят поледици сутрин. Няма да е съвсем скоро.
Скрит текст:
Тези часове трябваше да са добре обмислени предварително, а не да се сменят по 100 пъти на ден.
Сегашният интервал е най-неудобен за всички- работещи и пенсионери. Ясно е, че целогодишно температурите сутрин в 8.00 са по-ниски, отколкото в 11.00. Нима очакват да се случи обратното. Имам достатъчно възрастни около мен, които до 10.00 няма да успеят да стигнат до магазина. Бясна съм!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:10 от Еос

# 1 174
Писах го и в темата за Ковид.
Единственото, което ще се случи, е че ще намалеят оборотите на големите вериги за сметка на малките квартални магазинчета. Където по всяко време влизат по един, най-много двама човека.
Което не е зле за малкия и семеен бизнес.

# 1 175
Да докладвам!
Много съжалявам, за пореден път, че ви послушах и купих меденките на РС! Ами от петте в комплект има само три, които се надявам да оцелеят до довечера... Защо казвате кое е хубаво?!? Имайте милост, ще стана 100 кила вече Sad
И аз взех, но у нас никой не ги хареса. А съставът им наистина е добър. Язък!

# 1 176
И аз да се отчета с добър пазар - понеже не знаех как е положението в кварталните магазини, реших че е по-добре да скокна до Ринг Мол-а и от там да напазаря ...и не сгреших. Имаше всичко набелязано от седмичните промоции ( освен шоколадовия крем с лешници за 3,99???) - взех си ципура, телешка кайма , багети, мляко, сок от ябълка, масло . Имаше много неща с етикет "само днес" и доста намалена цена ..ако някой му се хапва сьомга - филе с кожа и срок на годност до утре за 15.99 ( според мен доста добра цена) , КМ Верея оранжева за 0,99ст, бонбони за смучене 3 пакетчета в опаковка за 69 ст,извара 4,2%, шунка детска и немска ...явно храната там е позастояла , че имаше страшно много неща на -30% и повече.
Обувките за момчетата не са нещо особено - взех едни 36 номер..да стават и за другата година , че тази зима я отписвам вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile   ( сега ще ги носи с дебел чорап , така или иначе в училище си имат обувки за вътре) .В 11ч , имаше 5 чифта жълти и 10-на сиви ..което за мен говори , че или са купувани, или не е било заредено по много . Всичките момичешки клинове са тънки , дори и джегингс-а ( те даже и една лигава материя бяха- въобще не ми харесаха , но имаше останали 10бр) . Момчешките панталони /долнища изглеждат доста по-добре на живо от на картинката - не са съвсем прост анцунг , но и от тях нямаше много-много останали. Апрески имаше доволно от всички видове и размери .
Някой търси органайзери за кола - има там .
Много ми харесаха комплектите отвертки за 5,99 - взех един комплект от 15 ( мини отвертка/тресчотка с накрайници за много прецизни неща) и един сгъваем инструмент с шестостенчета - пак малки Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 177
Някой по назад попита каква е разликата между термоклин и термочорапогащник. Ами такава, каквато е между клин и чорапогащник - единия е с ходило, другият - до глезена.
Днес на охраната - възрастна жена- и се беше стричил погледа да не пропусне някой възрастен да мине. Точно като влизахме наистина бяхме много хора и жената се напрягаше да не пропусне някого. Съжалих я и се ядосах на мъжа ми, че я занимава с въпроси.

# 1 178
Някой по назад попита каква е разликата между термоклин и термочорапогащник. Ами такава, каквато е между клин и чорапогащник - единия е с ходило, другият - до глезена.
Аз, но не каква е между двете, а каква е между всички видове, които Лидл пуснаха в последните няколко седмици. 🙂

# 1 179
По темата с коридора

Скрит текст:
Извинявам се, ако аз съм разбрала грешно. Но те не се ли отнасят и за кварталните хранителни магазини. Пълна глупост е този коридор и в частност този часови диапазон. Много хора пътуват и от село. За аптеките не ми се мисли - там и без коридори бяха огромни опашки. Според мен ще е обратен ефект с тази новя мярка.

И да не е само спам - зехтина на Примадона коментиран ли е преди? Ако може някой с една дума да каже дали е хубав, да не е горчив?

# 1 180
  • София-Младост

И да не е само спам - зехтина на Примадона коментиран ли е преди? Ако може някой с една дума да каже дали е хубав, да не е горчив?
Може да те поправят, че дефакто не е зехтин това...но не, не е горчив хич. Напротив, аз лично го харесвам и сега пак ще си купя.

# 1 181
Момичета,сполучлива ли е?

Когато за първи път я пуснаха имаше неуредици със софтуера и аз я върнах тогава заради това. Например когато я настройваш трябва да въведеш тегло си и даваше грешка - очевидно че софтуера е замислен и за дигиталния кантар но аз нямах такъв и не можах да я настроя съответно ми отчиташе твърде много крачки и километри
Много скъпа бе.....Имам такава , закупена от Германия, точно от Лидл и беше около 10 евро.Anguished

# 1 182
  • Варна
ММ доста го хареса. Отиде за още две щафетки Joy

# 1 183
Хм, охраната по външния вид ли ще преценява кой е над/под 65г? Thinking

# 1 184
  • Перник

Може да те поправят, че дефакто не е зехтин това...но не, не е горчив хич. Напротив, аз лично го харесвам и сега пак ще си купя.

И аз го харесвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт