Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 247
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 275
Имам тавата на дупки от Лидл, много бързо се надраска. Ползвам я пак, но с хартия за печене. Върху хартията слагам бланширани картофки и ги пека във фурната. Правя в тази тава и пица, но заради надраното все върху хартия. Още един любим вече лидълски продукт- хартията за печене, нищо че е на листа, изгодна е, на мен ми върши работа като големина- или цял лист или деля на две.

# 1 276
Имам тавата на дупки от Лидл, много бързо се надраска. Ползвам я пак, но с хартия за печене. Върху хартията слагам бланширани картофки и ги пека във фурната. Правя в тази тава и пица, но заради надранотонвср върху хартия. Още един любим вече лидълски продукт- хартията за печене, нищо че е на листа, изгодна е, на мен ми върши работа като големина- или цял лист или деля на две.
Ами ако правя нещо във формата за торта определено режа и хвърлям .
За тавата на едната ми фурна е леко къса и тясна . Тя е по - голяма . / Това на село при мама и тате . Имат чудесна Горение . / Тук в града съм все още с една стара опаковка дето не е нарязана .  Но като свърши пак ще е от лидълската .  Засега няма аналог . Но помня в началото като че ли беше още по- хубава.
 А инак и тези тави за пица дето се слагаха на стойка също ме интересуват дали са читави .

# 1 277
Имам просто късмет с тази хартия да ми пасва (в двата размера- цяла и разделена на две) за тавите. С кръгла още не съм пробвала как ще е, че не се е налагало, но има и други хартии на пазара, та имам за всеки случай и такава цяла на руло, но като качество също е доста добра лидълската и вече такава почнах да купувам предимно.

# 1 278
  • София
Имате ли идея, кога пускат еър фрайър? Нещо ми се върти декември, но не съм сигурна. А, ако някой го има, може ли да даде отзиви?
Зет ми го има, фен на здравословното хранене. Не е възхитен, но може и просто тпй да не може да се справи.
А, какво не му харесва? Обем, мощност, вкус на храната? Аз търся нещо за приготвяне на бързи вечери, като далеч не държа да има вкус на пържено, напротив, предпочитам на печено. Аз не пържа нищо, само пека и варя, но се надявам, че един такъв уред, би ми спестил време.
Аз го имам и го ползвам, харесвам си го. Даже снощи шоколадово суфле пекох в него. Купих си го миналата година, съботата след никулден беше пуснат на "Луда събота".
Плюсове за мен: Не чакам нищо да загрява - директно пускам и за секунди си е стигнал Т, която трябва. Малкия яде много пържени картофи, на фрайъра ги правя само с 1 с.л. мазнина и реално детето не яде удавени в мазнотия картофи. Не чакам цяла фурна да загрее за нещо дребно. " Пържи" едновременно от всякъде и нищо не следя да обръщам. Много обичаме бекон, но запечен и обикновено пускам цялата фурна за няколко малки парчета, така във фрайъра за няма и  10 мин. съм готова.
Минуса му е, че е с малък обем, но ние сме само 3ма вкъщи и ни е достатъчен. Но за повече хора трябва да се готви на 2-3 пъти. И ако искаш да готвиш манджа в него (мусака например) трябва да си намериш сама тавичка с размера на фрайъра. На Тефал, мисля, си има такава екстра, но лидълския няма.

# 1 279
Забравих да напиша, че печените картофки във фурната правя без мазнина изобщо- само ги слагам върху хартията. Но и така се одобряват от детето.

# 1 280
Забравих да напиша, че печените картофки във фурната правя без мазнина изобщо- само ги слагам върху хартията. Но и така се одобряват от детето.
Мазнината като цяло не е толкова вредна , че да се изключва съвсем от храненето .
А инак на хартия е нужна съвсем малко . Само леко омазнявам и посолявам . Може и с микс подправки или панировка .

# 1 281
Ами не виждам нужда да слагам допълнителни мазнина, те са омазнени като ги вадя от плика. Имам предвид, че стават и така без мазнина директно. (Иначе не е изключена мазнина от менюто на детето. Например обича и домашен чипс да ѝ правя - режа на тънко картофи и пръскам с мазнина там и пак пека върху хартия, а не пържен).

# 1 282
От чайовете ми е приемлив на Делукс мента с шоколад и на Лорд Нелсън зелен чай ванилия (защото обожавам аромат на ванилия). Много са им химизирани чайовете, купувах всякакви за проба, но съм свикнала на истински билкови чайове и разликата е космическа. Иначе за ароматизатори са приятно решение. Smiley

# 1 283
Ами не виждам нужда да слагам допълнителни мазнина, те са омазнени като ги вадя от плика. Имам предвид, че стават и така без мазнина директно. (Иначе не е изключена мазнина от менюто на детето. Например обича и домашен чипс да ѝ правя - режа на тънко картофи и пръскам с мазнина там и пак пека върху хартия, а не пържен).
  Аз мислех са просто картофи . Не полуфабрикат . Замразени храни вече рядко ползвам.
 Картофки с или без кората - омазнявам и овкусявам и стават чудесни.
Последно имаше някакви френски в мрежичка . Купих си от тези за суфле или какво имаше там означено на опаковката . Чудни / че даже бяха и намалени - явно от Френската седмица изостанали

# 1 284
Имам просто късмет с тази хартия да ми пасва (в двата размера- цяла и разделена на две) за тавите. С кръгла още не съм пробвала как ще е, че не се е налагало, но има и други хартии на пазара, та имам за всеки случай и такава цяла на руло, но като качество също е доста добра лидълската и вече такава почнах да купувам предимно.

И аз съм много доволна, че пуснаха такава хартия в Лидл. Точна ми е на размер и не се налага да късам.

# 1 285

И аз съм много доволна, че пуснаха такава хартия в Лидл. Точна ми е на размер и не се налага да късам.
Явно само аз съм едно вечно мрънкало Smiley
  Все за нещо ще намери...
  Абе и такава ще си я ползвам . Дано не е я променят повече и цената също.
  Чай  плодов ще търся аз . Горски плод .
Но  тези черен плодов също са ми интересни .

# 1 286
Не знам за вас, но аз вече имам цял списък с любими продукти от постоянния им асортимент. Само ми липсват някои марки, които ги няма поначало там (заради това, че не могат да бъдат заместени, а допълнително и когато имаш претенциозни деца не става просто друго аналогично нещо), но открих като цяло някои много добри неща като качество и цени.

# 1 287
Не знам за вас, но аз вече имам цял списък с любими продукти от постоянния им асортимент. Само ми липсват някои марки, които ги няма поначало там (заради това, че не могат да бъдат заместени, а допълнително и когато имаш претенциозни деца не става просто друго аналогично нещо), но открих като цяло някои много добри неща като качество и цени.
Имаше едно сирене с ананас . Бяха няколко разновидности де .
 Замразеното им бутер тесто съществува ли още ? Последно като търсих не го открих никъде .
Ставаше чуден щрудел с него .
Канелата ми е любима - и от нея скоро не съм купувала и дано я има .
Майорана не откривам вече и разните там босилек - риган - мащерка .
Сухият чесън е чуден , червен пипер . Оризът в пликчета .  Корнфлейкс , галетата .
Арабски кус кус някъде изчезна .
Много неща са . Но например кърпичките за очила не ми харесват . А ДМ ми идва далечко .
Имаше един чудесен препарат за тоалетна нещо паур с розово или цикламено . Ухаеше чудесно. Синьото там веро - дето май не се намира и то. И същото с балсам.
Сиренето в метална кутия - но серията Делукс или гръцкото . То все му сменят там опаковки и марки .
Пликчетата за сандвичи - без аналог .
Има един евтин сладолед във вафлена кофичка .
 Абе много неща ...

# 1 288
Мисля да ида да си купя някакъв чай . Препоръчайте ми нещо.
Ще си купя зелен натюр и искам някакъв плодов .

Последно си взех на Лорд нелсън ябълка и витамин С. Харесва ми на вкус.

# 1 289
Вчера пазарувах, но бързах и не огледах добре..не намерих новите мокри кърпи за кухня и баня. Аз ли не съм ги видяла или са били кампанийно?

Общи условия

Активация на акаунт