Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 314
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 905
Според мен една от причините да не казват наличности по филиал е,че някой може да остане излъган.Примерно се водят пет бройки,но три са в количките на клиенти,реално не са платени и ги има като наличност.Но докато отида и вече ще има нула,и ще питам къде са що са,казаха ми че имате и т.н.Отделно ще почне всеки втори да се моли да му запазят и така.Не знам дали съм права де.

# 1 906
  • София
Тази салата пускали ли са я преди, става ли? Интересува ме по-специално пикантната.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:32 от Не се сърди, човече

# 1 907
Търся отзиви за фритюрника с горещ въздух, който ще е другата събота (28.11)

# 1 908
О това трябва да е тирокефтери или както там се пишеше. Пикантния вариант следва да е със синапени зърна, така че очаквайте парливост както от горчица. Нормалния вариант може би само с чесън, предполагам, не съм я купувала.

# 1 909
Има ли някъде рецепта на оригиналната салата със синапени зърна? За тях чувам за първи път.
Брошурата за другата седмица ми се видя много безинтересна.

# 1 910
  • Бургас
Тези детски термо блузи и клинчета  дребосът ги носи 3 поредни години. Всеки път купувам според ръста му и са му абсолютно ОК - не прищипват нищо, не са му тесни, не ги облича със зор. 3 до 4 пъти седмично тренира футбол облечен с тях, по час и половина и оплаквания, каквито и да било, е нямал. А тичане, чекнене, упражнения и разтягане е имало колкото искаш, та ако нейде опъваше и едва-едва дори, щеше да ореве орталъка. Самите комплекти изглеждат като нови, а се перат след всяко обличане. Така че за мен са жизненонеобходими, цената им е бонбон и абсолютно с 2 ръце гласувам положително Wink Със сигурност ще забърша 2 комплекта от тях Blush Както и от горнището, каквото имаше и преди и от което също съм доволна Wink

# 1 911
Тези детски термо блузи и клинчета  дребосът ги носи 3 поредни години. Всеки път купувам според ръста му и са му абсолютно ОК - не прищипват нищо, не са му тесни, не ги облича със зор. 3 до 4 пъти седмично тренира футбол облечен с тях, по час и половина и оплаквания, каквито и да било, е нямал. А тичане, чекнене, упражнения и разтягане е имало колкото искаш, та ако нейде опъваше и едва-едва дори, щеше да ореве орталъка. Самите комплекти изглеждат като нови, а се перат след всяко обличане. Така че за мен са жизненонеобходими, цената им е бонбон и абсолютно с 2 ръце гласувам положително Wink Със сигурност ще забърша 2 комплекта от тях Blush Както и от горнището, каквото имаше и преди и от което също съм доволна Wink

термо бельото само изглежда много по-малко. декатлонското е същата работа. иначе са ок.

# 1 912
  • София
killpop, много благодаря! Blush Определено ще я пробвам.

# 1 913
На предишната страница има снимки.
На шоколадчетата с вафла не мисля , че има.

# 1 914
  • Бургас
Скрит текст:

термо бельото само изглежда много по-малко. декатлонското е същата работа. иначе са ок.
Именно! И аз това казвам, при това от дълъг опит Wink Първата година на футбол бях взела от евтините декатлонски, но не ми допаднаха много, а и се захабяват, за разлика от лидълските.

# 1 915
  • Велико Търново
Мили, съфорумки, благодаря за пореден път, че не спестявате инфо за вкусотии от постоянен асортимент!
Кокосовите реплики на баунти са превъзходни!!

# 1 916
Как са като сладост? Ако ти е удобно да снимаш състав, ако ли не - утре ще ги погледна.

# 1 917
  • Велико Търново
Как са като сладост? Ако ти е удобно да снимаш състав, ако ли не - утре ще ги погледна.
Приспивам малкия, а вероятно и аз ще заспя с него Simple Smile
Утре ще ги снимам.

# 1 918
Веднъж взех когато синко беше 2-3-4годишен...
Ще направя едно лирично отклонение към Тета и после ще пиша по същество. 😀
Скрит текст:
Толкова е мило, нежно, грижовно и майчинско това умалително за син "синко" по този начин, не като обръщение (като обръщение също е хубаво, разбира се, но сега коментирам твоята употреба), че всеки път се разтапям, като го чета. 😊🥰♥️
Благодаря ви за коментарите за детското термобельо! Щом си отговаря на размерите, ще трябва да си взема от детското явно. 😀
По повод недоволството от клиентския телефон. Аз съм от редовно "недоволните" от него в темата. Не виждам защо трябва да спестяваме критиките си към нещо, което не работи оптимално. Това е официален контакт на Лидл и би трябвало да е най-добрият начин да получим информация. Ако са решили, че няма да дават такава, нека го обявят, но е доста несериозно да твърдят твърде често, че наличност няма, а после да споделяме в темата за наличности в различни филиали в страната. Това не е лична критика към Лидл, а критика към тяхна услуга, която не работи добре. Каква е причината можем само да гадаем, но може би е комплексна (малко служители, голяма натовареност, нестройна организация).

# 1 919
Да, но са цяло кило. Трябва да ги взема всичките и да се изядат. Или да ги крия.

Общи условия

Активация на акаунт