Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 148 917
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 295
Тази цена от 2.99лв/кг да, на която бяха миналата седмица.
Не погледнах колко е редовната - май към 5 лв.

# 2 296
То угодия няма за всички, според мен никакви коридори не са нужни, достатъчно е да се спазват мерките - маски, дезинфекция и дистанция, да не са накачени хората по гърбовете си. Раздвоена съм за възрастните с тия коридори. Когато беше сутрешният, съседка ме помоли да и взема две-три неща, не и било добре, кръвно вдигнала и нямало да може да отиде в определеното време. И наистина хич не изглеждаше добре. А трябваше и с градски транспорт да отиде, сама живее. Та понякога не бива остро да се реагира, със здравословни проблеми е човек на тая възраст обикновено и не винаги се чувства добре да се засили към магазина.
С тия мини пици ме нахъсвате, не съм по готовите, но, ако са останали, ще взема и аз да купя. Гръцките питки ми вършат хубава работа, имам резервна опаковка във фризера за всеки случай. И сиренца искам.
Гледах, гледах за оная замразена рибка с картофите в килограмовия пакет, никъде не я откривам. Сигурно не е от постоянния асортимент. Пък как ми се услади тогава....
Ей таз:
Скрит текст:

# 2 297
От британската седмица е.

# 2 298
Още отзиви за круши Наши имаме ли? Заслужават ли си цената?
В момента ям такава.
Супер сочна и супер безвкусна .. има вкус на хрупкава вода. Добре че взех само 3 за проба.
Имам обонянние и вкус, не е това Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 299
  • София
Някой би ли погледнал дали има кучешки поводи в Лидъл? Нашия за пореден път даде фира, в брошурата има някакви неща за домашни любимци, ама поводи няма баш. Та, ако е удобно, мерси.

# 2 300
  • София
Бях приятно изненадана от синьото сирене, особено от цената му. В друга верига на промоция е 13-14 лв./кг и с доста по-остър вкус.
За който харесва луканка Родна стряха - 15 лв./кг

Един страничен въпрос - сега как се търси текст в цялата тема, след промяната на опцията "отпечатай"?

# 2 301
Някой би ли погледнал дали има кучешки поводи в Лидъл? Нашия за пореден път даде фира, в брошурата има някакви неща за домашни любимци, ама поводи няма баш. Та, ако е удобно, мерси.

сега няма поводи, ако има някъде изостанал от предишни пускания. какъв размер ти трябва да погледна? аз от техните съм много доволна. нашият добитък здраво тегли, но си е ок.

# 2 302
Цензурата пак е бърсала в темата. 🙄

Лидл дали знаят, че хората не си получават дигиталните бележки..вие пишете ли им? Нещо твърде много хора казват, че не им пристигат бележките.
О, да .Знаят.Аз им писах  за това и още за липсата на отстъпки при регистрирана карта и познайте дали получих отговор.Много разочароващо.Frowning1

# 2 303
  • София
Трябва ми големия, който се води до 35 кг куче, много мерси ако намериш. Иначе нашия също тегли (25 кг е), не бих казала много, не мога да разбера как ги чупи честно. Някак си сеца като е на дълъг повод пуснат и една пружина сдава багажа.  Сигурно вече 4 е счупил. Но за парите си са супер и мога да си позваля да сменям по 2 годишно... Още повече, че не се знае ако му взема по-скъп дали няма да сподели съдбата на лидълските.

# 2 304
Трябва ми големия, който се води до 35 кг куче, много мерси ако намериш. Иначе нашия също тегли (25 кг е), не бих казала много, не мога да разбера как ги чупи честно. Някак си сеца като е на дълъг повод пуснат и една пружина сдава багажа.  Сигурно вече 4 е счупил. Но за парите си са супер и мога да си позваля да сменям по 2 годишно... Още повече, че не се знае ако му взема по-скъп дали няма да сподели съдбата на лидълските.

ще погледна довечера. ние сме в същата категория, но теглим като добитъци Wink

# 2 305

Един страничен въпрос - сега как се търси текст в цялата тема, след промяната на опцията "отпечатай"?

Прикрепям се към въпроса. От доста време си мисля, че проблемът е в моя компютър.

# 2 306
  • София
Имаше, много бяха струпани. 🙂

Благодаря за отзивити, за куфара с материалите за рисуване! Взех го, хванах последният "влак" 😁

# 2 307
  • софия
Скрит текст:
1.
2. ключова дума, Мнения и отбелязване Теми - Текуща тема

3.

Забелязвам, че с примера излизат и мнения, в които няма съчетанието (и с кавички е по същия начин), но не знам защо.

# 2 308
Имаше, много бяха струпани. 🙂

Благодаря за отзивити, за куфара с материалите за рисуване! Взех го, хванах последният "влак" 😁

повод или нагръдник?

# 2 309
Много бързо върви темата и трудно я следя, затова извинявайте ако е обсъждано. Та въпросът ми е сушито бива ли го?

Общи условия

Активация на акаунт