Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 679
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Light of Zartha
Аз съм ползвала няколко пъти различни продукти на саяна и си бяха супер. Преди време, ако говорим за един и същи случай, беше кисело мляко на родна стряха.

# 2 731
  • в ябълковата градина
Няко знае ли каква е цената на сладкото от малини на родна стряха? 2.49?

# 2 732
На мен нищо Саянско не ми харесва.

# 2 733
Аз не разбирам от кисели млека, защото не ги ям, а у дома винаги има претенции.

# 2 734
Аз не харесвам маслото на Сияна, но киселото мляко не съм пробвала. Иначе кисело мляко Родна стряха май има от различни производители.

# 2 735
Аз не харесвам маслото на Сияна, но киселото мляко не съм пробвала. Иначе кисело мляко Родна стряха май има от различни производители.
Още едно минус 1 за маслото Саяна, мисля че има и доста сол в състава. И другите им млечни не ми допадат. Не мога да го определя точно, но сякаш имат един потиснат, неопределен вкус... На нищо не ми бият.

# 2 736
Кисело мляко не ям. И не мога да помогна. Вкъщи вземат чат пат елви или боженци.

# 2 737
Досега не съм харесала твърде тези на Родна стряха .
Когато съм в Лидл купувам Пилос в червена кофичка 3,6 и онова 2%  в синята / то не е Пилос / - за баница и нещо друго си е идеално за цената.
  Преди имаше един страхотен препарат за тоалетна - Паурмакс или нещо такова на тяхната си марка . Цикламена опаковка . Тъй като моят е купуван преди година и повече , спрян ли е или изчезва от време на време

# 2 738
Разгледах брошурата за утре и се сетих за киселото мляко Саяна. Дали тук беше обсъждано преди време, че в някакви "проучвания" точно това мляко не било ок, а също било и желирано. Някой спомня ли си?
Тук беше обсъждано. Аз съм взимала тяхното 4.5%, не е било желирано, но и нищо особено.

# 2 739
Изчезва от време на време Grinning Скоро пак бяха заредили...
Аз харесвам киселите млека на Пилос и Родна стряха, но високите проценти. 2% изобщо не купувам... Yum

# 2 740
  • София
Разгледах брошурата за утре и се сетих за киселото мляко Саяна. Дали тук беше обсъждано преди време, че в някакви "проучвания" точно това мляко не било ок, а също било и желирано. Някой спомня ли си?

Марката няма голямо значение - тази фирма на на един и същи продукт слага различни марки. Марката е на Милки Груп Био - съветвам и Вас, и останалите, да пропускате тази фирма. Хващани са неведнъж в лъжливи етикети, палмово сирене, възстановено недекларирано сухо мляко и други. Инфото можете да проверите лесно в интернет.

https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2016/05/17/2761604_v_6_ot … e_ima_rastitelni/

# 2 741
Мисля (щото в момента нямам, за да го видя), че е 4% "Родна стряха", това, което аз купувам от Вердаре. Мисля, че това е най-хубавото кисело мляко в Лидл.

# 2 742
  • Варна
Няко знае ли каква е цената на сладкото от малини на родна стряха? 2.49?

На този с вишни е 2.29 лв, в момента е с отстъпка Лидл +

# 2 743
Hands Plus1

Киселите млека на Родна стряха по БДС са страхотни, напомнят ми на киселото мляко от едно време. Имат и сравнително кратък срок на годност. Никога не ми се е случвало да купя мляко, при което да има повече от седмица до изтичане на срока, след него стават доста кисели.

# 2 744
Hands Plus1

Киселите млека на Родна стряха по БДС са страхотни, напомнят ми на киселото мляко от едно време. Имат и сравнително кратък срок на годност. Никога не ми се е случвало да купя мляко, при което да има повече от седмица до изтичане на срока, след него стават доста кисели.
Лятото бях взела от XL или както беше там седмица на Родна стряха 4 % и  от 3,6 % Пилос . Пилос си беше по- гъсто . Ще купя от нормална опаковка и ще пробвам.
 Харесвам Тертер с каймак и като е на промоция си вземам непременно

Общи условия

Активация на акаунт