Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 568
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 790
Да, в момента имам отворена пита от същия на Алфатар и друга пита от този . Не ми харесват.
Скрит текст:
Преди ни доставяха от една врачанска мандра кашкавал - неповторим. Но я купиха и вече не продвата за разни клиенти. От тогава съм в търсене на вкусен и лесно достъпен кашкавал с повторяемост на качеството.
За известно време и от Млекаря 75 бях доволна, но и той се издъни.

# 2 791
  • София
Лъки, вземи си такава кана за айрян и ще се родиш. И аз много мразя бучки в айряна. https://www.home-max.bg/kana-za-ajryan-2l/

# 2 792
За киселото мляко - купувам от хипермаркет само когато ще го обработвам топлинно. Но имам късмета да живея в центъра на София, където има много магазинчета за по-читави храни. За съжаление доста малки производители на кисело мляко започват с много качествено и след като се наложат на пазара, го скапват. Но пък винаги се намира някой читав. Аз признавам само палномаслено кисело мляко, в което маслеността  зависи от това колко е влажна тревата, която е пасла кравата, и от съответната крава. Да има отгоре истински каймак (мисия невъзможна при големите търговски марки, където бутат за целта сметана и други добавки). За сега съм си намерила моето, при това на много смислена цена (1.30), дано и него не го скапят, че в последните години вече двама производители яко се изложиха.

# 2 793
  • пловдив
От киселите млека ние купуваме Верея най-често.Когато имам възможност вземам Домлян от друго място.Наскоро открихме на Добротица и много се хареса от децата.
Според мен най-много до истинското кисело мляко от преди години се доближава това на Хармоника и затова е толкова течно като консистенция и кисело на вкус.
Аз пък не останах доволна от шипковия мармалад на РС.Прилича ми на желе и според мен шипките не са много  ,мисля че на етикета си го пишеше ,някъде около 50% по спомен.

# 2 794
Лъки, вземи си такава кана за айрян и ще се родиш. И аз много мразя бучки в айряна. https://www.home-max.bg/kana-za-ajryan-2l/
За да няма " бучки" разбивам айряна на дребчо с машинката за фрапе

# 2 795
За да няма бучки го разбивам първо без вода и след това добавям по малко.
Недоволна, сподели за млякото.

# 2 796
Какво ви е мнението за металните рафтове (над пералня ), в брошурата от днес ? Някои има ли ги ?

# 2 797
Някой търсеше детска игра 10 в 1
Скрит текст:
от днес е в брошура на Кауфланд

# 2 798
  • Велико Търново
Душовете изглеждат супер! Дано са и така качествени!
Нефертития, благодаря! ММ също ти благодари, спести му 30 мин чакане в снега Simple Smile

# 2 799
  • София
У нас най-често консумираме кисело мляко Pilos 3.6%, ако не вземам от Лидл честотата купувам продукти от Ракево.

# 2 800
  • Г. О.
skk007, моля, радвам се, че помогнах!
За настолната игра 10в1 - тази сутрин в Лидл Велико Търново (Серес) видях два броя - цена 45лв.

# 2 801
За да няма бучки го разбивам първо без вода и след това добавям по малко.
Недоволна, сподели за млякото.
В последните месеци изборът ми е Билка. Във Вършец се прави, предполагам млякото е от пасящи крави.
Изобщо не съм доволна от продуктите на Ракево. Цените са ниски, но качеството още по-ниско. В началото беше различно, но в момента е много зле. Дори сиренето по БДС изобщо не е нормално сирене. Единствено маслото им е прилично.

# 2 802
Аз харесвам и кашкавал на Родна стряха по БДС, с надпис Търговище. Лошото е, че съм случвала и на не хубав от него, има променливо качество, но пак си ми е любим. Него толкова не мога да го превъзнасям. Поръчала съм си днес да ми заредят и от лютеницата им. Simple Smile

# 2 803
  • на последния етаж
В два магазина ходих миналата седмица за ски каски, но в нито единия нямаше. Дали въобще са ги заредили или са свършили за няколко часа...?

# 2 804
Лита, стори ми се, че до ски очилата имаше и каски...Но пък е възможно и да не са заредили от някои стоки навсякъде, не само да са изчерпани. Шапки споделиха тук, че не са пристигнали изобщо в първите дни.

Общи условия

Активация на акаунт