Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 148 926
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 805
  • на последния етаж
Да, очила купих, но каски нямаше. Thinking

# 2 806
Моята история с фритюрника с горещ въздух приключва много набързо. Отговорили са ми тази сутрин че е изчерпан навсякъде, много голям интерес имало... явно навсякъде са били така по 5 бройки и само който може да увисне рано с отварянето да е там, може да си купи такъв продукт. Така де, ако отварянето не е в рамките на зеления коридор.
През контактната форма също отговарят само в работни дни, не е само телефонната линия така - отговорът им го получих тази сутрин на запитването от събота. Това ако някой друг се чуди като мен кое кога отговаря.

# 2 807
  • Благоевград
Отдавна не бях купувала картофи Wedjes, а така ми се хапваха. Снощи изпекох и останах неприятно изненадана - бяха изключително пикантни. Последният път, в който купих, не съм усетила такъв вкус. Много съм чувствителна към люто и черен пипер и веднага ги усещам. Аз ли съм забравила какъв им е вкуса или са ги променили?

# 2 808
Същото се случи и с мен. Аз не харесвам люто и се разочаровах . А винаги имам по 2 пакета във фризера за спешни случаи

# 2 809
Снощи харесахме наденичките Black Angus. Много харесваме и бургерите.

# 2 810
Купувала съм на Миомаре смесител за кухня. Година и нещо вече работи чудесно (да чукна на дърво), така че предполагам, че всичко от тази серия за кухня и баня е с хубаво качество. Спомням си, че щях да купувам и смесители за баня, но много бързо се бяха изчерпали. Явно хората си ги търсят.Grinning
Някой може ли да каже нещо за парната четка? Знам, че този тип уреди не гладят перфектно, но така за поизглаждане дали ще върши работа? Thinking

# 2 811
Аз след малко отивам към магазина и ако има четка ще взема и после ще пиша как се е справила.

# 2 812
За парната четка - изгледах няколко клипчета, за да се ориентирам какво да очаквам. Има такива със сравнения между четка и ютия.
Прецених, че мен ме устройва, и взех. Ми глади си Simple Smile Резултатът не е като с ютия, де, но за трудни за гладене места върши чудна работа четката. И не разпъваш дъска.
Всъщност е много субективно дали ще е добра покупка, или не - зависи какво и как гладиш, и какви изисквания имаш към резултата.

# 2 813
Аз пък рано-рано , баш във виелицата се изтипосах в Лидл. За беда имаше много хора, а четките на Орал-Б ги нямаше въобще ( в Студентски). Заради затворените фитнеси и заведения, явно паркинга беше без бариерата( което и очаквах). Взех от домашните комплекти и от дебелите "дамски" чорапи/шушони за децата Simple Smile Оборудвах се и с дозатор за сапун и седалка за тоалетна чиния Simple Smile От манджата: картофки селски, хляб, пърленки, бадеми, фъстъци XXL, зърнени закуски за децатаи Фитнес за нас с ММ Simple Smile Simple Smile Пак се набутах с продукт от купоните - какво гледах , какво струвах, пак не съм взела правилното плодово мляко . Но пък в коша с намалени дрехи намерих леко ватирани дънки, точния размер на детето и съм хепи Simple Smile

# 2 814
Моята история с фритюрника с горещ въздух приключва много набързо. Отговорили са ми тази сутрин че е изчерпан навсякъде, много голям интерес имало... явно навсякъде са били така по 5 бройки и само който може да увисне рано с отварянето да е там, може да си купи такъв продукт. Така де, ако отварянето не е в рамките на зеления коридор.

Пенсионерите могат бизнес са врътнат. Купуват ни сутрин промоционални стоки срещу надаряване.

# 2 815

Пенсионерите могат бизнес са врътнат. Купуват ни сутрин промоционални стоки срещу надаряване.
Аз моя го купих след обед 14.18 мин.имаше 4 броя. Имам проблем с миенето,за да го сложа в миялната трябва да развия няколко болчета , и така всичко на ръка.

# 2 816
Парната четка е много удобна за тънки материи, пердета, за вече изгладени дрехи, но сгънати в гардероба. Имам от минало пускане и я съсипвам от ползване. Като пътуваме също я нося.
Ето и детската тоалетка сглобена, детето много я хареса

# 2 817

Аз моя го купих след обед 14.18 мин.имаше 4 броя. Имам проблем с миенето,за да го сложа в миялната трябва да развия няколко болчета , и така всичко на ръка.
Не знам от кой град си, при мен казаха че са им докарали 4-5 бройки само и свършили рано, отидох около 4 следобед и вече бяха разтребили и табелата където е бил изложен.
Както и да е, то свърши вече, щом ме отсвириха и като им писах че нямали никъде. "Голям интерес", та заради това. То щото е тиган или банан и във всяка къща го купуват нали, та свършва бързо. Да им имам и промоциите, ако знаех че ще е такава излагация да бях си поръчала на черния петък от някъде такъв уред.

# 2 818
natka, днес все още би трябвало да има намаления на някои места, води се Cyber Monday (не знам как се превежда), погледни тук-там.
Предполагам, че все някой ще го върне този уред в Лидл. Ако това не те притеснява и би купила такъв върнат, пиши им пак след седмица примерно (ако не си вземеш друг междувременно).

# 2 819
Относно фраер :
Скрит текст:
В момента има в Била, на Мюлер, с почти същите параметри, за 75 лв.

Общи условия

Активация на акаунт