Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 839
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
На мен ми е интересно да чета за миналите участници. Simple Smile

Нашата съфорумка от 4 сезон - ако има нещо да сподели - е добре дошла с всяка информация, която остана скрита за драгия зрител. Simple Smile

# 1 111
Няма късмет Надето.
Тъкмо попълни стратегическия си списък и влязоха ангелите.
Позакрепи работата иии...ново двайсет - влиза годеницата!
Ще и ''прекуца'' работата.
Добре че не е за парите. Да покаже умения, затова била във Фермата.
Ами добре! Smirk

# 1 112
  • Вестерос
FlushedScreamScream ама от къде е това ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАА

# 1 113
Годеницата нали ще влезе само да си "строѝ" малко шавливото мъжле, ако требва - да пооскубе "влюбените птички" , нъл' няма да става редовѝ участник. Trollface

Тиф, това е от някакъв конкурс за магЕсници, в който Даню е не просто участник, а организатор - заедно с годеницата и Община Габрово. Виви е дала линк към статията за събитието.

# 1 114
Тиф, това е от някакъв конкурс за магЕсници, в който Даню е не просто участник, а организатор - заедно с годеницата и Община Габрово. Виви е дала линк към статията за събитието.
мхм,имало е едни общински кинти за усвояване. Simple Smile

# 1 115
  • Вестерос
Мерси Simple Smile

Мен ми е интересно за старите участници. Тази Кристина ми трябваше бая време да се сетя коя беше Grinning

# 1 116
  • Sunshine state
И аз я бях забравила Кристина и трябваше да я гугълна. 😁 Бети никога не ми е била симпатична.

# 1 117
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не я харесах.Бетито,имам впредвид - лигава,префърцунена,идваше ли време за дуели и пълнеше гащите..

Защо пък да е кофти да коментираме участници от старите сезони?

# 1 118
Много смешно изтерясваше Бети когато се задаваше дуел, вярно е.

# 1 119
FlushedScreamScream ама от къде е това ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАА
От къде е тази снимка и коя е жената?

# 1 120
  • София
Вие пък хич  не четете, през 5 поста откъде е тази снимка...

# 1 121
  • Sofia
Певицата Лили много се е разхубавила.
Отслабнала е и май е правила носа, неузнаваема.

# 1 122
Новата песен на Лили - в клипа участват и други от нейния сезон. Simple Smile

# 1 123
  • London
Същата си е Лили не мисля, че е правила нос или нещо друго.

# 1 124
Даяна има интелигентна красота и излъчване, но душа на кифла, която е свикнала да има мъжкото внимание и се сърди ако не го получи. Като чух критериите за мъж..., направо паднах. Петнайсет годишните има по зряла мисъл. Иска внимание независимо на кого, само да и го засвидетелстват непрестанно и да я уверяват колко е красива, умна, мечтана и неповторима... Търсила го у Петър, Калоян, но само Данчо Магьосника успяла да омагьоса. Затова проявява ревност, не от обич, а от висока доза егоизъм- тя трябва да е в полезрението на мъжете, особено на този върху когото се е спряла.
 Не съм гледала началото, но от момента, в който започнах Даяна не ми хареса. Визуално е красива, няма спор, но не е моята красота, не ми привлича окото, тембърът и ми е един дразнещ, някак тихо, приглушено и мляскащо. Това си е мое мнение, разбира се . А относно приятелката му, когато се случвало всичко това, тя не е гледала, защото е на запис и няма как. Така че уязвена и унижена може да се почувства чак сега, когато се излъчват епизодите. На Данчо му е слаб ангела, то се вижда и приказките, че имал само три дълги връзки не минават. Те може да са три дълги, но със сигурност с много странични увлечения.

Общи условия

Активация на акаунт