Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 755
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 125
Певицата Лили много се е разхубавила.
Отслабнала е и май е правила носа, неузнаваема.

Лили я виждам доста често, голяма красавица е. Някак и тя направи така, че сезона да се запомни поне при мен/заради гласът й/.

# 1 126
  • София
Даяна има интелигентна красота и излъчване, но душа на кифла, която е свикнала да има мъжкото внимание и се сърди ако не го получи. Иска внимание независимо на кого, само да и го засвидетелстват непрестанно и да я уверяват колко е красива, умна, мечтана и неповторима... Търсила го у Петър, Калоян, но само Данчо Магьосника успяла да омагьоса. Затова проявява ревност, не от обич, а от висока доза егоизъм- тя трябва да е в полезрението на мъжете, особено на този върху когото се е спряла.

Въпреки красотата си, Даяна е едно изключително комплексирано същество, което има нужда да си доказва непрекъснато колко неповторимо е. Затова се стреми да влюби в себе си всички мъже, които поддават, за да може после да пъшка и забелва очи колко й е писнало. Затова са и ревността, и всички откачени ровения из телефоните на хората....

Аз пък не успях да се сетя коя е Кристина. За онази лудата от четвърти сезон ли говорите, защото в пети нямаше участничка с това име?

# 1 127
Миналата година имаше КристиянА

# 1 128
  • Варна/Лондон
Данчо ако е пич и има малко достойнство, сега е момента да се отдръпне от Даяна, и да, се държи с нея като към всички останали. Предвид сцените на ревност а Даяна, ако той постъпи така, поне ще стане интересно да им гледаме любовните простотии.

# 1 129
  • при късмета
Кристина е от миналия сезон, най-добрата приятелка на Бети и с Митко IТ станаха първото трио, което се оформи, от самото начало си паснаха много. Тя обаче много рано излезе, в първите седмици. Даже не съм сигурна, дали не беше друго името. А, написали са го

# 1 130
Приготвихте ли пуканките? Joy

# 1 131
Тази реклама на пастата за зъби ми беше доста "криндж" Grinning Grinning

# 1 132
  • на село
Ох, това с любовната история ми идва много, въобще не искам да ги гледам,  да дават кой е вторият дуелист и да се свършва, ако ми се гледат любовни  драми- има турски сериали.

# 1 133
  • София
Ау, Калоянчо кво правиш сега?

# 1 134
Ох, Ангелееее, защо бе Ангелееее. Сега тоя може да те бие и да си ходиш Ангелееее.
Виде ли го как цепи бе, Ангелеее

# 1 135
  • на село
Е, това беше,  дано направят хубав дуел, надявам се да е такъв и двамата дават заявка за силни.

# 1 136
  • Другата България
С огромно съжаление се самоцитирам, и отново познах предстоящото.
Искам Ангел да бие и да се върне. Ще викам за Ачо аз, независимо срещу кого е. ( Кои са двамата синеоки?)
Стоян и Калоян.
Твърдо съм за Ангел аз, но той е мъжкар, няма да предизвика най-слабия.
Няма да е мъжко.
Затова си мисля, че ще е Червенобузата половинка на шуменския плейбой.
А каквото и да си говорим, сравнението между двамата относно физическа сила определено ще е в полза на Калоян.
Той и ще реди битките.
Направо ....много ме е яд на Ангел.
Ама много.
Мъжка постъпка, ама защо бе, всеки си гледа интереса......
Сега както отново писах, Надка ще гони до "смърт" Ваня, заради Ачо.
Каквото и да си говорим, той няма шанс.

# 1 137
зависи, ако се падне късметлия в някоя игра за точност например или  уцели вярната камбанка . саксия -има си доста късмет в някои игри

# 1 138
Не че нещо, но тия битки за мен не бяха изтеглени по никакъв начин. Продукцията ги избра според мен с цел зрелище. Малко да се припомни какво е мъжки дуел.

# 1 139
Добре, колкото една жена може да се изложи, никой друг не може.
Справка въпросната годеница, Ванчето, т.н.

Общи условия

Активация на акаунт