Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

 • 59 604
 • 1 928
 •   1
Отговори

Анкета

По шестобалната система,как оценявате Фермата 6 на този етап от играта?

Опции:

* Гласуването приключено: нд, 08 ное 2020, 17:39

# 1 890
 • Мнения: 11 939
Ааа, дървата-будилник на Надя бяха абсолютна диверсия. И не беше за самоизтъкване, а да дразни пилотчето, да го събуди рано на сабайле, по тъмно. Smiling Imp Joy Много ме изкефи Надя тогава. Joy
А, и мен. И после оня как мрънка. Супер. Даже по рано трябваше да почне да цепи. Ми така де, дърва трябва да има нацепени поне за 10 дена.

# 1 891
 • София
 • Мнения: 11 568
Новата тема сега ли ще се пуска, че подготвям статистиката
Май е време вече.

уф, Годива пък какъв бан си е заработила, винаги е била позитивна, хич не изглежда да е конфликтна, а и не пишеше много активно. Аз се чудех къде изчезна.

# 1 892
 • София
 • Мнения: 12 303
Мен за ме банвали погрешка.

# 1 893
 • Мнения: 194
Че цените на Дивна и Весела Бонева са по 30лв. Нашият много високо се е оценил Joy Обаче и Данчо Меджик е там. И Красимира

Те добре са по 30 лв., но на Фънки са 70 лв.

О, Балканска простота!:smile:Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 894
 • Мнения: 203
Ок, ама тук влизаме в една много философска територия. Simple Smile Може ли едно позитивно излъчване да прикрие толкова прегрешения, но едно строго лице да навлече толкова негативи? Интересно е.
Е, те не са съвсем прегрешения всичките /Стоян онази вечер също си облиза чинията например/, жилите какво като си ги яде, глобите бяха малко изсмукани, а и Калоян им навлече глоби...
Въпросът е, че изглежда народен човек, не демонстрира голямо самочувствие, говори обикновено усмихнат, може да не работи по задачите, но все нещо майстори, в смисъл не мързелува, явно и без да е ратай, основно той се е занимавал с животните и с това си обяснявам, че другите нямаха против невключването в общите задачи. Общо взето не е дразнещ образ.

А Надка не просто е със строго лице, много отрицателни качества демонстрира. Всичко, което върши, е с цел да се покаже като работна - "ами то ако не съм аз, няма кой", "трябва да се свърши", "не мога да не работя, да не се грижа за животните"...Като цепеше дървата в тъмни зори - като станели другите, ще търсели кафе - вярва ли някой, че на Надка й пука за кафето на хората вътре?Joy Важното е, всички да разберат, че докато спят, тя вече работи, пък събуждането им е просто бонус и като  добро утро за Надка.

Харесва ми как ми отговори - без резки думи и обиди към участниците. Не сме на едно мнение напълно, но се води нормален разговор.
Същото, което ти каза, може да го перифразираме за Калоян. И той прави глупости, обижда Ванчето и Поли, но като е с тях, се държи любезно и накрая се държа кавалерски с Поли, когато бяха ратаи. Той се включва в задачите, работи по покриви, кове и въобще е деен, па макар и клюкарка. Видяхме, че е добър и на арената, глобите, които докара, са по-малки от тези на Анго, това е безспорно. Неговата седмица беше една от най-успешните, приключиха доста задачи и си взе приз Фермер на седмицата.
Обаче всичко това не е достатъчно, защото е приятел с Петър и хареса Антония.
Просто показвам как лесно понякога се настройваме към едни и оправдаваме други.

Никой не е само бял или черен, както намираме плюсове в Ангел, така можем да ги намерим във всеки от участниците. За жалост, твърде много се акцентира на любовните триъгълници и не можем да видим повече от истинския живот - разговори, случки, работа...Аз още имам чувството, че е началото на Фермата, за някои хора почти нищо не знам. Дори за Даяна, извън Данчо почти нищо не показват. Според мен тя сбърка, че се лепна за него. Да, може би щеше да излезе по-рано без неговата опека, но пък имиджът ѝ щеше да е по-добър.

# 1 895
 • при късмета
 • Мнения: 17 776
Калоян не просто хареса Антония. Той нямаше мнение, каквото каже тя, това му беше мнението. И това на фона на собствените му приказки относно жените, които са останали някъде в миналия патриархален век. Сега е каквото каже Петър. Може много физически качества да има един мъж, но това не е позитивно личностно качество. И мъжко не е.
Иначе го харесвах, до неговата фермерска седмица и през нея. От там нататък, както казах и по-рано, Калоян е най-голямото ми разочарование този сезон. Много повече очаквах от него

# 1 896
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 18 445
но на Фънки са 70 лв.

О, Балканска простота!:smile:Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Фирканьето е с пари Joy

# 1 897
 • Мнения: 203
ма ко,

Забелязала съм, че има хора, които много се влияят от тези, които обичат или които искат да ги харесат. Явно с него е така. Това не го прави лош обаче Simple Smile Пак казвам, с Поли се държа окей, когато бяха ратаи, въпреки че не я харесва като цяло.

Да, твърде много слуша Петър и е като сляп в негово присъствие, но това не бива да омаловажава останалите му качества, а тях все пак ги има. Всеки от тях има такива.

Боби е работлив и разбива клишето за етноса си, макар да има големи уши и да го е страх да изрази мнението си понякога.
Ванчето е в супер форма за възрастта си е пътувала много, досажда, но не е лош човек.
Стоян си обича семейсвото и също е работлив, макар да е човек с комплекси.
Митко разбира от вино, животни и много други дейности, забавен е, макар да се налага доста.
Надя е полезна и има стратегия, подготвена е за Фермата, макар и досадна на моменти.
Мария е оправна, има огромна сила, понякога е страшно забавна, макар да говори дразнещо и да е груба.
Милена е умна и успява да е в центъра на вниманието, макар да дълбае в раните и да е зла понякога.
Кустев им готви толкова време и прояви интерес към строителните дейности, забавен е и се включва хубаво в ритуалите и игрите, макар да мрънка и да показва понякога слабост в игрите.
Калоян ми изглежда възпитан и верен на принципите си, работлив е, макар да е склонен към клюки и да не премисля думите си, импулсивен е.
Петър е силен и целеустремен, макар че е самонадеян и дразнещ често, студен.

Всеки има и позитиви, поне според мен. Като цяло победител мисля, че трябва да е някой, който е бил полезен за Фермата, минал е през повече роли в нея и все пак не е навредил на повечето участници. Тук ми се струва, че Милена е тотално аут.

# 1 898
 • при късмета
 • Мнения: 17 776
Аз не съм казвала никога, че е лош. Но не виждам у него никакви личностни качества, които да ми харесват. Физическите са друг въпрос, но не те определят човека. Това да се водиш по чужд акъл и да нямаш собствено мнение, извън клишета, които си наизустил, няма как да ме накара да харесам, който и да е. Да се влияеш толкова силно от мнението на някого когото харесваш или искаш да те забележи, може да не те прави лош човек, но със сигурност те прави безхарактерен

# 1 899
 • Мнения: 5 094
Новата тема сега ли ще се пуска, че подготвям статистиката
Май е време вече.

уф, Годива пък какъв бан си е заработила, винаги е била позитивна, хич не изглежда да е конфликтна, а и не пишеше много активно. Аз се чудех къде изчезна.

Ще я пусна след 2-3 часа,за да си спазим дните понеделник-неделя.
Бана й няма общо с поведението й.Ще се върне,сигурна съм.

# 1 900
 • Мнения: 1 212
Новата тема сега ли ще се пуска, че подготвям статистиката
Май е време вече.

уф, Годива пък какъв бан си е заработила, винаги е била позитивна, хич не изглежда да е конфликтна, а и не пишеше много активно. Аз се чудех къде изчезна.

Ще я пусна след 2-3 часа,за да си спазим дните понеделник-неделя.
Бана й няма общо с поведението й.Ще се върне,сигурна съм.
Хич не съм на ясно с бановете, колко ще продължи, знаем ли?
Липсва ми в темата, много сърцато момиче.

# 1 901
 • София
 • Мнения: 6 324
Аз предлагам анкета кой ще е фермер, да стои 20 часа примерно и после да я смениш, ако ти се занимава и утре ще си на линия за пускане на друга.
Въпреки че почти сигурно ще е Калоян, май, няма смисъл.

# 1 902
 • Мнения: 4 871
Надя явно не понася по-умни и по-красиви жени, еле пък - успяли.
За това зяе толкова срещу Милена и Даяна.Как самоправеше сметки да праща Данчо ратай, ноБЕЗ Даяна....(или обратното беше)
Младите жени също много я дразнха и косъма и барбито и Поли, но те не й бяха чак такава заплаха.

Тази Милена, аки грам чувство за хумор и умение да се изразява имаше можеше да ги попилее вътре....


# 1 903
 • Мнения: 486
Големите стратези се поомотаха леко, забелязахте ли?
Дани Маджика можеше да натисне повече на това, че е родител, силен е ,тихо и кротко можеше да взема имунитети и на финал зрителите да гласуват за един грижовен татко .
 Можеше да мине.
Вместо това,заради  флиртчето с Даяна , стана ясно, че "без жена не остава" , а това не помага за зрителския вот.
Даяна и тя голям стратег, вместо да е мила, самотна ,недооценена актриска  , която дори е влязла без хонорар...тя се прецака да се сваля със сгоден мъж и да придаде нов смисъл на "френд зоната". Освен това стана ясно,че не й е за първи път.
Надя имаше как да натисне на манджите, тъжна ,изстрадала домакиня от село,  мед, сирене, кучета, ала-бала. На нея този живот й е ясен , тя можеше да използва , че е в свои води, и да изпъкне не само с нещастия .
Вместо това виждаме злост ,която не се връзва с образа на отрудена жена .
Ще видим как ще се държат останалите участници към нея, след като са гледали предаването отвън. Очаквам да загуби подкрепа, както Веселка миналата година.

Как Надя подлъга Ангел незнам, но тя е мазна с мъжете,а и на него малко му трябва.
Да му почистиш и да му сготвиш и е влюбен😁

Тук категорично не съм съгласна. Много е хубаво на теория, но ако изпълнят това което предписваш, щяхме ..абе дори да не им знаем имената , и да ги одумваме какви са мижитурки. Едва ли щяхме да гледаме няколко месеца как Надя готви и чисти Дайчето тъжно да боядисва или кротко да си гука с някой ерген , ако нямаше дилема която да ни кара да се чепкаме тука, или Даню да ни прави фокуси и да оплаква съдбата. Въобще щяха да са копи пейст Стоян и Боби

# 1 904
 • Мнения: 4 871
Анго имаше сякаш някакво предимство във втората игра? Какво и защо? или не съм чула правилно?

Общи условия

Активация на акаунт