Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 710
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 780
Направих скрийншот на писмото от промото. Аз лично трудно го разчитам, но ми се струва, че Надя го е писала за Мария?!
Скрит текст:

# 781
  • London
Дуалист да.... И аз залагам на Мария хах. По-скоро обратното, май Надя не е чак толкова неграмотна.

# 782
  • Другата България
Каква е логиката някой да пише писмо на друг, с когото са заедно всеки ден и може да му го каже лично?
Аз ли нещо не схващам?
Надя явно много се е вкарала във филма, ако е тя.

# 783
А те имат ли право да се наговарят? Да не са "прихванали" нелегална кореспонденция? Smiley

# 784
И сигурно ще ги наказват щом Андрей го държи. Или може да е с цел публична излагация, ма то пък повечето знаят за схемите на Надя. Е, не знам

# 785
Може би ще отворят сандъчето дето слагат писма, мисли които са написали но не са споделил. Снощи и Данчо сложи там своето писмо. Акцентираха върху това сандъче, та като нищо ще отворят "Кутията на Пандора"

# 786
И сигурно ще ги наказват щом Андрей го държи. Или може да е с цел публична излагация, ма то пък повечето знаят за схемите на Надя. Е, не знам
Да, Мария написала тайно писмо до Надка, и тя веднага го предава на властите, щото е принципна...😂напълно в неин стил, не може така зад гърба на тези богове- мъжете.
Може пък всеки да е имал право да пише до някой и да го сложи в кутията.

# 787
Дана, благодаря ти че се включваш в темата. Интересно ми е да чета от твоята гледна точка. И на мен ми беше интересно как виждаш Надя след излизането си. А сега мога ли да те попитам какво мислиш за Ангел? Grinning

Ангел е от онези хора, с които предполагам рядко имаме възможността да срещнем заради различни среди или друго.
Изказът му е простроват, но е много начетен човек. От него на тема история и ситуации в живота можеш да научиш интересни неща. За модерния свят е гола вода, както се казва и му е интересно всичко свързано с него, дори думи, които са далеч от речника му.
Смятам, че е изстрадал много във външния свят. Гледа да е по-близо до животните, отколкото до хората. Предпочита да си изпълнява ратайски задачи, отколкото други, но когато му се възложат други си ги върши с майсторлък. Чепат характер си е и не знам скатаването му дали е заради мързел или просто ни гледа сеира.
Не е направил на никого лошо във Фермата.
Но често прави умишлени провокации на определени хора може би за да види тяхната реакция или заради друго, така и не разбрахме. Много пъти разговарях с него, обяснявах му, че провокациите към жените понякога не са окей и според мен не е мъжко, но има нещо, което е различно в случая, че той не го прави със злоба, а по неговия си начин и се случва да прекалява.

За мен той е с чиста душа. Вътре си го наричах Ян бибиян, защото на такъв го оприличавам.

# 788
  • Вестерос

Дана, отпадналите участници влизахте ли да гласувате за финалисти?

Декември, когато се снима финал.
Дана, моля ти се, не ни баламосвай. Не сме вчерашни. Влизате отпадналите последната седмица.
Предаването вече май е свършило снимки. Какъв декември... Хайде без да се лъжем. Гледаме го някои от ден първи на сезон първи.

# 789
  • София
Вчера ни показаха кутията и това означава,че има ли кутия-то тя ще бъде отворена Simple Smile
Чакали са един определен човек да пише и ей така ,между другото ще прочетат и някое друго.
Мисля,че трябва да извадим носните кърпички,защото подготвят данювата годеница да влиза.

# 790
Писмото, което държи Андрей е писано от Надя за Мара или от Мара за Надя. Съдейки по правописа и грешките си мисля, че Мара го е писала. Най - вероятно се разкайва, че не е разбрала посланието на Надя, когато искаше да я направи ратай.
 ''Гледайки останалите жени знам, че аз съм единствената, която може да те спре, да изпълниш желанието и мечтата, с която си влязла във Фермата.Моята бе да покажа какво умея, а твоята - 100 000 лв. Взех своето решение и се надявам да не греша..."
Вероятно писмото е в резултат на грешния избор на Ванчето.

# 791
  • при късмета

Дана, отпадналите участници влизахте ли да гласувате за финалисти?

Декември, когато се снима финал.
Дана, моля ти се, не ни баламосвай. Не сме вчерашни. Влизате отпадналите последната седмица.
Предаването вече май е свършило снимки. Какъв декември... Хайде без да се лъжем. Гледаме го някои от ден първи на сезон първи.
Миналата година май изобщо липсваше влизане на отпаднали фермери. Не им ли дадоха вота направо на финала и не казаха ли, че са гласували без да влизат във фермата? Гости от стари сезони влизаха, този който им прави игрите, Георги и един участник който не съм гледала, май бяха, но не и отпадналите фермери. Такъв спомен имам и затова все казвам да не го съкратят и тази година, че на мен ми е интересно, като ги съберат пак всички.
Ако съм запомнила правилно, може и тази година да не влизат, а гласуването пак да е различно

# 792
  • София
Тази година може да няма влизане на всички заради короната, предполагам, че ангелите като влизаха са били изолирани няколко дни и тест след това, но за всички едва ли ще го направят. Ако влизат стари, по-скоро пак ще е за 2-3 от минали сезони, а не всички от този.

# 793
Писмото, което държи Андрей е писано от Надя за Мара или от Мара за Надя. Съдейки по правописа и грешките си мисля, че Мара го е писала. Най - вероятно се разкайва, че не е разбрала посланието на Надя, когато искаше да я направи ратай.
 ''Гледайки останалите жени знам, че аз съм единствената, която може да те спре, да изпълниш желанието и мечтата, с която си влязла във Фермата.Моята бе да покажа какво умея, а твоята - 100 000 лв. Взех своето решение и се надявам да не греша..."
Да май е от Мария за Надя, а не обратното както написах. А коментарът по този въпрос от Надя е бил насочен точно към това, а не към избора за първи дуелист (както си мислех и предполагах, че ще е мъжки дуел).
Клоня много повече вече, че дуелът ще е женски.

# 794
  • Другата България
Грешен за кого? За Мара?
И затуй решила да си тръгне?
Много драма, не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт