Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 697
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 795
  • Вестерос

Дана, отпадналите участници влизахте ли да гласувате за финалисти?

Декември, когато се снима финал.
Дана, моля ти се, не ни баламосвай. Не сме вчерашни. Влизате отпадналите последната седмица.
Предаването вече май е свършило снимки. Какъв декември... Хайде без да се лъжем. Гледаме го някои от ден първи на сезон първи.
Миналата година май изобщо липсваше влизане на отпаднали фермери. Не им ли дадоха вота направо на финала и не казаха ли, че са гласували без да влизат във фермата? Гости от стари сезони влизаха, този който им прави игрите, Георги и един участник който не съм гледала, май бяха, но не и отпадналите фермери. Такъв спомен имам и затова все казвам да не го съкратят и тази година, че на мен ми е интересно, като ги съберат пак всички.
Ако съм запомнила правилно, може и тази година да не влизат, а гласуването пак да е различно
Влизаха как и с едни камъчета в сандъчета пак гласуваха.

# 796
Миналата година гласуването, мисля, че беше чак на самия финал. В едни малки кутийки-кофчежета бяха поставени бележки с името.

# 797

Дана, моля ти се, не ни баламосвай. Не сме вчерашни. Влизате отпадналите последната седмица.
Предаването вече май е свършило снимки. Какъв декември... Хайде без да се лъжем. Гледаме го някои от ден първи на сезон първи.

Моля? Първо не е вярно и второ финалът е Декември и е на живо, защото и зрителите гласуват!

Ще помоля да не бъда вкарана в лъжи.

# 798
  • при късмета
Миналата година имаше някаква изненада покрай вота на Красимира. Очакваше се да гласува за Веселка, а тя гласува за друг, с мотива, че Веселка имала достатъчно подкрепа, не помня кой. Но нямам спомен да е било във фермата, иначе Веселка щеше веднага да ревне. И на мен ми се върти, че на самия финал гласуваха, а във фермата влизаха само гости от стари сезони

# 799
  • London
Писмото, което държи Андрей е писано от Надя за Мара или от Мара за Надя. Съдейки по правописа и грешките си мисля, че Мара го е писала. Най - вероятно се разкайва, че не е разбрала посланието на Надя, когато искаше да я направи ратай.
 ''Гледайки останалите жени знам, че аз съм единствената, която може да те спре, да изпълниш желанието и мечтата, с която си влязла във Фермата.Моята бе да покажа какво умея, а твоята - 100 000 лв. Взех своето решение и се надявам да не греша..."
Вероятно писмото е в резултат на грешния избор на Ванчето.

Скрит текст:
Е това си е удар под кръста ''Моята е да покажа какво умея ( нещо конкретно ли умее Мара, че не го видяхме?) , а твоята мечта едва ли не 100 000? Бая обидно.... , аз си мислех, че Надя афишира, че влязла да говори за пчелите. По-скоро бих решила, че са нейни думи към Мария, само правописа леко ме озадачава, но знае ли човек, защото аз не разбрах какво е влязла да покаже, че умее Мария. Разбирам го като занаят някакъв? То там какво друго да покажеш, а тя не видях да има такъв. Надя има, ама пък май само на теория показва нещо.....хъм

# 800
Нарочно скрих писмото, защото е спойлер, ама другите от форума го изтипосаха Simple Smile
Скрит текст:
Може да е писано предните дни, когато Мария не искаше да изслуша Надя, може да го е дала на Иван и Андрей и да е помолила те да го изчетат или да ѝ го предадат. Ще разберем скоро, но ви казах по-горе, че е от някой, който е във Фермата. Не е писмото на годеницата.

# 801
Е, извинете ме тогава, че коментирах писмото от промото и не беше в скрит текст. Чудех се... не мислех, че ще се приеме като спойлер. Все пак след малко ще го гледаме?
Наистина се чудех как е по-добре. Thinking

# 802
Спокойно, и ние не знаем точно от кого до кого е, така че нищо не е издадено.

# 803
Е, извинете ме тогава, че коментирах писмото от промото и не беше в скрит текст. Чудех се... не мислех, че ще се приеме като спойлер. Все пак след малко ще го гледаме?
Наистина се чудех как е по-добре. Thinking

Няма драма, скоро ще се разбере.
Скрит текст:
Според мен е от Надя към Мара, говори се за правила, а Мара не е много наясно с правилата, Надето нали повече се е готвила.

# 804
  • Вестерос

Моля? Първо не е вярно и второ финалът е Декември и е на живо, защото и зрителите гласуват!

Много добре знаем, че финалът е на живо. Участниците предни години влизаха последната седмица, което за тези вътре беше края на октомври и си гласуваха там кой да пратят директно на финал- един мъж и една жена. Другите се дуелираха.

На самия финал има гласуване кой да спечели.- не говорех за това гласуване.

За мин. година не помня дали не е отпаднало директното пращане на финала на мъж и жена, но предните години го имаше. Примерно Калоян от сезон 3 така отиде директно на финал без да е участвал в дуел.

# 805
Това  писмо го разгадахме. Щом така удобно за четене е оставено в промото, значи не е толкова важно.
Данчовото писмо, обаче, е обвито в пълна мъгла. Явно то ще е гвоздеят на вечерта.
Дали и неговото писмо ще завърши с  ''Простете ми?''
Писма да има. Стават традиция за формата.
Писмата - пътят на една мечта!

# 806
Дразня се как нескопосано ни пързалят с дълбокото влюбване на Данчо. Все пак като илюзионист си изкарва хляба с ловкост, хитрост и доста манипулация. Показа, че е отличен актьор (помните ли ги с Ангел? Grinning ), а и не крие че кръшкането му е в репертоара.

Застанал фотогенично Данчо с бира в ръка и с тъжен глас запява "А дали е така.... кооой ще ми каже....".
После отпива от бирата и една мъжка сълза се търкулва по бузата. Подсмрък!

А Даяна не само не е стратег, а е доста неподготвена (да не кажа глупава) за игричките, които се опитва да играе с бате си Данчо.

# 807
Дразня се как нескопосано ни пързалят с дълбокото влюбване на Данчо. Все пак като илюзионист си изкарва хляба с ловкост, хитрост и доста манипулация. Показа, че е отличен актьор (помните ли ги с Ангел? Grinning ), а и не крие че кръшкането му е в репертоара.

Застанал фотогенично Данчо с бира в ръка и с тъжен глас запява "А дали е така.... кооой ще ми каже....".
После отпива от бирата и една мъжка сълза се търкулва по бузата. Подсмрък!

А Даяна не само не е стратег, а е доста неподготвена (да не кажа глупава) за игричките, които се опитва да играе с бате си Данчо.

Данчо не е влюбен, а МНОГО влюбен....

# 808
  • при късмета
Скрит текст:

Много добре знаем, че финалът е на живо. Участниците предни години влизаха последната седмица, което за тези вътре беше края на октомври и си гласуваха там кой да пратят директно на финал- един мъж и една жена. Другите се дуелираха.

На самия финал има гласуване кой да спечели.- не говорех за това гласуване.

За мин. година не помня дали не е отпаднало директното пращане на финала на мъж и жена, но предните години го имаше. Примерно Калоян от сезон 3 така отиде директно на финал без да е участвал в дуел.
Мисля, че бъркаш. Никого не са пращали директно на финал с гласуването. Дават имунитет от деул на някой. Гласуването е само за победител. Мисля, че е имало сезон/и в които този имунитет го дават отпадналите фермери като влязат (в трети със сигурност го даваха те, като влезе един от приятелите на Алек му подари червило, а имунитета дадоха на Калоян, защото събра най-много гласове), в други са го давали гостите от стари сезони.

# 809
  • Вестерос
Имунитетът от дуел няма нищо общо с гласуване кои двама - по един мъж и по една жена да са директно на финал.
На прима виста - сезон две- Мама Галя и Финци бяха изпратени така на финал.
сезон  три- Калоян, жената май беше Бентлито, защото Вила се дуелира със Сълзата.

И за да не се обясняваме повече, колко аз не съм се сещала копирам от страницата на предаването в уикипедия

4- Отпадналите и напусналите участници от „Фермата“ 4, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Ваня Стамболова и Роман Банев. Към тях се присъединяват Росица Йончева и Деян Каменов като победители от елиминационните дуели.

3- поправям се, не е била Бентлито - Отпадналите и напусналите участници от „Фермата“ 3, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Яни Андреев и Калоян Димитров. Към тях се присъединяват Валерия Дочева и Виолета Тодорова като победители от елиминационните дуели.

2-Отпадналите и напусналия участник от „Фермата“ 2, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Галина Генова и Серафим Василев. Към тях се присъединяват Силвия Сергеева и Стоян Спасов като победители от елиминационните дуели.

1-Отпадналите участници от „Фермата“ 1, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Райно Узунов и Симеон Найденов. Към тях се присъединява Нора Димитрова като победител от елиминационния дуел.

Единственото, за което се бъркам и се поправих по-горе е за мин. година, че е нямало такова гласуване.

Стои само това 5- Две жени и двама мъже се класираха за финала на „Фермата: Нов свят“ – Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов, Сами Хоссни. Има и таблица с дуелите. Там Маргарина не е имала дуел. не се сещам тя как стана първи финалист обаче.

Елиминационен дуел         Победител    Отпаднал
Веселка 🆚 Дана                  Веселка    Дана и Велислава
Красимир 🆚 Д. Караиванов    Красимир    Д. Караиванов
Сами 🆚 Станислав                Сами    Станислав

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 20:49 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт