Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 648
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 825
Ипуснах мноооого ...зациклих,но ще ви четя...просто нета ми е оле мале,дано се оправи

# 826
Надя баш като шефка го раздава.
Даяна с това нейно скатаване едва ли чака да е на финал, но сигурно се бори в личната си игра с Данчо да си получи признание, предложение и приятелски да го отхвърли.

# 827
  • София
В крайна сметка на самия финал и мъжете са конкуренция.

# 828
  • Mediterraneo
Не мисля, че Ангел ще дръпне Пешко.

# 829
Браво на Данчо.
В крайна сметка на самия финал и мъжете са конкуренция.
На самият финал - да. Но на финала отиват две жени. И Ваня имаше шанс да се придвижи една крачка напред отсранявайки жена. Не знам защо направи мъжки дуел. За мене си чиста проба отмъстителност

# 830
  • Варна/Амстердам
Данчо да не е объркал фермата с хавайско състезание по сърф, че пак е с този костюм. Много смешен. Иначе браво за победата!

# 831
Аз не съм искала това, а коментирах нейн пост като отговор на друга потребителка, която я пита дали вече са влизали за това гласуване, а Дана каза, че ще влизат декември Grinning
Дългият пост беше по-скоро към ма ко.

И между другото никога не е било тайна кога реално свършва предаването за участниците. Дори предни години в инстаграм качваха снимки от последните дни от декорите и разни сълзливи писания, че е край за тази година и прочие.

Лиана и за 5-те ферми бяха верни спойлерите за финалистите.

Не съм казала, че ще влизаме някъде, а, че ще гласуваме Декември.

# 832
  • София
Изненадах се от бързината и мощта на Данчо, на Пепко не му се вярваше, чак се издразни на Ваня, че вика за Митко. Ебаси мухльото наистина. Ще и прави циркове и продължава да се заяжда. Тъпанар.

# 833
  • На морето!
Браво на Данчо, натри носа на Петър, който се имаше за най-добър. Браво !

djoleva, за някои хора не е важен финала, а пътят до него. Прекрасно разбирам Ваня и Дая, ако ще се стига до финал - нека е с чест, без интриги и погазване на собствени принципи. Надя сигурно ще стигне до финал, но няма да го спечели, нещо повече - всяка седмица в шоуто я компрометира повече и разкрива кофти черти от характера ѝ.
За мен отново ще спечели мъж, някой от тихите работяги от типа на Боби, Шестака, може и Кустев или Данчо (ако Дая излезе скоро), останалите 3ма ще спечелят известност и от тях зависи в каква насока ще е.

# 834
  • Вестерос
Аз не съм искала това, а коментирах нейн пост като отговор на друга потребителка, която я пита дали вече са влизали за това гласуване, а Дана каза, че ще /влизат / гласуват декември Grinning
Дългият пост беше по-скоро към ма ко.

И между другото никога не е било тайна кога реално свършва предаването за участниците. Дори предни години в инстаграм качваха снимки от последните дни от декорите и разни сълзливи писания, че е край за тази година и прочие.

Лиана и за 5-те ферми бяха верни спойлерите за финалистите.

Не съм казала, че ще влизаме някъде, а, че ще гласуваме Декември.
Дана, върни се и прочети какво те питаха и ти какво каза и аз за кое гласуване говоря после. Ок, в случая грешно цитирах, ето оправила съм го сега.

# 835
Не познах!
Стискам палци на Ангел, дано се върне! Няма да е същото без него..

# 836
Калоянчо и той добре се справи с цепенето. Мислех че е по зле, но не е. Много добро темпо показа и сила. Кустев е зле. Ще излезе че е по зле и от Стоян.
.

# 837
Петър се сговни!
Много самонадеяно момче!

# 838
  • Варна/Амстердам
На Кустев май само претенциите му са големи, затова и иска тихомълком да достигне до финала. Въздух под налягане е.

# 839
Яд ме , че Кустев изостава толкова, явно не е подготвен физически.

Общи условия

Активация на акаунт