Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 663
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 810
Имунитетът от дуел няма нищо общо с гласуване кои двама - по един мъж и по една жена да са директно на финал.
На прима виста - сезон две- Мама Галя и Финци бяха изпратени така на финал.
сезон  три- Калоян, жената май беше Бентлито, защото Вила се дуелира със Сълзата.

И за да не се обясняваме повече, колко аз не съм се сещала копирам от страницата на предаването в уикипедия

4- Отпадналите и напусналите участници от „Фермата“ 4, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Ваня Стамболова и Роман Банев. Към тях се присъединяват Росица Йончева и Деян Каменов като победители от елиминационните дуели.

3- поправям се, не е била Бентлито - Отпадналите и напусналите участници от „Фермата“ 3, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Яни Андреев и Калоян Димитров. Към тях се присъединяват Валерия Дочева и Виолета Тодорова като победители от елиминационните дуели.

2-Отпадналите и напусналия участник от „Фермата“ 2, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Галина Генова и Серафим Василев. Към тях се присъединяват Силвия Сергеева и Стоян Спасов като победители от елиминационните дуели.

1-Отпадналите участници от „Фермата“ 1, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала – Райно Узунов и Симеон Найденов. Към тях се присъединява Нора Димитрова като победител от елиминационния дуел.

Единственото, за което се бъркам и се поправих по-горе е за мин. година, че е нямало такова гласуване.

Стои само това 5- Две жени и двама мъже се класираха за финала на „Фермата: Нов свят“ – Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов, Сами Хоссни. Има и таблица с дуелите. Там Маргарина не е имала дуел. не се сещам тя как стана първи финалист обаче.

Елиминационен дуел         Победител    Отпаднал
Веселка 🆚 Дана                  Веселка    Дана и Велислава
Красимир 🆚 Д. Караиванов    Красимир    Д. Караиванов
Сами 🆚 Станислав                Сами    Станислав

Искам да кажа, че Тифани е права. НО как очакваш Дана да каже - ами да всички вече са навънка. Нали това е договора, не разбирам какво я упрекваш след като всички стари кучета го знаем това??? Нали има и подготовка близо 2 седмици за финалните игри, за да няма много излагации. Тиф недей така да провокираш, защото си имат клаузи в договорите. Не случайно в преди обед казват, че едва ли не са излезли преди  3 часа от фермата.

# 811
  • София
Аз затова се чудех кога са излезли,  тук преди седмица и нещо имаше спойлер за четиримата финалисти и се чудя верен ли е или не.

# 812
  • Вестерос
Аз не съм искала това, а коментирах нейн пост като отговор на друга потребителка, която я пита дали вече са влизали за това гласуване, а Дана каза, че ще влизат декември Grinning
Дългият пост беше по-скоро към ма ко.

И между другото никога не е било тайна кога реално свършва предаването за участниците. Дори предни години в инстаграм качваха снимки от последните дни от декорите и разни сълзливи писания, че е край за тази година и прочие.

Лиана и за 5-те ферми бяха верни спойлерите за финалистите.

# 813
Е тъпа е Ваня. Защо и е мъжки дуел при положение, че жените са и конкуренция. Но пък е добре за нас. Сега искам Ангел да дръпне Пешо.

# 814
  • София
И аз мисля, че това ще е дуелът, дори си го пожелавах в началото на тази тема 😁

# 815
Много  е зле Ваня, не разбрах защо не си изчисти конкуренцията.

# 816
Аз не съм искала това, а коментирах нейн пост като отговор на друга потребителка, която я пита дали вече са влизали за това гласуване, а Дана каза, че ще влизат декември Grinning
Дългият пост беше по-скоро към ма ко.

Е как очакваш да ти каже "Ами да то гласуването мина преди седмица" Grinning Другото, което за мен направо ми спойлна седмицата е един пост на Дана
Скрит текст:
Ако се върнете по-назад се пишеше нещо за Ваня и Пешо. Дана каза, че сме щели да видим другата седмица за какво иде реч, т.е. Ако
Скрит текст:
Ангел дръпне Петър - Ангел си заминава ):

# 817
  • Вестерос
Мисля, че Ангел ще дръпне Джепето и последният ще отпадне.

Надя злобее в момента много.

Шоко, аз не очаквам такива неща от Дана точно. Но да не ни баламосва все едно гледаме за сефте Grinning Това ме издразни. Можеше да подмине поста или да напише нещо друго.

Искам да отпадне Джепето!!

# 818
ЙЕС, най-после мъжки дуел! Все ми е тая за стратегиите им, искам разнообразие и силови битки.
Надя няма право да мрънка така - каквото си реши фермерът на седмицата, това е. Яд я е, че й се проваля идеята да се бие с Милена, но ще почака.

# 819
  • Другата България
Мъжки ще е дуела, нали?
Много обичам да съм права, еййй!
По-късно ще гледам.

# 820
Надка пак недоволна, еййй!
Аз съм окей, че ще има разнообразие, но Ванчето е глупава наистина, сега й беше моментът да разкара някоя от останалите.

Калоянчо му поруменяха бузките от притеснение Grinning Иначе хич не го е страх, само дето всеки път ходи и подпитва

# 821
  • Вестерос
Надя, ако искаше да се бие с Милена нямаше да се пъне предния път за имунитет. Според мен на нея ѝ се иска, ама не ѝ стиска.

# 822
Аууу, Гелету на дуел! Надка хвърля огън и жупел!😄

# 823
  • На морето!
Браво на Ваня! Щях да постъпя като нея, Надя имаше възможност да се изправи срещу Милена, да не се беше борила за имунитет.
Който и да си отиде от мъжете- все тая.

# 824
  • Другата България
Глупава?
Всичко друго е Ваня, но не и глупава в случая.
Вече съм ѝ фен.
Надя, ако искаше да се бие с Милена нямаше да се пъне предния път за имунитет. Според мен на нея ѝ се иска, ама не ѝ стиска.
Именно.

Общи условия

Активация на акаунт