Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 748
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 225
  • Тра-ла-ла
Фиона, за съжаление никъде. Тук успяхме да проучим зодиите на някои от участниците, така че заповядай:
Овен-Антония, Асен
Телец-Петър
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Козирог-Габи, Миро
Ангел и Осипова са Козирог. Писах преди време... Полито е Овен.

Стоенча ми идва Риби. Може и Рак

Даяна има много, много да страда с тази ревност. Докато разпитваше Йордан за татуировките – как се навеждаше под леглото да му гледа физиономията…..
Или се е навела, за да го чува по-добре. Все пак човекът беше захлупен по лице....

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 01:51 от Джулая

# 226
  • Sunshine state
Не постъпи правилно Милена, не беше честно това да го каже. Иначе и аз смятам, че Надя е един нещастен и озлобен човек, но не знам какви са причините за това. Милена си подписа присъдата с това изказване. Жалко, мен ме кефеше. 🤷🏼♀ Ваня е много лесна за манипулация. Петър е един пуяк, който само като й щракне с пръсти, и е готова. Сюжетът с Данчо и Даяна взе да дотяга. Да вкарват годеницата и да се свършва. 🤣
И аз не повярвах, че избират Ваня пред Данчо, честно. Не ми се гледа пак женси дуел. 🙄

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 03:07 от Pupitka

# 227
  • София
Изненадах се, че Ваня победи при гласуване точно Данчо (поне бяха близко, то се видя нагледно, че ако бе някой друг щеше да бъде разгромен на гласуването), но и Андрей допринесе за това като им намекна, че е важно да се гласува и стратегически вече. А Данчо не е в нито един лагер, освен с този с Даяна. Иначе много правилен избор на Поли, поздравления. Сега да видим дали ратаи очаквано ще са Милена и Ангел или ще има изненади. Аз обичам да залагам антисистемно, но в случая ще си заложа на най-тривиалното. А дали дуелът ще е женски или мъжки е рано още. Все още мисля, че ще е женски, но коефициента става все по-висок и по-висок, а този за мъжки дуел да пада и да пада...
Ваня прекалено много се влияе от Петър, то така като гледам Петър е фермера, той дава идеите, той коли и беси, а Хепито само слугува около него.
Разконспирирах кой мач гледаха, Левски - числото, игран на 19.09. Значи този епизод, който излъчиха е с 1 месец и 10 дена напред във времето.
Даяна много ревнива, уф, кой мъж ще я търпи такава не знам. Тя за най-малкото нещо се муси и врътка.
Милена не ми се коментира особено много, а и то всичко сте изписали. Аз само ще кажа клишето, че ''Който си го направи сам и Господ не може да му го направи'' Не си владее емоциите, уж показва, че е силна психически, но точно главата не я слуша и сама се закопава. Тя първо стреля, а после мисли. Не е много типично за адвокатите.
Андрей хубаво им каза на масата на мъжете, че до тук жените им правят сезона. Нещо за което мисля, че всички сме съгласни тук. Това е и моя теза. И им даде пример, как с мишкуване може и да го добутат до финал, но там ще останат най-вероятно последни.
И за финал, Петър чистосърдечно си признава как Ганьоства из Немско и всичко около него гледаха с бляскави погледи, а Иван му се обясни в любов в национален ефир. Чудна Ферма, за чудо и приказ...

# 228
  • Sunshine state
Забравих да кажа, че сложих оценка среден 3 на сезона. За миналия бих дала слаб 2, че беше най-слабият. Тоя е малко по-добре, ама да си вземат бележка и да спрат с глезондренето.

# 229
Червенобузко каза " беше ми драго да видя Теди и Габи, които имат честта да ме познават отблизо"....??????
Чест е да го познават....Или чух грешно
...😁😁😁😁😁

# 230
Досега защитавах Милена, колкото и някои моменти от поведението й да са ми чужди. Но вчера тотално о@ка пейзажа с откровенията си към Надя и Ангел. Колкото и противно да се държат към нея, не е това начинът да ги постави на място. Точно обратното, падна в очите на всички.
Пешо - абсолютно помиярско поведение спрямо Ваня. Последно? Харесва или не харесва Баба? И....Аполон не е толкова черен. С откровенията си за краденето ми отпадна съвсем в класацията. Типичен селски тарикат. Даже в Ангел има повече класа.
Калоян много философства. Май му е време за дуел.
Даяна ще се окаже голяма ревнивка.
Ако и просташките татуси на Даньо не я отблъснат...наистина не знам. Само като го видиш какво си е изографисал на гърба, трябва да ти светне лампичката, че има нещо тотално объркано в мирогледа му или просто на фона на претенцията, че е нещо много спешъл...лъсва една елементарност.
Сега и годеницата като стане част от миналото, ще заслужи мястото си до останалите...Любимо число 69....изобщо всичко й крещи на Дая с какво се захваща, но освен ревност някаква разумна реакция не виждам.

# 231
Милена обича да провокира, но истината е, че тя се гаври, защото е усетила, че някои си разказват драмите за загубени деца, други за етнос и тн с цел зрителя да е съпричастен и тн. Казват се тия неща в игри под обектива на камерата драматично в точния момент или както Боби нарочно го изплеска точно като беше фермер след като е крил. Мара седнала да говори за ниски топки, Милена имала деца. Тя дето грухти в на хората лицата.....да си мисли за това дето гледат нейните деца на екран и как цяла България искаше да я изгонят дисциплинарно после да й бере грижата на адвокатката. Не харесвам Милена, но мисля, че целенасочено продукцията работи с нея в тандем къде какво да човърка. За да има какво да гледаме все пак и тия тънки коментари как мъжете нямали мнение на Андрей, направо се пробват да режисират събития.....

Надка по-умна? С оглед на какво го казваме? По-добра професия и позиция в обществото ли, по-успешен семеен живот ли, имане? Дълбоко ме съмнява в която и да е от точките да води.

Понеже съм била там на повечето ситуации да ви кажа, че не го е казал Боби за съпричастност. Не мога и да ви обясня напълно, защото нямам право, но други са причините.
И много бъркате за Милена, тя не го прави, защото усеща, че играят, а го прави с всички за да ги провокира умишлено.
Това е жена без всякакви скрупули, говоря за вътре във Фермата.
Тя трябва да е благодарна, че пак не показват всичко, което прави.
Защото всеки в този живот може да обиди, да се бъзика и т.н., но да говориш за деца е прекалено. Никой не знае болката на родител, който е загубил дете, освен този, който го е изживял.
Тя вътре няма близки, защото един ден е с теб, а утре с друг. Готова е да бутне всеки само и само да отиде на финал. И това, че говори в очите съвсем не е така.
За жалост след Фермата разбирам, че и навън е същата.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 07:14 от Bluemoon999

# 232
Много ми е смешен Кустев.Дребно човече с  погрешни впечетления за себе си.Въобразява си , че е играч ,а си е жалък подмазвач!Покани Петър за да не го пращат ратай.И много го е страх от дуел.Иначе си въобразява ,че умее да лавира.По -скоро умее за се скатава и подмазва

# 233
  • earth

не го е казал Боби за съпричастност. Не мога и да ви обясня напълно, защото нямам право, но други са причините.

Аха, значи са го накарали водещите. Ако е така, НЕДЕЙ да ми отговаряш с числото 1001 написано в твоя отговор Simple Smile
(имаш право да не отговаряш на непознати по интернет, нали Simple Smile )

# 234
Малко не е по темата, но да знаете дали след като излязат на участниците им плащат за интервютата? 🤔 Че ми стана интересно

# 235
Със сигурност думите на Милена за децата на Ангел и Надя нямат оправдание, но не ни показаха цялата ситуация. Даяна като стана каза: за всичко съм съгласна, до децата. А ние преди тази реплика на Милена чухме едно изречение. Преди това е имало разправия за нещо.
По същият начин изрязаха видеото с Поли и Мария като го излъчваха пред фермерите. Имаше доста реплики и навиране в лицето преди да се стигне до ситуацията с ножа.

# 236
Чудех се защо всички мразят Милена, даже я харсевах, защото не бях гледала много началните епизоди. Ами вече знам, ужасна е, само анализира някакви случки, говори, дудне, не се спира. Това за децата не съм го чула, а и по-добре, много жеток коментар! Не знам защо го прави, ужасна е, и винаги с една полу усмивка бррр. И аз нямам фаворити, чичо Митко и Боби ги дават прекалено малко, за да ми станат такива.
Ванчето многооо падна, как ще избере Петър, та той даже не гласува за нея, да беше избрала Калоян, много е зле тази. И с нейното хилене ми идва в повече. Пешо пък надутия петел, как се гаври с нея и тя на върха на щастието. Чудя се как я избраха за фермер!

# 237
Малко не е по темата, но да знаете дали след като излязат на участниците им плащат за интервютата? 🤔 Че ми стана интересно

Хаха, не Simple Smile.

# 238
  • Sofia
Даяна се смути за 69....ще я учи Батко на това онова малката Къдрокоска. Но са влюбени, хлътнали, личи си....

Хич не е малка,  но разбиранията, поведението,  реакциите и.... съответстват на 17 г. Спящата красавица се събудила на 27 г. и не знае на кой свят е.

# 239
  • София
Фиона, за съжаление никъде. Тук успяхме да проучим зодиите на някои от участниците, така че заповядай:
Овен-Антония, Асен
Телец-Петър
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Козирог-Габи, Миро
Ангел и Осипова са Козирог. Писах преди време... Полито е Овен.

Стоенча ми идва Риби. Може и Рак

Калоян е телец.

Общи условия

Активация на акаунт