Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 739
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 255
Мерси за отговорите за бабата. Ама Ванчето верно, какъв млад Аполон край нея, тя маже с крема обилно, маската за очите, само дето не беше с ролки на главата и не свали ченето в чаша.

# 256
  • София
Чудно ми е - Петър какъв ефект е свикнал да произвежда появата му по гащи пред жените? Simple Smile Вероятно му се нахвърлят настървено. Не е очаквал Ванчето да запази такова хладнокръвие и да продължи да се маже с мехлем против болежки.

# 257
Ами то и аз го загледах, Joy та не чух какво толкова говори. Едно тяло у него само, ама да не си отваря устата.

# 258
Яд ме е на нас жените, когато се прехласваме така очевадно по мъжете! Ми, мъжете трябва да го правят това!

# 259
Ами то и аз го загледах, Joy та не чух какво толкова говори. Едно тяло у него само, ама да не си отваря устата.
Joy
Сал едно тяло у Пешо!
Важното е да не поглеждаш главата и да не търсиш съдържание там!
Яд ме е на нас жените, когато се прехласваме така очевадно по мъжете! Ми, мъжете трябва да го правят това!
Правят го, правят го. Вижте Данчо. Направо...направо....Дайче, направооо.......все направо, до под кривата круша!

# 260
Обаче и аз тъкмо се бях замислила, че масово жените във Фермата се залепиха за някой мъж и така си кютат защитени зад гърба му. Снощи Петър го каза на Ванчето, че е добре да имаш гръб, и тя - ами аз нали това искам и си търся. И какво излиза, че да успее една жена, все трябва да си е намерила мъж като ракета-носител, на собствени сили не ще да разчита. Виждаме какво се случва със солови играчи като Милена, Дана, Поли...все са на мушката, подигравани и низвергнати. Струва ми се, че ако Габи беше останала, щеше да се представи добре, без да разчита на мъж.

# 261
Не гледам редовно Фермата, началото съвсем го пропуснах,  а и мъжете даже не ги различавам много, но снощния епизод го гледах донякъде и чух Милена по въпроса за двамата, които са загубили деца. Дали защото емоционално не съм ангажирана със симпатии или антипатии, но това, което чух от нея, не ми прозвуча нито обидно, нито злобно. Напротив, стори ми се много разумно даже. Аз разбрах, че според нея и двамата са се затворили в черупка и до такава степен са искали да се изолират от хората, че са потърсили и подходящи професии за тази цел. Не знам доколко Милена ги познава и колко задълбочени са впечатленията ѝ, но може би има някакво основание да го каже. Едва ли има човек, който да смята, че на света има по-голяма болка от загубата на едно дете. Но и нещо трябва да се направи, ако ще с усилие или голямо усилие, но трябва. Защото потъването в мъка и душевни терзания не е решение - нито за страдащия, нито за околните. Според мен това се опита да каже Милена.

# 262
  • Sofia
Надя е противна жена, долна интригантка, злобна и нереализирана женица. Мисля, че доста неща крие, а си мисли, че със съжаление може да мине до финала. Много злоба има в нея и Милена беше права донякъде. Затова не е удобна Милена за надя ,пречи и да си играе злобната игра.

# 263
Ето, че вече стигаме до момента, че понеже загубила дете се оказва, че всичко й е простено и видиш ли няма никакви задни мисли и намерения в играта. Еми позволете да не съм съгласна. Ако има нещо с което съм съгласна с Милена е, че разните му там загуби в реала, не знам си какво детство на Мария, което тя изтъкна пред Поли и тн и тн..... не дават право на никой да се държи като гъз. А и тримата имаха моменти на такова държание и опит за психологично издевателство над околните, ами сори.....

Вие мъж или жена сте, защото един път пишете за себе си от мъжки род, а днес от женски?
Може и да не ми отговоряте, но просто ми стана странно.

# 264
  • София
Жена е. Никога не се е представяла за мъж.

Аз разбрах, че според нея и двамата са се затворили в черупка и до такава степен са искали да се изолират от хората, че са потърсили и подходящи професии за тази цел. Не знам доколко Милена ги познава и колко задълбочени са впечатленията ѝ, но може би има някакво основание да го каже.

Това е - според нея, според това колко са задълбочени впечатленията й ..... Милена не познава тези хора. Не знае почти нищо за тях. Освен че и двамата я искаха вън от играта. Simple Smile Тя е пристрастна, има за какво да им връща. Няма значение какви са професиите им. Ако ще и космонавти да бяха и да бяха кацнали на Луната - сигурно пак щеше да каже, че това е нищо работа и са го направили само и само да са сами и да се изолират от останалия свят.

# 265
Според мен в Надя има доста злоба. Да, знае и може много неща, върти много хитра стратегия, но в очите и има злоба....
Данчо и Даяна, знаете ми мнението от самото начало-  не ми харесват и това е. Особено тя ми е силно антиптична и това няма да се промени.
Милена снощи прекали с това з децата. Просто... Другата част от изказването и го разбирам, но това с децата беше много ниско изказване...
И все пак - да гласуват за Ваня пред Данчо??? Абсолютна стратегия... Защото Данчо и да ми е анти, с фермерските неща му сече акълът..

# 266
  • London

Явно имам някакъв проблем, защото и тялото му не гледам.... е може и да е защото вкъщи си имам сходно.Bowtie

Ето, че вече стигаме до момента, че понеже загубила дете се оказва, че всичко й е простено и видиш ли няма никакви задни мисли и намерения в играта. Еми позволете да не съм съгласна. Ако има нещо с което съм съгласна с Милена е, че разните му там загуби в реала, не знам си какво детство на Мария, което тя изтъкна пред Поли и тн и тн..... не дават право на никой да се държи като гъз. А и тримата имаха моменти на такова държание и опит за психологично издевателство над околните, ами сори.....

Вие мъж или жена сте, защото един път пишете за себе си от мъжки род, а днес от женски?
Може и да не ми отговоряте, но просто ми стана странно.

ААА, към мен Лолина се беше обърнала като към мъж и аз бъзнах ''кавалерщина е това''' и тя написа, че съм кавалер. Аз си затраях.... жена съм. Повечето ми знаят и реално име, лице и тн. Напълно пълнокръвен герой съм, никаква тролщина.Stuck Out Tongue

А къде зачезна Лолина?

# 267
И мен изобщо в телосложение не ме грабва..

# 268
Другият петък щяла да влиза годеницата на Данчо, която пък вече не му била годеница.

# 269
Милена е неприятен човек. Не стига,че ръси глупости,ами  после не се спира. Като цветарка от човек на човек и намила същото. Казват й,че не е ок, тя пак - ъъъъ, ама да бе,човек,....Не мога да я търпя.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:56 от cardu

Общи условия

Активация на акаунт