Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 635
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
То пък не стига, че Стоян е най-слаб там ми и първи дуелист да го пратят.
Така ще си спестят срама, че са го избрали за втори дуелист. Wink

# 376
На Стоян му е време. Калата и Пепи отдавна са го нагрочили. Пък и наистина слаб, неслаб, бива да се поразмърда. Ако е твърде слаб , да върви да пие уиски с тъщата.

# 377
  • София
Цял ден се чудя как пък никой не пише в темата. Вие сте направили нова, че и 26 страници сте извъртели Grinning

# 378
То пък не стига, че Стоян е най-слаб там ми и първи дуелист да го пратят.
Така ще си спестят срама, че са го избрали за втори дуелист. Wink
[/quote
Точно! А щеше да ми е драго Калоян да го избере и да се изложи тотално. Все още има фенки това момче. За мен е недопустим финалист.

# 379
  • London
Чудно ще е за зрителя Ангел и Милена. Аз от миналият й престой си мечтая за тази комбинация.

# 380
Чудно ще е за зрителя Ангел и Милена. Аз от миналият й престой си мечтая за тази комбинация.
Според мен Ангел я харесва, но не му стиска да го покаже. За него Надя е добрият пример, обаче има тръпка към Милена 😀

# 381
Как беше - ще пият по три ракии и ще се опънат. Joy
 Де тоз късмет.

# 382
само аз ли не виждам никакво привличане между Ангел и Милена?

# 383
  • София
Оо нее, Ензимче, тая гледка не я искам пред очите си, дори на шега 😁

# 384
  • София
Тц,чичо Митко я искаше след 3 ракии Simple Smile

# 385
  • Варна
А Петър какво направи с хахото вечерта, когато я наричаше "бабушкера" ? Дали я свършиха? Ако е да, някои хора тотално се излагат.

# 386
  • London
Според мен Ангел я харесва, но не му стиска да го покаже. За него Надя е добрият пример, обаче има тръпка към Милена 😀

Това го повтарям от много отдавна тук, даже бях единствена хихи....после и Адрей го загатна по телевизията. Пасват си и визуално, като латино сериал. Градската опарничава адвокатка и ратая хахах. Ако се награбят след две чаши ще скрият шапките на Дайчета, Шкафчета и тн. Ще има хаштаг Миленгел хахах.

# 387

Това го повтарям от много отдавна тук, даже бях единствена хихи....после и Адрей го загатна по телевизията. Пасват си и визуално, като латино сериал. Градската опарничава адвокатка и ратая хахах. Ако се награбят след две чаши ще скрият шапките на Дайчета, Шкафчета и тн. Ще има хаштаг Миленгел хахах.
Даяна-Даян ме натоварва, Ваня-Петър е нелепо. Хепи бай Анго има палав вид, особено погледът 😀

# 388
  • при късмета
Аха, Ма Ко, и затова си измисли някак, че Калоян е печелил имунитет след имунитет, та да си защитиш тезата колко много е заслужавал да е финалист. Ми, добре. В този сезон (за първи път, мисля) има битка за имунитет И от ратайство, отделно И за имунитет от дуел, защото за първа година можеше (досега) на дуел да ходи Не само ратай.
Та, да, измисляш си несъществуващи неща. Но, не ми пречи, смешно е просто.
За първи път е само това, че може да е дуелист не този, който е ратай. Иначе във всички сезони винаги е имало игри за имунитет от ратайство И отделно имунитет от дуел. Само игрите са били различни и е имало сезони, в които историческите въпроси след видеото е игра за имунитет. Стана смешно, наистина

# 389
Аха, Ма Ко, и затова си измисли някак, че Калоян е печелил имунитет след имунитет, та да си защитиш тезата колко много е заслужавал да е финалист. Ми, добре. В този сезон (за първи път, мисля) има битка за имунитет И от ратайство, отделно И за имунитет от дуел, защото за първа година можеше (досега) на дуел да ходи Не само ратай.
Та, да, измисляш си несъществуващи неща. Но, не ми пречи, смешно е просто.
За първи път е само това, че може да е дуелист не този, който е ратай. Иначе във всички сезони винаги е имало игри за имунитет от ратайство И отделно имунитет от дуел. Само игрите са били различни и е имало сезони, в които историческите въпроси след видеото е игра за имунитет. Стана смешно, наистина

Малко да припомня случката, Калоян спечели имунитет накрая и не се отказа, НО преди Края Станислав беше фермер ако не се лъжа, с което можеше да викне Калоян на дуел, Калоян пожела даже викаше и тропаше на масата и познайте - не го избраха. А хем Станислав го упрекваше, че не е бил на дуел.

Та пак казвам тая Мария нищо няма да направи на дуелите според мен. Милена има хладнокръвие, а Мария - слаба психика. Искам един такъв дуел да видим кой ще спечели. Дана много яко, че четеш тука и се включваш. Би ли казала кой най-малко искаш да спечели от мъжете и жените като изключим очевидното - Милена/Стоян? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт