Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 494
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 510
Точно така, Diavolo!
Надя е в игра за 100 000 лв. Тя е там за тези пари. И единственият начин да ги спечели е да побеждава. Да приемеш достойнствата на врага си е знак, че си надскочил себе си. Така че колегите и във фермата трябва да го разберат. Надя колкото  е отрицателен герой, толкова е добър играч и полезна за предаването.

# 511
  • София
Аз пък бих се зарадвал да направи мъжки дуел и Ангел да викне вицето и да го отстрани. Не харесвам Ангел, но и Петър вече доста си е повярвал и много прекалява. Почва да ми изглежда като мъжката версия на Милена. Много се надявам това да е изненадата, за която спомена Дана Simple Smile Иска ми се да видя и Ваня и Калоян като самостоятелни единици, а не като част от свитата на Петър. Ако пък е женски дуела, много се надявам Милена да отстрани Даяна и да се свърши с пристъпите на ревност и с любовните двойки.

# 512
  • London
Много злобно гледа Надя и излъчва една ненавист и лошотия в момента в който си отвори устата. Наистина е рядко неприятна, сега гледайки назад кучето го съживи още Ангел, ама не..... тя продължи да мачка да е черешката на тортата, голямата героиня.

Как точно побеждава като няма един дуел досега, а вече сме 4 ти ноември? Повярвай ми и аз мога да забъркам манджа и да измета и да стана рано и да направя едно кьораво кафе. Не се искат кой знае какви умения за тия неща....Rolling Eyes Реално погледно на този етап дори Ваня има повече заслуги за финал, все пак има два успешни дуела. Много е лесно да си в периферията на играта и да се правиш на оборотен.

# 513
  • Sofia
...Надя
...... която изпитва дива неприязън към жените, които я превъзхождат по някакъв признак.

Това обяснява защо не понася повечето жени. Joy

# 514
Ако погледнем жените като цяло, Надя е най свястна между тях, з според мен. Никоя не е свършила повече работа. По въпроса за имунитететите. Естествено че ще се бори за тях. Пък като не успее, защо някоя не я предизвика за втори дуелист до сега. На историческите въпроси  хем тук се мрънка че нищо не знаят, но тя пък знае, значи не е чак толкова проста колкото я изкарвате. Или трябва да направи грешки за да иде ратай. Ми и аз да съм ако мога ще гледам да не съм ратай и евентуално първи дуелист.
Играе си играта жената. Отишла е за победа и за пари. Както и другите. Ами да играят и те като нея. Ама като не ги бива за нищо.
А че дори и Пешо и Калоян дето плюят и кроят шапката на всеки не казват нищо лошо за нея, това не ви ли прави впечатление. Много малко хора там са казали лоша дума за нея. Това на мен ми говори много повече

# 515
  • London
А на мен не ми говори нищо. Назад във сезоните много неприятни за зрителя хора са били харесвани вътре. Хората там не я виждат в различни разговори с фермери, не я виждат и в личните интервюта за пред зрителя. Не напразно често като хората излязат и видят този или онзи участник на екран си променят мнението.  А зрителя вижда всичко като със скрита камера, човека тук и там и онам.

# 516
Зрителя "вижда всичко" за час и половина монтиран материал.

# 517
  • София
La Catrala,
Това с кученцето, ами съжалявам ама просто не отговаря на истината. Нищигме го вече. Върни си епизода и виж внимателно и слушай внимателно и ще видиш, че за това конкретно не си права. Simple Smile

# 518
La Catrala,
Това с кученцето, ами съжалявам ама просто не отговаря на истината. Нищигме го вече. Върни си епизода и виж внимателно и слушай внимателно и ще видиш, че за това конкретно не си права. Simple Smile
Така е. Ангел беше пръв, но се беше почти отказал. Няма, бе няма казвам ти. Нещо такова говореше. Тогава Надя взе кученцето и му помогна. Заслуга имат и двамата с Ангел, но тя спаси животното.

# 519
  • Велико Търново
Как точно побеждава като няма един дуел досега, а вече сме 4 ти ноември? Повярвай ми и аз мога да забъркам манджа и да измета и да стана рано и да направя едно кьораво кафе. Не се искат кой знае какви умения за тия неща....Rolling Eyes Реално погледно на този етап дори Ваня има повече заслуги за финал, все пак има два успешни дуела. Много е лесно да си в периферията на играта и да се правиш на оборотен.
Разбира се, че побеждава. И в игрите за имунитет от ратайство, и в игрите за имунитет от дуел. Или това не са победи? При това са над всички, не само срещу един (както е на дуелите).
И за кученцето е точно така, да. Но вече го обсъждахме и едва ли има нужда пак да го правим, само защото някой не иска да приеме това, което се вижда.

Само да отбележа - Надя не ми е фаворит, просто гледам обективно на нещата.

# 520
Колкото и да се пъне Надка и да побеждава, няма излъчване и харизма на победител. Не грабва масите с тази злоба и завист, вечно търсене на кусури и негативност.

# 521
  • Велико Търново
Нина*, да, така е. И специално това вече е въпрос на възприемане. Всеки си има собствени предпочитания и може да хареса или не хареса някого, да открие харизма там, където за друг е неоткриваема. Но да се оспорват видими от всички факти... ето това не мога да разбера и отказвам да го приема.

# 522
Аз залагам на женски дуел. Надя Не печели имунитет и става втори дуелист. Откога го чакам. Smiling Imp
Ох, кЪ ше издържа чак до утре вечер, да разбера дали ще стане, как, даже до другиден... Trollface

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:16 от Смиляна

# 523
  • Стара Загора
И аз мисля, че дуелът ще е женски. Зависи коя ще си спечели имунитет. Ако случайно не го спечели Надя, Милена ще избере нея.

# 524
  • Варна
Колкото и да се пъне Надка и да побеждава, няма излъчване и харизма на победител. Не грабва масите с тази злоба и завист, вечно търсене на кусури и негативност.
Аз не съм сигурна. Бг мама не е представителна извадка на гласуващите. Надя освен недостатъци има и достатъчно достойнства за да спечели вот.

Общи условия

Активация на акаунт