Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 952
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 990
Данчо колкото и да е влюбен, като усети, че от два стола може да остане на земята, изведнъж му се видя много удобно на сигурното при годеницата, забрави пеперуди и полети.

# 991
Даяна е типичната смугла красавица! Знае си цената и то много, много добре! Да смигне на мъж и тоя е паднал в краката и! Смятам, че Петър затова не я пожела в кревата си, защото усети, че това е жена, която разбива мъжки сърца, а той определено не иска това! С Ваня си погъделичка егото и толкова! Понеже пита, защо жена на 40 години е сама, аз питам защо мъж на 30 години е сам!
Е той коя жена ще го вземе?!? Да обяснява по-цял ден как е аполон, как трябва да благодари на вселенските сили, че той изобщо е с нея, как е гладен, жаден, как му се спи, завършен и скучен егоист? На коя жена и трябва друга “жена” във връзката...

# 992
  • Sofia
Подло беше да го държи в заблуда,  за да напредва в играта, докато той хлътна и почна да крои планове да си промени живота.

# 993
  • Вестерос
Данчо я харесва Даяна, харесва вниманието, което тя му дава, емоциите харесва май повече. Обаче, не е решителен. Явно има нещо при него щом е имал три дълги връзки. Има момент, когато се изчерпва явно за него връзката. Милена не беше права, че бил цветарка.

Даяна да не вземе да напусне сега без дуел 🤔

# 994
Продължавам да гледам сезона доста разсеяно, но и това е нещо, защото последните два изцяло ги пренебрегнах. Мисля, че липсата на интерес при мен идва от това, че мъжката част ми е отчайващо скучна, а тя е преобладаваща. Жените са по-ангажиращи вниманието, затова се радвам, че дуелът ще е мъжки. Нямам предпочитания за изхода му.
Относно топлите чувства във фермата, не знам защо, но никога не им вярвам. А на тези между Даяна и Данчо пък съвсем. От момента, в който ги видях на екрана, не усещам никаква реална симпатия нито у един от двамата, без значение какво говорят или правят. Това си е вътрешно мое усещане и аз му се доверявам. Иначе в тази двойка харесвам Даяна..харесвам е силно казано, но да речем, че ми е симпатична и с нищо не ми се е сторила отблъскваща до момента. И поздравления за екипа, това със сигурност е най-красивата жена, участвала във формата. Както казах, само жените предизвикват някакъв интерес у мен, но освен Даяна и Милена, другите не могат да ми станат симпатични. Ваня, Надя и Мария имат и хубави страни, но нечленоразделният говор на Мария никога не би могъл да ме спечели на нейна страна. Обаче установих колко привлекателна може да бъде, когато е гримирана и говори бавно и спокойно, това беше в епизода от вторник ли, не помня точно, когато беше облечена в носия, а и носията много ѝ отиваше. Ваня е интересна и подходяща за фермата, обаче понякога цялостното ѝ излъчване е като на оса, даже толкова е силно, че направо чувам едно такова "бзззззззз".Smiley Laughing Надя също е интересен играч, ясно е, че се отнася сериозно към състезанието, обаче не е тип човек, който би ми харесал нито в шоу, нито навън. За мен е от хората, които са склонни към фанатизъм, крайни реакции и поглед към нещата само в черно-бели краски.

# 995
Аз продължавам да смятам, че Данчо се лепна за Даяна, не тя за него. Да, тя се поддаде на свалките му, но инициатора беше той. Ако не бяха неговите напъни, в крайна сметка тя нямаше да има на какво да се поддава, а сама нямаше да накланя отношенията им натам, щеше да ги държи чисто приятелски. Нормално е влизайки в среда с непознати хора, всеки да търси по-близък човек и до към 3-4 седмица вече всеки има някой по-близък от другите. Даяна не е изключение и, ако не беше Данчо, ,щяха да са си само приятели, като Кустев и Мария, като Надка и Ангел, като Петър и Калоян и т.н.А защо Даяна търсеше повече мъжко, отколкото женско приятелство е повече от ясно, красивите жени рядко имат приятелки. И това, което каза за Петър и Калоян, според мен беше в тази насока, а не да завързва любовна история вътре. С Кустев например от начало ѝ се получиха нещата и все още и него прегръща от време на време. Да, изглежда прилепчива и ревността ѝ е много силна, но е заради това, че малко не уверена, според мен, а ревността ѝ е просто патологична.
Кустев дано се стегне, че още ми е симпатичен, въпреки представянето си вчера
Надка с всеки изминал ден, все повече "блесва"
И аз съм на мнението, че Данчо се лепна за нея, а тя просто се поддаде. Моето мнение си е че по-голямата вина е в него, защото той е този с уж сериозната връзка и годеницата, той е този, който трябва да и остане верен и да не влиза във Фермата за да си търси нова булка.
Дая е искала просто някой по-близък от останалите, който откри в лицето на Данчо, но когато той започна с тези романтични жестове всичко започна да се променя... Аз лично ще продължа да я харесвам!

# 996
И аз бях останала с впечатлението, че е коцкар меджик Данчо, ама не знам защо. Струва ми се, че е от тези, които флиртуват, сега вече дали се ограничава до това няма как да знам. А не беше ли казал, че и бившата му и той на нея си били изневерили?

# 997
  • София
Да, Данчо се пробва и Даяна поддаде и не престана да му дава сигнали - то висене на врата му постоянно, държане за ръце, спане в едно легло, ревност, говори за това и с някои от жените... Ами извинявайте, ама аз това не го правя с приятелите си мъже. Тя и за това Милена им го каза. И сега изведнъж - ама аз го приемам само за приятел, той ще си помисли нещо друго. А Йордан, че е лабилен и не знае какво иска, е ясно. Не иска да е сам, то е ясно. Младата красавица го подритна и той веднага се връща на сигурното. Скучно му било с нея, много уреден живот има с нея, иска тръпка с Даяна, ама като не стане с тръпката, няма против скучния уреден живот.

Беше ми интересно да чуя и други гледни точки по темата освен на Пешо и Милена. Например Ангел, Боби, Стоян, Мария. Защо не ги дадоха?

# 998
  • София
Каза, да, каза нещо от рода,че тя била толкова ревнива, че един вид го подтикнала да ѝ изневери 😁 Па нека е бил в 3 стогодишни връзки досега, като е изневерявал в тях, не се брои толкова.

И аз бях останала с впечатлението, че е коцкар меджик Данчо, ама не знам защо. Струва ми се, че е от тези, които флиртуват, сега вече дали се ограничава до това няма как да знам. А не беше ли казал, че и бившата му и той на нея си били изневерили?

# 999
Силно се надявам най-накрая Йордан да се е усетил, че беше тотално използван от Даяна вътре във фермата, и да си направи наистина равносметка на живота, ако има реална нужда от такава.
След като толкова време тя му се качеше по цепките, прегръщаше го, ревнуваше го от Антония, непозната хореографка, спеше с него и до него от ден първи, сама и до тоалетната не ходеше, и съвсем нормално той като мъж си въобрази НЕЩО, едва сега тя се реши да му каже, че за нея той е само приятел.

Ей, това мъжете са много тъпи същества, понякога, някои.
Заради една фуста са в състояние да се орезилят до степен такава, че да не видят очеизвадни неща.

Абе не е толкова глупав ама и тя според мен е леко хлътнала по него. За мен чисто използване си беше Антония-Калоян. Даяна видно, че има симпатии а и според мен нея я привличат точно такива мъже като него - женкари ама сега като чу, че годеницата ще влиза и даде задна.

# 1 000
Данчо въобще не й се вписва в идеала за мъж, че да хлътва по него. Нито е млад, нито е хубав, нито пари има, флиртаджия, не знам само как е с танците.

# 1 001
В промото разбира се, няма и дума за избора на втори дуелист...🙄това вече не е Фермата, това е Биг Брадър. Среден 3 като оценка дето дадох, ви е много! Слаб 2 е по-коректно....

# 1 002
Снощи плаках. Много плаках...
Развален годеж, Дая кой, кой ще я вземе.

Не разбирам само защо трябва да влезеш във телевизионен формат за да кажеш на някой, че не искаш да  продължиш живота си с него.
АМа как таз годеница не му залипсва на мамин Даню.
Мъкааа.

Сега, да се върна на играта: Анго ако избере Калата е чао.
Ако избере Стоян е недостойна победа.
Ама аз искам Анго да остане.

# 1 003
Силно се надявам най-накрая Йордан да се е усетил, че беше тотално използван от Даяна вътре във фермата, и да си направи наистина равносметка на живота, ако има реална нужда от такава.
След като толкова време тя му се качеше по цепките, прегръщаше го, ревнуваше го от Антония, непозната хореографка, спеше с него и до него от ден първи, сама и до тоалетната не ходеше, и съвсем нормално той като мъж си въобрази НЕЩО, едва сега тя се реши да му каже, че за нея той е само приятел.

Ей, това мъжете са много тъпи същества, понякога, някои.
Заради една фуста са в състояние да се орезилят до степен такава, че да не видят очеизвадни неща.

Абе не е толкова глупав ама и тя според мен е леко хлътнала по него. За мен чисто използване си беше Антония-Калоян. Даяна видно, че има симпатии а и според мен нея я привличат точно такива мъже като него - женкари ама сега като чу, че годеницата ще влиза и даде задна.
Даяна няколко пътя е казвала, че мисли как се чувства годеницата когато ще гледа всичко това. Може би заради това се отдръпна, на мен винаги ми е изглеждала наистина загрижена.

# 1 004
Моят коментар за случващото се.
На Дайчето много и се играе, обяснимо, тъй като тя няма много роли. Та, влизайки във Фермата, се оглежда и селектира трима подходящи партньора. С двама от тях  не се получава, остава третият - Данчо.
Данчо е най - подходящ. Има опит на сцена, има годеница, има слаб ангел!
Покривът е чудесен декор, лютеницата - подходящ реквизит.
Камера, работи, екшън!
Данчо и Дайчето - Първа сцена - плахи погледи, първи симпатии, фокуси...
Данчо и Дайчето - Втора сцена - романтична вечеря за двама, звезди в очите, вятър в косите...
След тази сцена, Данчо започва да осъзнава, че направо, направо, направо и все направо ... е загазил...
Данчо и Дайчето - Трета сцена - лютеница на покрива, самостоятелна спалня, сцени на ревност...
И след всичко това идва ред на кулминацията (годеницата), която ще сложи завинаги край на междузвездните приключения на двамата.
''Времето лети, мечтата си осъществи,
да се снимаш в сериал,
с блудкав, мелодраматичен край!''
У - ля -ля! Йо -йо- йо!
Финална сцена. Край!
Зрители, спите ли?
Sleeping Sleeping Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт