Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 929
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 005
Ако избере Стоян е недостойна победа.
Стоян е участник в същия формат, бори се за същата награда.
Без сантименти трябва да го отстрелят Стоян, че се застоя много Simple Smile
Ако се тръгне по логиката за "недостойна" победа направо тогава с тъщата на финала да го пращат Стоян Simple Smile

Иначе на мен лично ми се иска бай Анго да намаже ските на Калоян и да го прати да трамбова плочките пред президентството още тази седмица.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 10:01 от Bengun

# 1 006
  • Sofia
Нелогично е от двама силни играчи единия да си ходи,  докато слабакът остава непокътнат за финал.
Милена ме разсмя с " фокуси-мокуси, що нИ ги прай нъ менИ"

# 1 007
Моят коментар за случващото се.
На Дайчето много и се играе, обяснимо, тъй като тя няма много роли. Та, влизайки във Фермата, се оглежда и селектира трима подходящи партньора. С двама от тях  не се получава, остава третият - Данчо.
Данчо е най - подходящ. Има опит на сцена, има годеница, има слаб ангел!
Покривът е чудесен декор, лютеницата - подходящ реквизит.
Камера, работи, екшън!
Данчо и Дайчето - Първа сцена - плахи погледи, първи симпатии, фокуси...
Данчо и Дайчето - Втора сцена - романтична вечеря за двама, звезди в очите, вятър в косите...
След тази сцена, Данчо започва да осъзнава, че направо, направо, направо и все направо ... е загазил...
Данчо и Дайчето - Трета сцена - лютеница на покрива, самостоятелна спалня, сцени на ревност...
И след всичко това идва ред на кулминацията (годеницата), която ще сложи завинаги край на междузвездните приключения на двамата.
''Времето лети, мечтата си осъществи,
да се снимаш в сериал,
с блудкав, мелодраматичен край!''
У - ля -ля! Йо -йо- йо!
Финална сцена. Край!
Зрители, спите ли?
Sleeping Sleeping Sleeping

Joy Joy Joy
Топ!

# 1 008
  • На морето!
Тази вечер може и да пропусна сополивата трагедия във Фермата. Всичко сте казали вече, за мен Даяна изгуби играта снощи, Данчо се самозакопа с това писмо до себе си.

Ангел сигурно ще дръпне Стоян, той си е страхлив и ако не може да предизвика жена, ще предизвика най-слабия мъж.
Ще един тегав и тъжен дуел, Стоян е типичен пример за това, в което се превръщат мъжете на 30г без спорт, здравословна храна и амбиция. Дано някоя достатъчно гласовита жена застане в неговия отбор, за да изземе функциите на тъщата и да му нарежда какво да прави.

# 1 009
  • London
И какво като казват певица еди коя си? Нещо с песен ли я включиха, някой оттук вълнува ли го творчеството й? Много ме съмнява.....  За мен Данчо не е толкова виновен в ситуацията, влюби се човека..... очевидно не обича годеницата и Даяна да не е все тая. Онова добиче Даяна обаче хич не мога да го оправдая. Държа се като женена ревнива съпруга цял сезон и сега говори за приятели. Ако мисли, че по този начин някой ще я викне за роля като опротивее на зрителите жестоко се е излъгала.....

# 1 010
Моят коментар за случващото се.
На Дайчето много и се играе, обяснимо, тъй като тя няма много роли. Та, влизайки във Фермата, се оглежда и селектира трима подходящи партньора. С двама от тях  не се получава, остава третият - Данчо.
Данчо е най - подходящ. Има опит на сцена, има годеница, има слаб ангел!
Покривът е чудесен декор, лютеницата - подходящ реквизит.
Камера, работи, екшън!
Данчо и Дайчето - Първа сцена - плахи погледи, първи симпатии, фокуси...
Данчо и Дайчето - Втора сцена - романтична вечеря за двама, звезди в очите, вятър в косите...
След тази сцена, Данчо започва да осъзнава, че направо, направо, направо и все направо ... е загазил...
Данчо и Дайчето - Трета сцена - лютеница на покрива, самостоятелна спалня, сцени на ревност...
И след всичко това идва ред на кулминацията (годеницата), която ще сложи завинаги край на междузвездните приключения на двамата.
''Времето лети, мечтата си осъществи,
да се снимаш в сериал,
с блудкав, мелодраматичен край!''
У - ля -ля! Йо -йо- йо!
Финална сцена. Край!
Зрители, спите ли?
Sleeping Sleeping Sleeping

Най-добрият коментар! Освен това ми се струва като жена, която обича да се вкарва в драми и все влиза в някакви такива объркани, сложни отношения. Красива жена е, може да има всеки мъж, ама си харесва боклуци вместо да търси мъж, с който реално би могла да създаде зрели отношения. Данчо пък според мен го е страх да порасне и е типичен Близнак, хем иска да има сериозни отношения, хем да си хойка. Годеницата му е жалка, но за съжаление има много такива жени, но поне на тях мъжете им им изневеряват тайно и не ги унижават пред цяла България.

# 1 011
Даяна изобщо не е загрижена за Камелия и не е губещата в тази грозна тъпотия.

Жал ми е за годеницата, но в реалния свят толкова много жени от прекалената си обич се унижават и то с много по-грозни сцени.

Както написа една от потребителките тук:  Оставям пръстена на вратата и си тръгвам.

И аз бих постъпила така, но като се сетя, че и на мен ми беше трудно да захвърля пръстена не бих я критикувала.
Снощи ми беше много грозно и се разстроих, защото и във външния свят много хора не държат на партньорите си и често има трети човек.
Доста хора си мислят, че е режисура, но нека се замислят, че този унижителен романс се случва всеки ден по света..

Тъжно....

# 1 012
  • при късмета
В момента е седмичния коментар в сутрешния блок. Поли е в студиото, а обичайните коментатори кога са ги сменили, не знам, не го бях гледала известно време. Разбира се Даяна и Данчо са главни действащи лица

# 1 013
Кенди, Кустев е близнаци.

Интересно ми е какви зодии са и останалите участници. Ако ги знаете, бихте ли споделили? Благодаря.
Заповядай! 😊
Овен-Антония, Поли, Асен
Телец-Петър, Калоян
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Козирог-Миро, Жанета, Габи

Мерси много! А знаете ли и за Надя, Ангел, Боби, Стоян, Митко...пропускам ли някого...

Боби е рак, а Ангел - козирог.

# 1 014
  • Бургас
Даяна може да е красива, но съвсем не е уверена или с голямо самочувствие. На неувереността й се дължат и проблемите с ревността. Първоначално си помислих, колко ли й липсва внимание от страна на настоящото гадже, че да се остави на евтините фокуси и ухажване, но впоследствие с доразкриването на някои факти от семейната история ми се подредиха нещата. Ролята на трето дете и подценяващите/сравняващите родители /по-конкретно баща и неговата реплика, която тя спомена: "какво си постигнала в живота?" говори много. Тя търси одобрение, внимание, положителна оценка отвсякъде където може, за да компенсира доста сериозни дефицити от ранния опит. Предвид външността й, с мъжете и се получава най-лесно.  Та Дайчето съвсем не разбира как сама се навря във филма, водена от доста подсъзнателни импулси. Ама не била давали сигнали, единствено прегръдките, как може той да се е заблудил?! Ами не си даваш сметка за сигналите, затова! Нито ясни послания, нито граници поставяш! Дайче, Дайче събуди се - малко терапия и на теб не е излишна! Върху тази самооценка има какво да се работи...Данчо не иска вече ролята на "подкрепящото татенце", което ти липсва, иска да "лети" Sweat Smile  Отделно е жалък - примък-отмък...Явно годеницата е свикнала, щом го и търпи са си баш един за друг.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 11:02 от rosi81

# 1 015
Толкова симпатизирах на Даяна в началото, сега ми е противна.
Държи се нагло и при положение, че на нея са и изневерявали...някак си не и прави чест да се занимава с обвързан мъж.

# 1 016
Ако избере Стоян е недостойна победа.
Стоян е участник в същия формат, бори се за същата награда.
Без сантименти трябва да го отстрелят Стоян, че се застоя много Simple Smile
Ако се тръгне по логиката за "недостойна" победа направо тогава с тъщата на финала да го пращат Стоян Simple Smile

Иначе на мен лично ми се иска бай Анго да намаже ските на Калоян и да го прати да трамбова плочките пред президентството още тази седмица.
Точно! И тези,които все бутат другите да избират силни противници, защото другото " не е достойно ", като им дойде ред и забравят каква песен са пяли. Тя за тях не се отнася. Това там е игра, с награда едни пари. Няма да се доказваш, че си мъжкар, като се покажеш глупав играч.

# 1 017
  • Пловдив
Ако Стоян е на дуел, далиъ ще има видео от тъщата?Grinning
А това писмо - колко мразя такива клишета и лиготии, а това пък да пишеш до себе си просто изби рибата. И докато единият води някакви шизофренни диалози със себе си, а другите слушат "разчувствани", друг написал "Стоян пее фалшиво".Joy

# 1 018
Стоян обаче, горкият, изкара месеци в тежък труд, построи толкова нещо, и сега ще го пратят вкъщи при тъщата безславно. Като не създава материал за излъчване с конфликти или лИбов, така е. И той не е пък толкова зле в живота, кво му е - средностатистически мъж, има си женичка, детенце, тъщата го гледа, айде голяма работа, че не е мачо у фермата. Само се чудя с какво е впечатлил екипа, че да го вземат.

# 1 019
Даяна не ми хареса, когато правеше панаир пред Милена как можело мъжете да обръщат внимание на Жанета. Тръшка се, докато Милена не й каза, каквото се искаше - мъжете глупави, жанетите незнамсикакви. После романтиката в курника... невероятно тъпо, чиято и да е била идеята, тя, с претенция за Холивуд и т.н. - да се наговаря в курник е доста сходно с едно затваряне на двама в тоалетна. Нататък общо взето съм избягвала да ги гледам с екс Даян. Единственото, което ме е заблудило покрай тази мома, е, че самостоятелно би играла по-стойностно. Е, снощи тази заблуда се пръсна. Страхлива пред дуел, страхлива без протекция. Красиво лице, но предпочитам да гледам Поли и Милена с всичките им кусури. Бяха аутсайдери, Поли достойно си излезе, Милена се напъна да се върне. Малко характер и воля на никоя красота не биха навредили. Накрая да не стане, че не танцувални двойници на Брад Пит и Леонардо ди Каприо се търсят, а тип Пеевски и Гущеров. Тъкмо да се пребори и с жените-жанети, след жените-годеници. Довечера само ме интересува Ангел кого ще избере, но няма да се излъжа да пусна телевизора само заради това.

Общи условия

Активация на акаунт