Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 933
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 035
Дайчо е типичен чичак в криза на 40те - има кола, къща, жена, работа, на пръв поглед всичко му е наред, но му е скучно. Годеницата вече не е толкова красива ( сякъш пък той е), не му се хвърля на врата всеки път като го види, не пърха с мигли около него и той започва да се озърта. Дайка пък е влязла явно точно с идеята да се закачи към някого. Това "огледах се в някого" ми звучи толкова нарцистично. Значи ти не просто насочваш вниманието си към  човека, за да видиш какви качества има, а се ОГЛЕЖДАШ в него, т.е. да видиш дали ще клъвне по теб. Казах ви аз още в началото, че тази е въртиопашка. И Дайчо тъпака лапна като шаран, че чак тръгна да се разделя, а тя ни лук яла, ни лук мирисала, седи и се чуди защо все ставало така, че мъжете не разбирали, че тя иска да им е само приятелка. Наистина ли е толкова тъпа?
Имайте предвид , че годеницата не е видяла по ТВ последните 6 седмици - нито вечерята, нито лютеницата на покрива, нито въргалянето по бански на спалнята или масажите.

# 1 036
Тя не само не е видяла, ами и какво има да й чуят ушите- че били заедно проформа,  че годеж се развалял, ако няма сватба, каква скука било между тях, и най- вече, че въобще не усещал да му липсва.

# 1 037
Първо ви чета, обикновено през телефона, а после гледам епизода. Благодаря на Мари Flowers Hibiscus
И що така реших, че годеницата е влязла в края на драмата. И гледам, и чакам, и не влиза тая жена Smiley А вие и промото сте обсъдили, плюс реакциите на Даяна.

Само да вмъкна - Данчо спомена с недомлъвки на Дайчето, че с годеницата са заедно от 7 години, но от 3-4 нещо не са перфектни отношенията и многократно разговаряли, но явно така и не са се разделили, дори са минали на ниво пръстен. Не знам защо си мисля, че годеницата е по влюбената и те така. Може би жената си го обича с всичките му недостатъци и не иска да го губи.
Хич не се хвърлям в драмата на триъгълника веч, че миналата година Краси ме разочарова достатъчно. Която пък бих казала, че е мнооого по-хубава от Даяна. Имаше най-жестоко красивите очи! Smiley

Друго, другооо. Мда писмото, което нищихме се оказа от Надя за Мария. Надя искала да покаже умения, а Марето искала 100 000лв! Smiley

Петър каза, че връщане назад няма. Като го разочарова една 40-годишна жена - Край! Връща се при Калоян.

Дана, знаеш ли зодията на Надя?

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 14:45 от Cafelate

# 1 038
А ние няма как да сме сигурни, че годеницата  не е видяла записите преди нас. Според мене И&А са способни на всичко за "шоОто" . Wink
 И че влизането на годеницата е планирано изначало - в това изобщо не се съмнявам, Алба Роса.

# 1 039
И според мен на годеницата е показано всичко, което и на нас, няма начин да изърват тоя шанс, тези неща само ще засилят напрежението, преди да влезе

# 1 040
  • Sunshine state
Даяна от самото начало ми направи впечатление, че не блести с акъл, а само някакви клишета хвърля и до там.

# 1 041
Даяна от самото начало ми направи впечатление, че не блести с акъл, а само някакви клишета хвърля и до там.

Което я прави идеална за Фейсбук Цитатко! Пууу, че се разминаха Smiley Щяха да са в идеалната златна среда Wink

# 1 042
Според вас не е ли възможно любовта да е режисирана и изиграна от двамата или поне от единия? Данчо е добър актьор май, склонна съм да го набедя, включително, и че годеницата е в час и това е общ план.

# 1 043
  • Тра-ла-ла
Данчо не прие ли някак прекалено спокойно прие разяснителния разговор на Даяна?! Което е доста странно при условие, че публично е о@кал нещата, иска да се раздели с годеницата си заради друга. А другата току що му е съобщила, че не го иска.

# 1 044
Според мен вътрешно ревеше и го болеше, но стоически се полюшкваше на Люлката. Видяхте ли я? - Люлката. Практична се оказа. Направо драматична Smiley

Според вас не е ли възможно любовта да е режисирана и изиграна от двамата или поне от единия? Данчо е добър актьор май, склонна съм да го набедя, включително, и че годеницата е в час и това е общ план.

Не мисля, че е уговорка, игра, нито режисура. Вярвам, че се увлече Данчо, както вярвам, че Даяна е свикнала да бъде ласкана, харесвана и желана...приятелски, естествено.

Но като защита от подигравки няма да се учудя, ако извъртят така нещата.

# 1 045
Аз пък мисля, че писмото от Данчо за Данчо не е писано от него и всичко е театър на продукцията. Даяна няма какво да я коментирам, защото ми стана ясна от началото - продължавам да не я харесвам. В стремежа си да уязви този навън направо се изложи. Не й минаха номерата, които искаше да играе с Петър и Калоян и се цопна при Йордан. Използвачка!

# 1 046
  • София
Годеницата на младини - в Music Idol.   Тя е, нали?
https://www.vbox7.com/play:ba7e1d73

# 1 047
Петър и Калоян железни, при тях такива флиртаджийки не вървят, само сериозни мадами като Жани и Тонка..Joy

# 1 048
И какво точно бихме гледали, ако Даяна се беше "залюбила" с Пешко или Калата? Две влюбени птички, които евентуално ще се ревнуват от други хора там. Нищо пикантно - с друго думи.
Така е друго - сълзи, раздели, идиотски писма от Данчо за Данчо, страдаща годеница, която ще влиза да скубе я перчем, я буйна грива. Пълна скръб, баш боза с баклава, както каза Джулая.
Мниго отдавна споделих, че за мене цялата "любов" на Д и Д е игра, иначе нямаше да ги забележим изобщо.

Виви, тя е. Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:35 от Смиляна

# 1 049
Годеницата на младини - в Music Idol.   Тя е, нали?
https://www.vbox7.com/play:ba7e1d73
Не знам дали е тя, но Фънки Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт