Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 932
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 050
Годеницата на младини - в Music Idol.   Тя е, нали?
https://www.vbox7.com/play:ba7e1d73

Аууу, Данчо каза, че е уникална певица! Smiley Това е от времето на Кен Лиий Smile

# 1 051
  • София
Аз най-много клоня към версията, че Данчо и Камелия са имали уговорка, но не е влизало в плана да се влюби наистина, затова и Данчо каза, че се е случило най-лошото, от които се е опасявала Камелия. Даяна също си е търсила покровител, вляза е с ясното съзнание, че ще си търси такъв, но и тя взе, че разви чувства.

Извън предаването няма да има продължение тази връзка, Даяна няма да отиде никога в Габрово да общинства Данчо. Тя за Холивуд мечтае, в Габрово ще отиде.

# 1 052
Хахах, нещо ми подсказваше, че таз ми ти годеница няма да е от най-талантливите певици , но Vivi разбули всички съмнения.
Фънки е достатъчно красноречив Joy
Коя нормална жена ще отиде при едно такова положение да се излага във Фермата. Тая явно иска да я дават по телевизора. А и има опит с излаганията. За справка - клипчето.

# 1 053
  • София
То и Поли се има за много добра певица, но моите уши са на малко по-различно мнение. 😂
Аз Фънки изобщо не го харесвам, мнението му изобщо не е меродавно за мен.

# 1 054
Е аз пък вярвам на ушите си. Тая пее така, като би пяло магарето Ийори.
А стайлингът дори за онези години е брутален.

# 1 055
  • Варна
Годеницата ще хапе яко. 😂😂

# 1 056
  • София
Това не прави поведението на Фънки приемливо, но това е друга тема все пак. Simple Smile

# 1 057
Пеенето говори самО, изобщо не ми е нужно да гледам реакциите на журито в случая, за да разбера каква велика певица е годеницата. Е, може да е взела малко уроци оттогава, де.. Joy

# 1 058
  • София
С друго мнение бях останала за Даяна, ама явно наистина славата, която и се носи е вярна...

# 1 059
Надявам се, че епистоларната форма за тази година е приключила в предаването. От промото за снощи бях изтръпнала да не би годеницата се обръща към Данчо с “друже мой”, после чак ми олекна.
Гледах малко на Мирон рубриката. Нещо и той се е вкиснал с годините. Тонът към зрителите като към идиоти също показва подценяване на аудиторията и липсата на брадъра като конкурентно предаване.

# 1 060
  • Асеновград
Сега успях да изгледам епизода.
Фокусника с това писмо съвсем откачи....Видиш ли от Данчо към Йордан или там както беше. Laughing
Дайчето ,,Га яде лютеница на покрива нИ рИва,, тогава не помисли ли за годеницата отвън....
 Не искала да наранява хората, ами да бе стояла мирна тогава....ееее ..аман от сапунки .
Много искам Геле да дърпа Калоян и да си го праща вкъщи.
От друга страна според мен по лесно ще му е със Стоенчо , и той му е време да отива вече до тъщата.
Все пак залога е 100 000 лв. и всеки вече трябва да има стратегия как да ги спечели.
Тоя Петър така ме изнервя с това постоянно изказване за 40г.-те лелки....Алооо палячо ние лелките какво ? ако кажеш да лягаме и да мрем.
Тази седмица с две ръце с два крака ще стискам палци за Ангел , който и да избере от останалите.

# 1 061
# 1 062
ХАХАХАХАХАХХААХХАХАХХАХА, Коки, с глас се смея Joy Даньо прилича на отличника по математика Joy

# 1 063
ХАХАХАХАХАХХААХХАХАХХАХА, Коки, с глас се смея Joy Даньо прилича на отличника по математика Joy
Нали!

# 1 064
Тази снимка на Йордан от някое предаване ли е било? Grinning
Явно човекът обича да го дават по телевизията, бях попаднала на един клип, че е бил и при Гала в "На кафе" да показва фокуси-мокуси.

Общи условия

Активация на акаунт