Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 778
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 440
  • при късмета
Аз лично мисля, че и тримата са си виновни. Но най-виновен си е точно Данчо. Също мисля, че се включи при нас и годеницата. Очаквам и Данчо Grinning

Ензим, има си качества Даяна, но мисля, че без Данчо отдавна щеше да е на пангара и може би отпаднала.
Интересно ми е какви ще са му оправданията Joy

# 1 441
А бе, факт е, че годеницата успя да настрои много хора срещу Даяна, а тя самата да спечели съпричастност от публиката. Даже си каза, че имала нужда от тази съпричастност, смотанячка, хванала се за тоя кръшкач като удавник за сламка, явно няма голям избор, горката.

# 1 442
  • London
И Лолина изчезна, аз все още си мисля, че беше Дана, после си направи друг профил и вече се представи за себе си, другия профил спря да се ползва автоматично.

За годеницата не съм уверена, че е тя..... бих очаквала по-различно включване от нея.

Те май понастоящем не са заедно доколкото разбрах или?

# 1 443
  • Другата България
Естествено, че е Данчо.
Ако не беше поддал, Дайчето щеше да си търси друг, в когото да се "открие", въпреки, че по метода на изключването не остана, май само Кустев. Който също е зодия Близнаци и може би щеше да захапе стръвта.
Но той е грозен, не, че ДанЧ е 'убавец, ама поне е по-добре сложен някак.
А и е разведен, с него нямаше да има такива драми.

# 1 444
Спрямо годеницата си е виновна най-вече самата годеница според мен. Шантажира явно Даньо от години..... Няма да се изненадам и да го плаши със самоубийство, чист енергиен вампир. В Даяна ме издразни факта, че се държа цял сезон като мома пред сватба с Даньо.... И накрая го нарече приятелство. Това мен ме издразни, защото е лъжа. Какви са й били намеренията не знам, но леки жени не обичам, тя по-лека излезе и от Жана и от Косъм взети заедно.
Да шантажира Даню? Та той я е обезличил до степен да е зависима от одобрението му и да се гордее с няколко бъркана лютеница. Да се гордее че е отслабнала не заради себе си, а за да може да върви наравно с него и до него.
В тази история са виновни тримата. Най вече Даню.

# 1 445
  • София
За мен Кустев е много по-красив от Данчо.

# 1 446
Даяна си е виновна и още как. Такива - ама ако не съм аз, ще е някоя друга, приказки от шипковия храст. Я ти го прати у лево да си търси другата, пък после се оправдавай как си искала да сте само приятели. Голямо приятелство, голямо чудо, и веднага се запрегръща с Кустев, и се зачекна пред Калоян. Най-голям смях е, че Пешо и Калоян не я отразяват голямата красавица, тя сигурно за това се е потиснала и е кандисала и на Даню в краен случай, че все някой трябва да я обожава.

# 1 447
А според мене Пешо и Калата нямаше изобщо да се дърпат, ако Даяна беше демонстрирала някакви аспирации към някого от тях. Много я подценявате Дая май, тя е истинска красавица, нека не си кривим душата сега, колко мъже ще ѝ устоят.

# 1 448
  • London
Спрямо годеницата си е виновна най-вече самата годеница според мен. Шантажира явно Даньо от години..... Няма да се изненадам и да го плаши със самоубийство, чист енергиен вампир. В Даяна ме издразни факта, че се държа цял сезон като мома пред сватба с Даньо.... И накрая го нарече приятелство. Това мен ме издразни, защото е лъжа. Какви са й били намеренията не знам, но леки жени не обичам, тя по-лека излезе и от Жана и от Косъм взети заедно.
Да шантажира Даню? Та той я е обезличил до степен да е зависима от одобрението му и да се гордее с няколко бъркана лютеница. Да се гордее че е отслабнала не заради себе си, а за да може да върви наравно с него и до него.
В тази история са виновни тримата. Най вече Даню.

Що не дойде Даньо мен да ме обезличи? За да си в дадена ситуация в една връзка си си виновен сам, като нещо не ти изнася в отношенията хващаш багажа и си заминаваш. Даньо каквото е направил го е направил с нейното позволение..... Отделно ние не знаем тази Камелия какъв партньор е реално, първо нямат деца и тя не чувам да е с някакви редовни ангажименти, та явно има много свободно време, но оставам с впечатление, че въпреки това очевидно Даньо след работен ден заварва буренясала градина, мръсна и разхвърляна къща, липса на сготвено, наша на телефона цъка..... за капак му връчва сметки и няма ангажименти и към тях, защото не работи. И тн и тн..... това дотяга според мен и всеки път като гледа да се откачи човека от готованка почва да се самоубива и да реве и тн. Може и това да е, ние можем само да гадаем? Виждаме някакъв инстаграм, ама то там всичко е лъжа общо взето.....

И като е красавица трябва да ходи да се ливри със всеки? Ми много противно поведение, аз я харесвах, защото мислех, че се е влюбила в Даньо. Кой нормален иначе ще седне да му държи сметка кой познава, как говори с Косъма и тн????? Ами разговорите й с Поли за него? Ще ми кажете, че не миришеше на яко хлътване? И накрая го облече в приятелство..... гнусно е чак.

# 1 449
  • Асеновград
От снощната драма , докато през сълзи се обясняваше,  как е направила лютеница,  миш маш , а и затворила сама ,,бурканиту,, очаквах и Али Реза да изкочи от някъде и да припадне... .хахаха не мога...Ох аз имам голям дерт за бай Анго...много искам да остане. Много ми е гнусен на Даньо , мустака. Един рехав ,,като на сиромах нивата,,.... Изобщо не ми допада като мъж. Нито характер нито външен вид.

# 1 450
La Catrala
Явно Даню търси точно такъв тип жени. Несигурни в себе си и податливи на обработка и манипулация. Дая до някъде е същата и ревността която демонстрира към партньорите си го показва. Даню обича точно този тип жени които да успее да унижи без те да се усетят и да ги кара да се чувстват виновни, а той в техните очи да е бог. Това гали егото му.

# 1 451
На Даяна отдалеч й личи, че е фалшив и прикрит човек.
Дори и да се забърка с Кустев, не вярвам да се стигне чак до такива лов сторита, защото оня е по-серт като човек и даста бързо би й надушил игричките.
Все пак той е кинта и 50, трудно ми се вписва в Брад Питовския й идеал. Плюс това не е и обвързан. Съвсем няма да има тръпка.

# 1 452
  • London
Е, кой неще да е Бог/Богиня в една връзка? И аз искам.... кой не иска да му галят егото? Виждаме обратното в лицето на Хепи Ваня и Камелия и не вярвам някоя от нас да иска да е в подобно положение.

Иначе Даяна следва Даньо в инстаграм..... ( нагла е наистина ) , той нея не.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 13:17 от La Catrala

# 1 453
  • при късмета
За мен, цялото унижение на годеницата вчера, изобщо не ѝ за първи път. А водещото откъм разсъждения за мен, си остава на Данчо признанието от преди мноооого седмици, че се случва точно това, което тя е очаквала. И лично той подведе Даяна, а не обратното и е имало други през годините им заедно с годеницата. За това и го е очаквала и Даяна не е единствената. Просто сега, годеницата намери удобен случай да изложи и злепостави някое момиче, покоето Данчо е загубил малкото си акъл, ако изобщо има някакъв, а не го изкарва от някой цилиндър, като му трябва. И това беше единствената ѝ цел да влезе, но унижи и изложи само и единствено себе си. Аз друго обяснение за влизането ѝ нямам. За мен лично изобщо не е реклама, а и да е мислела, че би могло да бъде, до сега да, битувало е мисленето, че "лоша реклама няма", но за първи път виждам мислене "унижението си заслужава за реклама"

# 1 454
Ла Катрала, по твоите думи излиза, че Даяна, която май е необвързана, няма право да флиртува, така ли? И да флиртуваш показва леко поведение, ЖДНБ... Май верно сме си повече в Ориента, отколкото в Европа...

Общи условия

Активация на акаунт