Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 931
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 740
Не гледах ама..... мъка.
Анго сега да предложи Милена  за фермер. Ох Калоян ще е явно фермер и за вице... ох.

# 1 741
  • София
Може и Надя дискретно да го е помолила Ачо да не я предлага за Фермер, няма как да знаем. Според мен Надя иска да стане ратай и някой да я прати на дуел ама дали ще стане не знам. Но според мен има не малка вероятност точно за това.
А че Калоян ще е новия фермер особено след такъв петзвезден дуел е вън от съмнение, който и да е противник няма никакъв шанс. Уви властта се връща, време е пак за импийчмънтите на Кустев.

# 1 742
  • при късмета
Трябва да премахнат тъпия бутон от алманаха. На кой идиот изобщо му дойде тази идея и кои са идиотите, одобрили я, изобщо не трябваше да го въвеждат? Единствената игра в дуела, в която предимство има умния, запомнящия и четящия, а не силния и скапаха и нея. Като искат да правят силово предаване, да не е фермата, тук трябва друго да е по-важно от дуелите.
Ще е голям майтап Ангел да предложи Милена за фермер.

# 1 743
Днес Милена най-много го подкрепяше и цяла седмица бяха в голяма хармония като ратаи. Колкото и да е налудничаво имам чувството, че може да предложи Милена и въпреки да знае, че никой няма да вдугне ръка за нея, ще покаже, че е видял промяната й.

# 1 744
  • Велико Търново
Скрит текст:
nana77, Калоян, естествено!
Тя сигурно има предвид кой ще гласува Срещу Надя, а не За Калоян.
Имам предвид точно това, което написах. Аз лично искам Надежда да е фермер, ама надали. Конфигурацията Пешо-Калоян хич не ми харесва.
А, защо да не е тя. Мъжете може да гласуват за нея, защото е почти сигурно, че ще направи женски дуел. Така че... срещу нея може да е малцинството.

Adoralova, Diavolo имаше предвид, че имаше коментари на спойлери преди и по време на двубоя тази вечер. И от тях ставаше ясно какво всъщност ще се случи. На мен лично ми е все тая, защото аз така или иначе чета спойлери, но определено има хора, които дори промота не гледат, камо ли скрити текстове да отварят. Със сигурност въобще не е приятно след всичкото това пазене да прочетат в пост, че сигурно спойлерът не е верен, докато дуелът все още не е приключил.
Edit: Чак сега видях, че и Ензимчето е писала по въпроса.

# 1 745
Най-хубавият дуел до момента!
Ангел е 💙!

# 1 746
  • София
Невероятна битка, гледах на запис, малко и оттук четях като коментирахте...как пък на такъв интересен двубой някой гледал какво правят ДиД,  кой до кой стоял.
Жалко за Анго, за него бях и аз.
В миналия сезон в кой момент даваха кадри от най-интересните моменти на участника във Фермата? Питам, защото бяха забавни.

# 1 747
Опосуми! Осрахте една добра битка с това правило за бутона! Дано някой с повече мозък промени това отново за следващия сезон!
Така е. Вместо алманахът да е битка на знанията, се превърна в надпревара по бързина и тото .  Просто прецакаха най- сериозната битка.

# 1 748
  • Асеновград
Ееее много ме е яд , Анго най интересният участник отпадна заради насраните нови бутони.....Ще гледаме фокусника , тоя палячо с червените бузи и каскета....отивам да повърна. Мъка мъка , ще си гледам Игри на волята и ще си ви чета. Ядосана съм.....Сега като вирнат носове , непобедимите....

# 1 749
Ангел несъмнено ще липсва на почти всички, сега кой ще глобяват? За жалост ще гледаме още от злото в невинна обвивка...

# 1 750
  • София
То по тази логика не трябва човек да ви чете от четвъртък до събота. Далеч преди самия дуел вече бях прочел това. А по време на дуела се повтори поне 50 пъти. А понякога и от понеделник се почва... С една дума нека темата да е само за ''информираните'' а другите кучета ни яли?
Изобщо не е сложно да се коментира  в спойлер или поне да не се пише следното:
ахх как ме е яд, че според спойлера Ангел отпада
или
Охх за Ачо съм ама четох Калата, че бие
и пр. и пр. в този ред на мисли...

# 1 751
Иска ми се да имам в обкръжението си човек като Ангел - някои може да коментират, че бил Бай Ганьо, но тази добрина и непринуденост те кара да се чувстваш спокойно около него предполагам. Все пак се надявам, че някъде напред в играта може пак да го върнат, все пак четат коментар и те и е очеизвадно, че болшинството много му симпатизира. Дано.

# 1 752
Май, всички ни е яд за Анго. Страхотен боец, няма две мнения. Но ми направи впечатление, че единствено Милена беше зад гърба му и го подкрепяше до последно. Останалите бяха толкова безучастни, май само Стоенчо викна един два пъти. Агитката на Калоян здраво викаха и надъхваха. Ми, смотани са, той реално спаси всеки, който не избра от позорно падане, а те..., баси... Стана ми гадно.

# 1 753
Сега всички захаресваха Ачо, а как го плюеха, когато облизваше чиниите и ядеше от боклука.
На мен не ми харесва този типаж на дребен селски хитрец и това е. Не ми харесва отношението му към жените също.

Така че бях за Калоян и се радвам, че спечели. Вярвам, че е добро момче, малко по-детски наивно и идеалистично.

# 1 754
  • Другата България
Аз си стоя зад думите, които съм казала за Ангел.
Това не променя факта, че е колоритен участник и на фона на показаното във фермата, а и тази вечер, заслужава да остане в пъти повече от хора като Стоян, Кустев и дори Калоян.
Това не променя и факта, че се показа като мъжкар, избирайки своя фаворит за финалист за съперник.
А можеше да избере слабак.

Общи условия

Активация на акаунт