Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 672
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Вестерос
Ачо ще предложи Йордан и така Даяна ще гласува за него, Милен, Надежда и Кустев, може би Стоян. /5/

За Калоян ще са Джепето, Шкафче, Мара и може би Борислав. /4/

Мисля, че на Стоян гласът ще е решаващ. Но ще гласува за Данчо.

# 1 756
  • София
Може пък да предложи Даяна и тогава да видим какво ще стане

# 1 757
Митко и Кустев имат ли някакви шансове срещу Калоян?

# 1 758
  • Велико Търново
Adoralova,
Скрит текст:
не става въпрос за това.
По време на дуела, когато все още не беше ясен неговият изход, се коментираше вече дадения за победата на Калоян спойлер. Не в скрит текст, естествено. Подчертавам - ПРЕДИ да стане ясно, че наистина е така. В няколко  поста се случи това. Въобще не се има предвид коментарите на случващото се в момента на излъчването.
Съжалявам, че дублирам мнението си. И това на Diavolo по някакъв начин - също. Но явно трябва на повече места да е написано.

Тъй... Ангел посочва Надя за фермер. Понеже повечето мъже знаят, че Надя ще направи женски дуел, е вероятно да гласуват за нея. Тя избира Милена за ратай, прави женски дуел, отказва се от имунитета си и отиват двете на арената. Другият вариант е да направи женски дуел, ама без собственото си участие - просто за да изчисти още една жена по пътя си напред. Което не ми се вярва.
Друг вероятен сценарий. Ангел посочва за фермер Милена. Тя обаче шансове срещу Калоян май няма. А Калоян пък даже и да избере Надя за ратай, няма да направи женски дуел. И въобще от фермерство на Калоян Надежда няма много файда, ако толкова много държи да ходи на дуел. Даже не само ако Калоян е фермер, а който и да бил друг от мъжете, защото всички ще се стараят да отстранят свой пряк съперник.
Единственият ѝ вариант да си сбъдне желанието за дуел с Милена е това, което написах по-горе. Което пък не кореспондира с изразено още по-горе мнение, че Надка може да се е наговорила с Ангел да не я предлага за фермер на седмицата.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 23:09 от DamaPika

# 1 759
  • Другата България
Според мен Ангел се поглези/разлигави/притесни/адреналинът му изигра лоша шега на битка №4.
Калоян просто беше блестящ.
Ангел не беше съсредоточен и концентриран достатъчно, поне до тъпата прашка.
Малшанс бяха топките, но Калоян си я взе заслужено.

# 1 760
  • при късмета
Или пък желанието на Надка, че и на Милена за дуел м/у двете е само на думи. И от двете. Няма да е чудо невиждано, във всеки сезон се случва с някоя двойка участници.

# 1 761
  • Другата България
Или пък желанието на Надка, че и на Милена за дуел м/у двете е само на думи. И от двете. Няма да е чудо невиждано, във всеки сезон се случва с някоя двойка участници.
Абсолютно сигурна съм в това.

# 1 762
  • Тра-ла-ла
На мен не ми харесва този типаж на дребен селски хитрец и това е. Не ми харесва отношението му към жените също.
То щото Калоян и Петър не се хихикат на женски гърб. Не въртят интрижки и клюки. Иначе какво беше онова за честа и гроба

# 1 763
С няколко секунди беше по-бърз Калоян в четвърта битка, затова най-много ме е яд. Ангел е по-силен играч и можеше да е малко по-съсредоточен, това щеше да му донесе сигурна победа, много съм му сърдита.
А простотията с  бутона на Алманаха изобщо не ми се коментира, пълна свинщина...

# 1 764
  • Вестерос
О не изтървала съм Митко, защото ми е незабележим... Той ще гласува за Калоян и ако станат 5 на 5 ще е Калоян , егаси...

# 1 765
  • Варна/Амстердам
Надя Пепелянкова уж иска да се дуелира, но нито й стиска да е ратай, съответно първи дуелист, нито пък се предава на битката за имунитет. Вярно е, че Милена е много силна на думи и непрестанно приказва, но и Надя не й отстъпва. Дори е още по-недостойна с непрестанното преследване на събеседници, пред които да излее злобата си срещу своята врагиня. Наподобява злодей в страшен филм, обсебен от своята жертва. 😂

# 1 766
  • Другата България
С няколко секунди беше по-бърз Калоян в четвърта битка, затова най-много ме е яд. Ангел е по-силен играч и можеше да е малко по-съсредоточен, това щеше да му донесе сигурна победа, много съм му сърдита.
Именно.
Точно това имах предвид с предния пост.
Ако Ангел не беше подходил толкова....как да кажа, някак лежерно дори в началото, взимаше битката.
После, накрая, пренесе всичките тухлички, нареди ги "Фермата 6" хоризонтално, за да му е по-лесно, и после ги пререди вертикално. Отново загуба на време, ценно.
Докато Калоян ги хвърли, и после с помощта на Иван и Андрей и агитката си, които -едните казват :"започни с 6", другите диктуват коя буква да вземе /ДанЧ дори го насочваше къде е/ отново му спестиха от времето.
Не знам редно ли е или не, агитката на Ангел ли сгреши, че мълчаха като з@дници, но ето на, резултатът е ясен.

# 1 767
+ 1, че това с бутона е голяма грешка.
Но аз смятам, че има още нещо, което е ОСОБЕНО голяма грешка - преди един човек получаваше имунитет за ратай, а сега половината имунизирани. Според мен би било по-интересно само един да има имунитет и така да има повече шанс з всички. Все пак ато са ратаи се виждат много от техните качества, които не виждаме, когато не са толкова активни и си минават между капките.

# 1 768
Не харесвах Ангел и няма да ми липсва.

# 1 769
Калоян говори за чест и достойнство, но когато зарибяваше по 3 момичета на веднъж, къде му беше достойнството. Хвърля чатлак на Дана, мотае е се с Антония и Жана, после се закача с Поли, сега с Даяна има мазни погледчета. Просто как няма грам срам, какъв е този вкус, който подбира всичко що е с пола. После чест и достойнство. В какво се изразяват те?  Не виждам чест и достойнство, а мазнина и лукавство.

Общи условия

Активация на акаунт