Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 583
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Тра-ла-ла
Според мен Калоян ще е фермер. Все пак е актуалният герой на фермата и цялата агитка ще го подкрепи/награди.

# 1 771
Калоян наричаше Поли зад гърба й - червей. Ама много мъжко, и много достойно.
Ангел може да е всякакъв, но не и двуличник.

# 1 772
Милена при всички случаи ще е ратай. Ако Стоян не е пак сред масовия имунитет, ще е другият ратай. Не виждам нито една смислена причина Милена да вика Надя на дуел.
Да махат бутона догодина, но да не пускат на финал и без ратайство.

# 1 773
Не стига, че си превърнаха сезона в негледаема турско-латино-индийска сапунка,  ос**ха и дуелите, като направиха единствената битка за знания, в битка за бързина.
Всичко сте изписали, какво да добави човек... Много ме е яд, ама много!
Беше много интересен образ Ангел, противоречив. Имаше много неща да те дразнят в него и много да ти харесат. Не остави никой равносушен към себе си.

# 1 774
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 55 (07.11.2020)

# 1 775
  • при късмета
Милена при всички случаи ще е ратай. Ако Стоян не е пак сред масовия имунитет, ще е другият ратай. Не виждам нито една смислена причина Милена да вика Надя на дуел.
Да махат бутона догодина, но да не пускат на финал и без ратайство.
То няма и официално правила на финал да е участник, който не е бил на  дуел. И според мен съвсем резонно. Както е част от играта и стратегиите с кого и кога да си на дуел, доколкото са изпълними, точно така може и стратегията да включва и това да отидеш на финал без да си бил на дуел. Според замисъла на състезанието дуелите не са най-важни и така трябва да си остане. Има други предавания за любителите на двубои. Само това остава и задължително ратайство, ще е безкрайна глупост, според мен.

Мда, в четвърта битка Ангел, малко се разсея. И Калоян имаше предимството този път да е втори, както за него беше предимство да е втори във втората игра

# 1 776
  • Другата България
Тъй, изгледах.
Ами, всичко сте казали и написали.
Наистина единствената битка за знания се превърна в битка за бързина.
Типично по опосумски, ала Биг Брадър, ала Освалдо Риос и който и да е друг латиногерой, участващ в латино мелодрама.
Страхотен дуел, качествени битки, мъжка борба.
Като писах още в началото, когато Ангел каза за синеоките, че предполагам Калоян за негов избор и съответно предвиждам загуба заради това, че втория е по-млад, по-здрав, по-пъргав, хич и не предполагах, че Ачо ще се представи по този начин. Направо ми скри шапката, евала! Единственият му проблем беше това, което описах за битка №4, според мен. Доколкото видях, разликата беше около 30-40 секунди.
Именно тези, в които Ангел се помотваше в началото, обикаляше дъските оттук-оттам, докато се накани да реже, дъска забрави, връща се, пирони криви, реди буквите два пъти....ако не беше това, дуелът щеше да приключи тогава. Ама на, не стана.
Е, да му е честита победата на ДжепеШО.
Да, на манекенчето с каскетчето. Малкото голямо гаврошче.
Калоян трябва да му лети на самолета поне година, за да му се издължи.
Щото ако Пешката не беше му наредил битките, сега щеше да дава караул пред Президентството и да гледа "Фермата" по ТВ. Тоест, още тогава да е гледал по ТВ, сега всички гледат.

Продължавам да мисля, че Надка няма да е предложението на Ангел.
Дори малко еретично смятам, че дълбоко в себе си Надка не страда за Ангел.
Така смятах, ама вече не. Все пак той ѝ беше конкуренция, а тя не е тъпа и е усетила, че може и да се харесва навън първобитния ѝ приятел.
Да видим сега кой ще им пасе овцете, като останаха все левенти.....

# 1 777
  • London
И Джепешо с този каскет отново. Цяла вечер се чудя Гешев ли гледам, или клетникът на Юго-Гаврош. 🤷
Хахха смея се с глас.

# 1 778
Ангел показа какво може, щом взе битката с въжетата, която за мене беше най-трудна, а уж Калоян по-млад, по-пъргав, да, бе, да. Но, за жалост, наистина айляшки подходи Анго в четвърта... И ще ми липсва.
Силно се надявам никой от "винаги двама, винаги" да не стигне до финал. Много тъпи момчета, много неприятни.

# 1 779
Скрит текст:
Имам една молба към тези, които явно знаят някакви мръсни, скапани спойлери, истинския бич за мен на всеки един формат.
Много ви моля, когато коментирате дуел (както преди дуела, така и по време на дуела) да пишете в спойлер. Ако ви мързи да цъкнете тагчетата за няколко секунди, то просто не коментирайте как ви е яд, че знаете, че Ангел (или Надя или Данчо, все тая) ще падне. Снощи след като написах коментара си седнах да ви чета и направо нож ми се заби в сърцето като прочетох, че Калоян печелил на дуела, имало изтекло инфо. Аз съм виновен, че ви чета, но така съм избрал, защото ми е готино тук сред готини хора. И днес вместо да се насладя на макс на дуела, аз следя часовника и се моля за реклами само и само някакво чудо да стане и Ангел да бие. Ама това не е пряко предаване, а запис. Уви...
Така че ви моля занапред не само заради мен, а и заради стотици други тук, които пишат или само четат, когато знаете предварително изхода на даден дуел, то когато коментирате, дори и под емоция не се издавайте или ако сте решили да кълнете скапания спойлер го слагайте в скрит текст.

Благодаря! Simple Smile
+1
Миналата година, когато започнаха да се размятат спойлери, изчезнах от темата. Вярно, не научих предварително нищо, което да ми развали изненадата от гледането, но и без темата не беше същото, да прочетеш чуждата гледна точка, да изкажеш своята, а и понякога е такава забава с коментарите.

За дуела не ми се говори... Най-интересният от началото на сезона, а по какъв кофти начин завърши... с бягане към лампата. Срамота. Може би е дошло от миналия сезон, където на много от дуелите и двамата участника отговаряха на всички въпроси и битката завършваше без победител. Откъдето и да е дошла идеята за цветната крушка обаче, резултатът е тотал щета. Предпочитам да няма Алманах пред Алманах с бутон.

Много е пъргав и подвижен Калоян, имаше силна подкрепа и много подсказване от агитката, но Ангел можеше да го бие, ако играеше концентрирано и съсредоточено. Форматът загуби колоритен участник, а ние явно ще гледаме най-истинската любов тоя сезон още доста време. Бляк.

# 1 780
Аз искам крадливото леке да си ходи. Ще се радвам Данчо да го отнесе на някоя битка.
А на Ангел и агитката му беше по-смотана (както бяхте писали), и в комбинация с неговия характер всичко да си прави сам, накрая се получи това.

# 1 781
  • Другата България
Само това за буквите ако някой му беше подсказал....ама Надка беше заета, твърде заета да иронизира и кудкудяка срещу Милена, дори и сега, когато трябваше да е в помощ на единствения мъж, който я зачиташе за нещо във фермата. Заслепена от злоба, заряза и помощта към приятел, и любовта към Гелето, който я усещаше и разбираше, защото беше съсредоточена във "ВрагЪт".
Стоян и Кустев каква помощ да са? Аматьори! Каква идея могат да дадат те, аз дори и Митко не чух да се обажда, а и тримата следва да са благодарни, че всеки един от тях можеше и трябваше да е на мястото на Калоян.

# 1 782
На мене ми е много интересно как би се представил Кустев на дуел. След отчайващото му представяне на последната битказа имунитет - имам чувството, че и Стоян и Митко могат да го победят.

Сега фаворити за финалисти от мъжете са ми Митко и Боби, защото любимецът ми Анго отпадна, тюх... И вот щеше да има, много ме е яд, сигурно за 358 път го повтарям тая вечер. Joy

Така е, много смотана агитката на Анго, никаква помощ.

# 1 783
  • Sunshine state
Много скапано от страна на Надя, но това отново показва каква е тя - егоистка и лошотия.

# 1 784
  • при късмета
Във всеки сезон нещо повръщат, опс завръщат, ъъъ така де, връщат, ама не се сещат да се върнат самите те към старите сезони. Отиват към все по-слаби. Не знам на какво се дължи, на по-слаб кастинг всяка година, на променени критерии за него, на изчерпване на сценаристи и редактори, не знам, но някъде нещо не е както трябва. Имат цели 4 работещи модела, някой от тях да вземат, правили са го вече. Миналия и този сезон са много слаби, а този обещаваше повече от миналия.
На мен Кустев продължава да ми е симпатичен и с Боби си остават моите фаворити. При жените нямам, като миналата година.
Надка даже на една от почивките беше в противниковия лагер, да се оплаква, че Милена говори с Ангел. Много е зле тази жена

Общи условия

Активация на акаунт