ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 125
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Абе и аз така подозирам, че ще се случи със стените, когато са с латекс. Тапетите са по-устойчиви вероятно.
Иначе аз лед лентите ги харесвам, когато са в шлиц и не се виждат диодите, ама със сигурност в подобни неща няма се впуснем. Малко ще се направя на разсеяна, дъщеря ми скоро не е споменавала за лед лента. 😊

# 676
Ние имаме лед лента над мивката в кухнята. Малки лед ленти е сложил мъжът ми тук-там е в гардероби и шкафове за обувки, но те са на батерии.
Наборът си направи с помощта на баща си специална постелка за мишката - лед ленти между два слоя плексиглас, боядисани в почти изцяло е черно и оставени някакви фигурки. Цялото това чудо се управляваше с дистанционно. А, познайте колко пъти го ползва по предназначение. Не повече от 5-6. Много ефектно, но дотам. Сега събира прах на един рафт.

# 677
  • София
Хаха, одисеята на една лента 😂
Ние имахме такава в кухнята под горните шкафове. Моя син пък иска стените в стаята му да са тъмно сини, или поне патешко жълто 🙄 Не се е метнало на мен това дете !
Никак не е лошо тъмносиньото в момчешка стая, ако е съчетано с други светли елементи. Това са снимки на стаята на сина ми, която баща му направи по време на ИП /снимките са преди да му подредим бюрото и шкафовете./ На живо стои още по-добре /не е тъмно, много е свежо и топло/. Моля не цитирайте, че ще трия.

Изтрих. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 14:03 от sanaka

# 678
  • Пловдив
Санака, прекрасна стая!Очите ми останаха 💓

# 679
  • София
Страхотна стая и още по-страхотна гледка!

# 680
  • Между гори и планини
Ей, изтървах стаята! Ама той иска стени в турско синьо, не само елементи 😂

# 681
  • София
Стаята на Санака беше изцяло в тъмно синьо. Прекрасна!
И от мен глас за тъмно синьото по стените. При нас, понеже стаята е далеч по-малка, заложихме на две стени, срещупрозоречни, а останалото в светло сиво. Давам само ъгъл, наистина е много уютно.
Скрит текст:

# 682
  • София
Ех, изпуснах и аз стаята. Ред, мъжът ми също си е внушил, че е искарал ковида преди няколко седмици и иска да си прави тест за антитела. Обяснявам, че карахме ентеровирус ама той чел, че може и при ковид да има такива симптоми,  а и неговите били по-различни от нашите. Ами да си прави тест като иска.
Дидиа успокой дъщеря ти, че не е чак толкова лесно заразяването.

# 683
  • Между гори и планини
Аз години работех интериорен дизайн, та знам кое как. Игра със светлина, цветове, комбинации. При нас е неосъществимо. Стаята на пубера е най-много 16 кв.м , тавана е дървен. Поне има светлина. Освен това сме в къща, която трябва да може да диша и най-добре е да е варосано. Но пък за сметка на това отвън е червена по моя идея .

# 684
  • софия
Стаята на мрън е светло синя по неин избор (източна, светла сутрин, лек сумрак следобед, има си и балкон). Мислех, че ще е студено и неуютно, бях против, но като съм питала беше редно да се съобразя с мнението й. Добре се уравновеси с бяло-дървесните мебели.

Излезе с приятелки в Борисовата. Нямам намерение да я ограничавам, само съм помолила много да не се завират една в друга, с което се съмнявам, че ще се съобрази. Довечера е "на концерт" на Найл Хоран, за който бяхме купили истински билети и сега трябваше да сме в Дъблин 😭 Голямо вълнение е от вчера, а в новия клас има съмишленици и истерията е споделена. Баща й ще гледа концерта с нея, аз може да се присъединя, ако не съм заспала.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 14:47 от zvаnchе

# 685
  • София
Много хубаво и при Санака и при Слънчевата. 😊
Всякакви експерименти с цветен латекс съм правила; от няколко години твърдо държа фронта със светло и тъмносиви тонове.
Сигурно е заради сивата котка. 😁
И моето дете е навън. Среща с част от новия клас, после с част от стария.

# 686
  • Между гори и планини
Моя решава задачи, по собствено желание. Нещо го хвана музата. Още вчера следобед си научи за понеделник и пак решава задачи. Днес от след закуска до сега решава. След малко го наритвам да разходи кучето поне 2 часа! Утре ще довърши проекта си за Омир и рисунка  графити на еко тема. Да ги пусне към учителите и готово.

# 687
  • софия
И аз съм почитател на сивата гама за стени. Банята ни е изцяло сива. Чудесно се вписва в натуриите и всякакъв цвят мебели.
Синята стая, която сега не бих променила, дори бих засилила нюанса.
Скрит текст:

Не е пипнала да учи. Утре ще омрънка света.
Ние си записахме часове за 3 предмета за РС. Не знам какво конкретно да питам. Чудя се дали да не запиша и за другите предмети, да не се обидят преподавателите?

# 688
  • София
Това е стаята на Митко, също светло синя.

Снимките са малко след като се нанесохме. Сега не е толкова подредена.

# 689
  • Велико Търново
Звънче, прекрасна!Явно и ти като мен си почитателка на скандинавския интериор.У нас всички стени са бели и почти няма мебели.
Ние след малко отиваме на гости на една приятелка, която има дете на две години.Аз почивам през седмица и задължително тогава се виждаме с тях.Утре едната е на урок, другата на рожден ден и така.
А тези тестове за Ковид ги продаваме като автомобили Лада през 80 години.

Общи условия

Активация на акаунт