ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Според мен това го е писал някой, който е бил на ДО от 1-ви до 12-ти клас. Joy

# 631
  • София
Прибирам се тази вечер от работа. Младежът е навън, с приятели. Засякохме се пред входа, седят децата на пейките, говорят си. Нали е петък, няма за учене... Joy
Влизам у дома, една баба си имаме у нас, започва ме от вратата. Защо съм разрешила на детето да излиза, колко е безотговорно от моя страна... Превключих се на режим "говори ми, не ми пречиш". Докато бабата се възмущава от младежта, младежта се прибира. Чува бабата и започва да я напада, че от утре тя ще има специален час за пенсионери, да се чувства още по-специална, а той ще е с още по-ограничен периметър. Не стига, че у дома се съобразява с нея, ами сега и навън търпи ограничения, заради такива като нея.
Аз стоя по средата на тази битка, слушам и не вярвам на Очите си! Па като викнах! Ай, сиктир! Аз какво да кажа, като ходя на работа присъствено, чудя се как да балансирам между превенция и прехрана, няма на кой да се жалвам, че и аз се страхувам понякога. Битката спря, враждуващите млъкнаха! Аз продължих да викам, накрая ги заплаших с по едно дрЪво и си сипах чаша вино.
Смънцъфърцано, смърангясано, не забравяйте да сте егоисти понякога! Иначе не се трае... Joy

# 632
  • София
Честити да са рождениците! Здрави и успешни да бъдат!
Blusky, бързо оздравяване ти желая!

За съжаление прочетох, че зам. директорката на 32. Училище е починала, само на 52 год. Тъжно е! Ние не я познаваме, може би е нова от тази учебна година, но това няма никакво значение.

# 633
  • София
Забравих да честитя рождените дни на момчетата на ston и bluesky.
Момичета, да са ви живи и здрави децата!
Блу, бързо оздравяване!

# 634
Честити рожденници! Бързо оздравяване на всички болни!
Аз съм смърцофърцо-смърангясана от вчера.
Red,  респект! От съставянето на писмото, което е твоя заслуга, до отговора ти днес на журналистката показваш класа, от която адресатите са дооооста далеч! И това трябва да признаят и тези, които не са съгласни с тезата на писмото.
Журналистката се интересува от три-минутния репортаж, в който дори и няко да се навиеше да участва, нямаше гаранция, че няма да предаде усещането като от заглавието на dir.bg. Ако някой има нужда от разясняване на текста, то няма надежда за него.
Слушах по радиото за деца от МГ Пазарджик, които изпращат писмо на Министъра, че искат класовете без болни да си ходят на училище. Много интелигентно звучаща десетокласничка се изказа по радиото.
От друга страна четох в темата за ковид (да ме питате защо влизам) за жена със симптоми, дето отказвала да приеме отрицателния си пср и твърдяла, че всичко е ковид и середяла за още и още изследвания (та както го няма, да го хване от навалицата)  и си викам какво се случва. И нищо хубаво не очаквам...

# 635
И от мен добри пожелания:
За рожденничките и майките - Да са здрави, щастливи и търпеливи!
За Блу - бързо и леко оздравяване!
За Ред и редколегията - Благодаря за желанието и отделеното време, да направите нещо за децата ни!

# 636
  • София
Да са живи издрави и много успешни рожденниците, а на Скай - бързо преборване на тая Гад!
Плюса при наборката е, че не е толкова уморена от ДО, от колкото от присъственото, но много й липсват приятелите. А аз реших, че ще си припомням немския като присъствам на ДО- то при нея и брат й 😉. Деветокласника никак не е доволен от това 😝

# 637
  • Велико Търново
Добро утро!Това ми излезе преди малко във фб.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVwIDAARkU7J0nyKvepod2 … ACA5AVA9uKMB3KWIU

# 638
Това е обратното на нашето писмо.
Добро утро, забравих да кажа!
От вчера с девойката излизаме, минаха ни 14-те дни. Не сме правили тест, но като чета симптомите на други доказани болни, тая гад беше. Вчера четох и за Гала и мъжа й, по принцип не ги харесвам, но описват много точно това, през което минахме. Та, вчера и аз овършах къщата, че младежът очакваше приятел на гости, а последните две седмици бях поизоставила домакинството на санитарния минимум. Вечерта отидохме на танци с девойката. Как само живнахме и двете! Тя после и с приятелки се видя навън за час. Моля се да не ни ги спрат пак!

# 639
Оказва се, че само аз и голямото дете не сме били контакти с хора с положителен тест. Или поне не знаем. Всички останали в нашето домакинство, а то е голямо, са контакти. Според мен ни предстои някакъв ад, защото никой не е в цветущо здраве.

# 640
  • Велико Търново
Аманда, дано бъркаш!Пожелавам здраве и късмет на всички нас!

# 641
  • Пловдив
Аманда, недей така. Ковид не е смъртна присъда все пак. Тази истерия, тази истерия... Виж, Непо беше сигурна, че мъжа й е с Ковид, ама теста е отрицателен. Недей така... Наистина, не е хубаво да се поддаваме на истерията, а тя е заразна, да му се не види. Почивка малко от медии 💓💓💓
Бети , радвам се, че сте добре с детето, и всички болни в темата да оздравява бързо и да не се филмират.
Днес времето обещава да е прекрасно, тряба да се възползваме, слънцето винаги дава положителна нагласа.
Весел ден!

# 642
  • у дома...
Аманда, спокойно. Не се навивай и притеснявай без нужда. Може всичко да се размине.

# 643
Дано да се размине. Те не покриват онези критерии за минути престой в затворено помещение и пр, но е факт, че сред колегите им има заразени. Общували са с тях, явно недостатъчно за карантина, но са общували.
Как се разхождат кучетата, ако всички са под карантина..-..

# 644
  • о`майна лунна нощ е
Чрез комшии и приятели. И на мен ми тежи този въпрос, въпреки че теоретично имам варианти, ако стане нещо и ни затворят у дома в карантина.

Общи условия

Активация на акаунт