ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 617
  • 827
  •   1
Отговори
# 165
Изгубен ама да не ти разбиха сега новите плочки? 😳😳 Като се сменят щрангове(освен ако няма някаква авария) нали се знае предварително?
Оф няма, минаха през нас безаварийно. Тръбите са ни в едно навътре като ниша с вратичка.... А в кухнята на другия щранг махнахме тръбите за топла вода и ще се разширим малко като доближим хладилника до стената....Понеже сме последен етаж и топла вода не ползваме, имаме си бойлери. Та така.
Сега остана да изчистя като минат да си проверят за теч....

# 166
Сиси в софармаси също така имаше промоция 30% при поръчка на втори продукт на Джеймисън, но нямат наличност на вит.Д. До Сега точно се ровех в сайта им.
За памперсите обаче имайте предвид, че не навсякъде ги има, някои малки аптеки изобщо не поддържат памперси, други нямат наличност. Писах до тук на 3 аптеки в близост и нито една няма наличност на 1ца, а ако се поръчва от сайта безплатната доставка е над 106лв, съответно ако поръчате само памперси се обезсмисля цялата промоция.

Малечка софармаси имат доставка до тяхна аптека,която е безплатна независимо от стойността на поръчката. Аз я ползвам,защото ми писна да ходя до аптеката и конкретното нещо,което ми трябва да го няма. Пристига в аптеката за 2-3 дни и само минаваш да я вземеш.

# 167
В сайта може да няма витамин Д, но физически в аптеката да го имат . Аз купих вече

# 168
  • София
И аз за леглото взех от тези протектори.. ама са ми малко груби.. Онзи ден от Кауфланд намерих протектори, пак са такъв размер и са супер меки.. Даже първо си мислех, че е някаква пелена 😁 ако ходите до там ги вижте. На мен ми се сториха много хубави и мекички. Вчера поръчах и последните неща за бебчо. Чаршафи, нагревател, памперси.. такива дребни неща. Чакам ги тези дни. И вече съм напълно готова с всичко за бебо.

# 169
Аз си купих стикери от алиекспрес, но беше лятото. Вчера си направих поръчка от Субра. Малко козметика за бебка, витамини за родителите ми. ММ е болен и му взех един тест за корона, че в работата имаше болни. Надявам се да е настинка.
Някой купувал ли е стикери за детска стая на по-ниска цена? Ние избрахме от два сайта, обаче са доста скъпички...
И да Ви се похваля отново с моите несгоди - днес ме ужили пчела на три места по гърба, защото ми влезе в блузата. Open Mouth ММ каза, че вече не ме пуска да излизам и на терасата! Grinning
Между другото в SOpharmacy има 27% намаление на някои продукти на Памперс, а в брошурата на Субра видях, че от 01.11 до 30.11 има намаление с 15% на всички продукти на Джеймисон - мен ме интересуваше за витамин Д, но след като влязох в сайта на аптеката нямаше нищо такова... Ако някой има нужда може да следи. Simple Smile

# 170
Армини, права си, забравих за това. Единственото неудобно ми е, че трябва задължително да предплатя с карта, не мога да платя на място.
А в алиекспрес има страшно много стикери, стига да ви се чака.

# 171
Изгубен, просто не знам как не си се побъркала вече с този ремонт. Аз само като те чета и се изпотявам. Disappointed Relieved
В старият ни апартамент стаята на Мони бе с бели стени и една розова стена. Бях купила стикери от Джъмбо и ги бях налепила на розовата стена. Имаше един, любим ми беше, Мечо Пух как се спуска от небето и вместо парашут държеше разтворен чадър.  Бях налепила и много птици и пеперуди, а долу до пода от край до край бях налепила стикери животни и Мони като стана на 1-2 годинки само ги сочеше с пръст  и се опитваше да им каже имената.  Така, че проверете в Джъмбо дали сега има такива неща.

# 172
Памперси взех един пакет от Лидл. Сестра ми ги ползва с племенника и остана доволна. За козметика купих крем и шампоан на Бочко и судукрем, като за начало. Моята кожа е атопична и като малка си имах атопичен дерматит и ми помагаше само козметика на а дерма. Ще види как ще е при беба. 😊

# 173
Изгубен, тоя Меркурий те е нарочил нещо. То бива бива амааа...

Аз днес си отдъхнах. Моя док си купил нов видеозон и се обади да го тестваме Grinning
Та благодарение на извънредния преглед знам, че бебка е порастнала и сега в 33.1 г.с. е 1923 г. Освен това се е обърнала с главата надолу и док каза, че лека полека заема вече стартова позиция. Кръвотока и сърдечния ритъм също са в норми. Та поех си въздух както се казва.
Благодарение на този извънреден преглед отмених прегледа в петък при другия лекар от феталната и по-добре, защото разбрах, че имали персонал под карантина. И на тяхно място успях да си запиша час при една очна лекарка в друг град, за която казват, че е добър професионалист. Голям късмет, че точно в петък ще е в кабинета си, защото по принцип в петък пътува да преглежда в други градове, а следващият ѝ свободен час бил чак за 28 ми. Само докато казах, че съм бременна ми довърши изречението, че искам мнение за родоразрешението. Стискайте палци да нямам предпоставки и да даде мнение за естествено раждане.
За покупките... Абе уж всичко съм взела, а все намирам какво още да поръчам. Laughing Поръчах кухненски горен и долен шкаф с цвета на спалнята и ще ги сложа горния за "аптечка", козметика, памуци, мой лекарства и други дреболии, а долния ще използвам плота за повиване и ще го натъпча с памперси, подложки, мокри кърпи, лиген и/или гърне (че ми се ще да опитам от рано с естествена бебешка хигиена). Също така поръчах електронен термометър с влагомер за стаята и безконтактен термометър за температура. От друг сайт пък взех комплект спално бельо за кошарката тип next to me и комарник и дъждобран за кошчето за кола. Сега ми се върти идея да взема пречиствател за въздух. Може би от черния петък.

# 174
Момичета, ако не ви се чака от алито, може да поръчвате от ибей с фрий шипинг до Англия и от там с GGBG до тук. 2лв е за 2кг стока. Идват нещата много бързо.
А да питам за болницата какви превръзки ми трябват? Специални за родилки ли, или някакви гащи има?

# 175
Yan25

Аз днес започнах да допълвам моите неща за болницата и реших, че най-добре бих се чувствала с нощни превръзки с крилца. Видях, че следродилните са без, а аз и при обикновен цикъл не използвам такива без крилца, защото винаги ми се разместват. 🤷‍♀️🤦‍♀️
Дано не съм подвела някой-предполагам всички следтодилни са без крилца? 🙄

# 176
Тези, които взех аз от ДМ, също са без крилца, да. Ама аз в чантата винаги си имам либрес, така че ако не са ми ок имам какво да ползвам. Някой беше купил и едни гащи дето са като памперси, ама аз като първа бременност да питам-- толкова ли много тече после, че чак такива нужди за големи превръзки има?

# 177
Аз съм взела един пакет на canpol, които са без крилца и едни нощни на jessa от дм с крилца. Ще видим кое как ще е по-удобно.. Аз да се похваля с едно кастрирано кучи (свалих му яката за снимката да е представителен 🤣) и една почти готова стая 😁

# 178
  • София
Аз взех тези от ДМ.
Благодаря на Хеппи, която каза за тях.

Скрит текст:

И поредната глупост. Еутирокс-а вече е само в опаковки от 90 т...

# 179
Момичета, има ли някоя от вас впечатления от д-р Гръбчев от МД?

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:19 от SilviaP

Общи условия

Активация на акаунт