ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 609
  • 827
  •   1
Отговори
# 150
Briela имам затворени клетки, за двете ми деца в Future Health, представител за България е Афродита, сега имам договор и за близнаците, общо взето най-големите банки са 2- тези и Cells4Life. Процедурата е, отиваш до офиса или ако нямат офис в града, където живееш, се обаждаш по телефона, от там сключваш договор, изпращат ти кит за съхранение на клетките, след като доктора ти вземе материала, ги изпращат за изследване и ако всичко е наред, започваш да изплащаш на вноски или плащаш цялата сума, както ти е кеф. Ако избереш Афродита, ми пиши на лични, имам 100лв намаление, не е кой знае какво, ама....

# 151
Изгубен мен не ми е за памперсите, а колкото да събера на едно място нещата около повивалника на леглото, за да са ми удобни и наблизо. Другия вариант ми е да монтира някаква етажерка или нещо такова на стената над повивалника, още мисля кое ще ми е по-удобно.

За козметиката и аз съм още в чуденка. Мислех на Мустела, ама съм на кантар. Ще се разходя до Sopharmacy по-късно да взема памперси за родилното, че гледам са на промоция памперс премиум и ще ги питам имат ли някакви мостри да ми дадат.

Моят беб нещо се е завъртял тези дни и го усещам по-различно, понякога така се върти, че имам чувството че чак във влагалището ми човърка 😂 Дано си е още главично, че нещо хич не мога да го определя.

# 152
  • София
Малечка, питай ги, аз точно от аптека си взех мостри на Мустела. Hands V

# 153
На мен от аптеките не ми дават мостри на нищо. Хем пазарувам, не си искам просто ей така.

# 154
Ето я и моята любима количка. Сега започвам и с подреждането на дрешките.

# 155
Супер, точно същата взех и аз Simple Smile да са ни честити и здрави.

И нашата е Хаук поръчах от Германия за 200 евро, тук са по 1000 лв. Изглежда много здрава. А и все пак е правена за немския пазар ще е друго качеството ,би трябвало де. Нашата с доставката излезна 500 лв.

3в1 е, а кошчето за кола изглежда доста голямо поне до година ще се ползва.... Само няма мрежа за комари,найлон за дъжд и чанта. Може би като почнем да ползваме активно ще купя някаква голяма чанта просто....хм.

Тези органайзери за памперси за мен са излишни, но всеки си има вкус....

Тази нощ имах някакви болки ниско долу и доста контракции, но спрях утрогестана вече 4-5 ден и Магнерота го пия когато се сетя....Та се шашнах и ще взема да изпера вече дрехите за изписване да са готови, и краката да си оправя Wink

# 156
Момичета, благодаря за идеята за висящата еражерка за памперси... Под наем сме, не мога да пробивам стени и да слагам етажерки... Май ще взема такава, за да се организирам по-компактно..

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:47 от HappyRSmile

# 157
Някой сменял ли е магнезиев диаспорал 300 (2 по1) с магнерот 500(3 по 2), вчера имах постоянна тъпа болка в продължение поне на час точно белега от секциото. Днес сутринта бях на преглед, всичко изглежда добре, маточна шийка 37 мм. Лекарката ми смени диаспорала с магнерот, казах й че искам възможно най силното а сега гледам че една таблетка магнерот съдържа само 35 мг магнезий, това 500 не знам за какво се отнася, докато диаспорала са на саше 300. Някой има ли представа дали магнерот а е по силен наистина

# 158
  • София
Някой купувал ли е стикери за детска стая на по-ниска цена? Ние избрахме от два сайта, обаче са доста скъпички...
И да Ви се похваля отново с моите несгоди - днес ме ужили пчела на три места по гърба, защото ми влезе в блузата. Open Mouth ММ каза, че вече не ме пуска да излизам и на терасата! Grinning
Между другото в SOpharmacy има 27% намаление на някои продукти на Памперс, а в брошурата на Субра видях, че от 01.11 до 30.11 има намаление с 15% на всички продукти на Джеймисон - мен ме интересуваше за витамин Д, но след като влязох в сайта на аптеката нямаше нищо такова... Ако някой има нужда може да следи. Simple Smile

# 159
Крем не съм съвсем наясно, но двата препарата са с различен вид магнезий. На мен магнерот(магнезиев оротат дихидрат) не ми действаше и смених с диаспорал(магнезиев цитрат). Предполагам, че лекарката е наясно все пак.
Сиси в софармаси също така имаше промоция 30% при поръчка на втори продукт на Джеймисън, но нямат наличност на вит.Д. До Сега точно се ровех в сайта им.
За памперсите обаче имайте предвид, че не навсякъде ги има, някои малки аптеки изобщо не поддържат памперси, други нямат наличност. Писах до тук на 3 аптеки в близост и нито една няма наличност на 1ца, а ако се поръчва от сайта безплатната доставка е над 106лв, съответно ако поръчате само памперси се обезсмисля цялата промоция.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:04 от Малечка90

# 160
Стикери ние поръчахме от deko, сравнително добри цени са.. Във vivre имаше по едно време големи попадения и намаления ама трябва да се дебне.. Зависи какви искате.
Продавам дървеното ни креватче, седи си опаковано както сме го взели от магазина, ако някоя мама не е взела още и се интересува мога да дам повече информация.

# 161
Сиси дано кучо е добре вече.
Точно преди малко бях в Субра и имаше вит.Д на Джеймисън с намаление.  Също продават за 22лв. бърз тест за антитела за диагностика на Ко-19, така че ако някой се съмнява в себе си може да се тества.
Започнах да купувам някои неща за мен за куфара за болницата, но като направя комплекта ще ви го покажа. Утре ще ми е готова и роклята за изписване. Дадох я за корекции по деколтето на шивач.
Купих и непромокаемата постелка за повиване. Сега като ходим с бебо при нашите или за летните дни, като сме навън, просто си я вадя от чантата и без притеснение,  че ще опишкаме наоколо.

# 162
Аз поръчах стикери с име за 16 лв и залепих на стената. Много сполучливо станааа Simple Smile)

# 163
Скруби същата е и нашата ,ще постилам в люлката където ще спи първоначално,после като теб за из път.... Обаче мирише гадно ще се перне задължително.  Явно от самата гумирана основа мирише.

Днес имаме във входа ударна бригада от София,сменят ВИК на входа тръби, и тнт...щрангове...
Лудницата е пълна,почнаха от нас като влезнаха 15 човека да къртят 5-6 в банята която е съвсем нова на два дни плочки, и в кухнята. Всичко е леш прахоляк отново.....ще лудна. Отгоре на това нашия майстор като ги видя че идват да къртят си тръгна....аман от тоз ретрограден Меркурий.

# 164
Изгубен ама да не ти разбиха сега новите плочки? 😳😳 Като се сменят щрангове(освен ако няма някаква авария) нали се знае предварително?

Общи условия

Активация на акаунт