ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 617
  • 827
  •   1
Отговори
# 135
В Али този конкретния от снимката намерих за 35лв. Има и едни малко по-тесни за около 26-27лв. Ама кой знае колко време ще ги чакам. Иначе и аз гледах на много сайтове има тези по-скъпите, но всъщност няма наличности дори от тях.

# 136
  • София
Много време се чака.. Преди време си поръчвах разни неща от там.Не мога да чакам месец и нещо 😁 обичам веднага да си го взема. Иначе от там е най- оферта. Има много сладки неща и са супер евтини. Ще потърся дали някъде продават и ако намеря ще ти кажа.

# 137
Ох, момичета, някоя от вас виждали ли е такова чудо или подобно някъде по сайтове/магазини? ровя, търся и почти нищо налично няма никъде, май ще трябва от алиекспрес да го чакам.

В Амазон видях нещо подобно. Ето го https://www.amazon.co.uk/dp/B08CX725ZL/?coliid=I1HL25LWA2TRZD&am … _=lv_ov_lig_dp_it

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:20 от 12319

# 138
Аззз нещо почнах да пишкам през 2-3 часа...

Видях подобно във Виталис миналия месец, много ми допадна.

Ох, момичета, някоя от вас виждали ли е такова чудо или подобно някъде по сайтове/магазини? ровя, търся и почти нищо налично няма никъде, май ще трябва от алиекспрес да го чакам.

В Амазон видях нещо подобно.

Много мил жест, но аз на твое място бих ги опаковала и прибрала в мазата Grinning Grinning Grinning

Днес нещо ме удариха хормоните 😂 от сутринта съм станала с дупето нагоре.. та днес много се ядосах на леля ми.. донесе ми разни неща за бебчо( стерилизатор, столче за хранене и количка).Но тези неща са ми набори. Казваше ми колко са хубави. Ама са купувани преди 21 години. Количката е много стара и тежка. Със сигурност ще ме е срам да излезна на улицата с нея 😂 Преди време искаха да я дават на една друга жена ама тя каза, че ще си вземат нова, и чичо ми доста се разсърди, че не я искат а била толкова хубава. Аз дори по паркета в нас едвам я бутам пък на вън не знам 😂. Стерелизатора пък е огромен, никъв шанс да влезе в микровълновата. Столчето също работа не ми върши. Даже ми намекна, че имала и памперси. Как ще сложа нещо толкова старо на бебето. Направо ми стана зле. Реших нищо да не им казвам,че да не се разсърдят нещо. Но ми стана много тъпо. Никога не бих подарила толкова стари неща. Да бяха взели поне нещо ново или по- добре нищо..

# 139
Аз вчера писах на една страничка във ФБ, където изработват интересни неща от плат като раници, органайзери за колички, за бебешки легла, чанти и други . Още не са ми отговорили и не съм наясно с цените.
Сега съм на етап избор на гнездо. Има много красиви, но са огромни, а аз нямам място. Поръчах космонавти, ще ми подарят спален чувал и дребни неща от първа необходимост като аспиратор, ножички. Памперси само 2 пакета съм взела засега. Стерилизирах помпа, шише, но не знам нужно ли ще е за болницата, там дават шишета с АМ.
Още не съм избрала и количката (може би Peg Perego, Mutsy Evo, Jane) обмислях да чакам Черния петък, но дотогава ще съм родила живот и здраве. Затова трябва поне на кошче за кола да се спра. Тези, които сте с опит, колко често го ползвахте поставено на количката? Питам с оглед преценка на необходимостта от съвместимост между двете.

# 140
С ММ си избрахме име.
Поръчих от фб страница gravity print лепящи стикери с име за стена над бебешкия креват. Обаче се изнервих от тяхния “професионализъм“, отговаряха ми през 1 час и с много “?????“, а аз веднага им отговарях и то доста търпеливо. Повече няма да поръчвам от тях.

# 141
Малечка, намерих органайзера на най-сносна цена тук, но не съм поръчвала:
https://m.bazar.bg/obiava-29541304/organayzer-za-bebeshka-staia-siv-baby-lover

# 142
Относно столчето за кола, ние решихме да не е в комплект с количката.
Така или иначе не е препоръчително бебето да се вози повече от 1-2 часа в него, затова не мислим да си съвпада и с шасито на самата количка-все пак нали за това е кошът до 6 м.
Ще си го ползваме само за колата и при посещение при лекар.
Количка не мога да харесам.
🙂🙂🙂

# 143
Дами, аз купих количката от немски сайт: https://www.babyartikel.de/search/?q=%3AbestSeller%3Asales%3Atru … ategory%3A1-KW-KK
Фен съм на количките Hauck и с първото дете също имах от марката. Имат и в момента доста колички на промоция и мисля, че е определено изгодно. Моята в райа тойс и тогава и сега е 1079лв, аз купих за 250€. Доставката ми беше безплатна и пристигна за около седмица с DHL до вкъщи. Simple Smile

# 144
Аз пък за Hauck не искам на чувам повече никога. Имах с едното дете Hauck Malibu, много красива и лека, с една ръка се бута. Обаче! - не веднъж, а два пъти се счупи, при това металната пръчка. Такива неприятности, смяна, замяна, връщане...  бррр. Дано да са ги подобрили оттогава.

# 145
Да си призная, и моята предишна беше Malibu 3в1 и се счупи някъде към годинка и половина, и бах нещастна, но пък я бях малтретирала жестоко по разни горски пътеки и подобни. Стискам си палци сегашната, както казваш да е е подобрена. На вид изглежда доста по яка, но отново е лека и маневрена. Simple Smile

Аз пък за Hauck не искам на чувам повече никога. Имах с едното дете Hauck Malibu, много красива и лека, с една ръка се бута. Обаче! - не веднъж, а два пъти се счупи, при това металната пръчка. Такива неприятности, смяна, замяна, връщане...  бррр. Дано да са ги подобрили оттогава.

# 146
И нашата е Хаук поръчах от Германия за 200 евро, тук са по 1000 лв. Изглежда много здрава. А и все пак е правена за немския пазар ще е друго качеството ,би трябвало де. Нашата с доставката излезна 500 лв.

3в1 е, а кошчето за кола изглежда доста голямо поне до година ще се ползва.... Само няма мрежа за комари,найлон за дъжд и чанта. Може би като почнем да ползваме активно ще купя някаква голяма чанта просто....хм.

Тези органайзери за памперси за мен са излишни, но всеки си има вкус....

Тази нощ имах някакви болки ниско долу и доста контракции, но спрях утрогестана вече 4-5 ден и Магнерота го пия когато се сетя....Та се шашнах и ще взема да изпера вече дрехите за изписване да са готови, и краката да си оправя Wink

# 147
Момичета, аз да ви питам нещо, което се чудя от известно време. Най-вече се обръщам към майките с опит, но и всеки друг с информация 😃 Вие каква козметика ще ползвате, когато се роди бебето? Защото съм чувала, че примерно парфюми и силни дезодоранти не е хубаво да се ползват, тъй като миризмите могат да алергизират бебетата. Това отнася ли се и за шампоани и продукти за коса? Тоест трябва ли да търся някакви с леки миризми, за да не дразнят бебето? Аз принципно ползвам само био шампоани, но те пак си имат аромати, та не знам... а и ползвам стилизиращи продукти, че иначе приличам на разплетена кошница в главата 😅 Чудя се просто, защото ще подготвям багажа за родилното, а и да се запася малко вкъщи, че надали ще ми е до пазаруване първите седмици с бебето...

# 148
Аз съм чувала, че трябва да се ползват козметика с 0%
Мале, след 2 седмици влизам в 9 - тия месец. Багажът ще го оправя другата седмица да е в готовност.
От снощи усещам нещо различно. Коремът ми е малко по-мек след като ходя толкова в wc. При вас по - мек ли ви е корема?

# 149
  • София
Наистина най-изгодния органайзер е този, който Ив е посочила. Доста се рових и не намерих по-добра оферта.
Аз поръчах от там.
Ще ми го изпратят след 7ми, че нещо имали проблем.
Ще видим дали е излишна покупка, но все си мисля, че ще е удобно всичко за смяна на памперс и за след баня да е на едно място.

Лори, не мисля да променям козметиката, която използвам. Камо ли пък превантивно.
Не можеш и да придвидиш дали ще има проблем, ще наблюдаваш бебето и така.

Днес влизам в 9ти месец. Champagne

Стволови клетки няма да съхраняваме.
Няма такива излишни пари.
А и в крайна сметка не ти дават гаранция за нищо, всичко ми се вижда много афиф работа.
На едната лекция ни обясняваха как при болест на детето ще ти изплатят
20 000-30 000 паунда/долара /не помня точно, абе крупна сума беше/. Чак ми стана смешно кой ще повярва на това...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:26 от rave

Общи условия

Активация на акаунт