ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 632
  • 827
  •   1
Отговори
# 195
Mомичета, някой ползва ли робот ilife

Да, аз съм с ilife 4.

# 196
Доволна ли си, ние гледаме ilife 9, но не сме много запознати с марката и се чудим.

Да, аз съм с ilife 4.

# 197
  • София
Джорджия, в сайта им има опция за консултация.
Пиши им /обясни какво търсиш, какво ви е жилището и т.н./ и до няколко дни ще ти се обадят.
Момичето беше много отзивчиво и подробно отговори на всичките ми въпроси. Hands Ok Hand

След разговора аз се отказах от ilife, но благодарение на нея ми се изясниха много неща.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 21:26 от rave

# 198
В кухнята на плочките я ползвам и си е супер. Като се роди беба може би ще я изместя в спалнята или ще купя още една. Виж тази група във фейса. Има инфо и линкове за купуване с по-нормални цени.

Доволна ли си, ние гледаме ilife 9, но не сме много запознати с марката и се чудим.

Да, аз съм с ilife 4.

# 199
Да, аз съм с Ilife а4s и от три години и много си го обичам. Върши чудна работа. Преди няколко дни се счупи едно парченце от едната четка, но в комплекта имаше резервна и я смених за нула време.

# 200
Деси стаята е супер 💙 И на мен ми се ще да вземем прахосмукачка робот, че котарашка доста косъм пуска, но ще е по-нататък. Първо мъжо да си намери работа.
Аз днес от следобяд съм с някакви поносими болки ниско в корема и доста често стягане. А от два часа усещам и едно като пробождане отдолу 😳 Само като лежа ми е по-добре, но усещам и бебо много ниско. И съм постоянно до тоалетната. Утре съм на  преглед, но ме притеснява да не са контракции и да трябва да го вадят по-рано.

# 201
Като ще си показваме косматите деца!!!!

С него все едно в къщи живеят цял отбор блондинки.  И аз се притеснявах с първото дете и неговите косми. Точно след първия месец ми писна и спрях да го ограничавам. Нищо няма да му стане на детето.

# 202
Да не остана и аз назад. Тази вечер реши да се глезоти.

# 203
  • София
Мале, много са ви сладки косматите деца! И аз не смятам да ограничавам кучето от бебето. Виждам само ползи от израстването им заедно. Само да видим как ще разделят мама, че косматката много ме ревнува. Rolling Eyes
Относно роботите и ние не сме с някакъв скъп - на rowenta e, но ни е подарък и сме много доволни. Аз иначе съм огромна фенка на Irobot. Hands Plus1

# 204
Ей го и наш Йорк с каката....

А това е едно от бебетата му Wink

През деня ми е отпаднало и все гледам да полегна, свърша нещо легна, а сега съм легнала и не ми се спи...
 Утре съм на АГ по ЗК да ми издадял направление за раждане,чудех се не е ли рано....ще го питам де,и за изследванията да погледне и дали ще ми пускат нови....то трябва де.
Почнаха ме нещо и мен контракции от вчера, ама намалих Магнерота. Утре ще питам и пак ще си го пия...2*2 поне.
За превръзки и аз взех един пакет нощни да имам,а от там уж давали. ММ не даде да взимам памперси, нали вика дават там , ама като му разправям вие, че сте взели и чак за в аптечката Панадол и тнт. Се нави.  Мъжка му работа....
Ааа и най-  накрая се изкъпах първаааа. В банята е фугирано и прескочихме една плочка прясна днешна в пералното и ох баня ох кеф...Друго си е в нова баня.
Утре ще ви я снимам.

# 205
Изгубен айде честита баня!
Не ми се иска да разделям кучето от бебето, просто малко ще я огранича в началото, че то бебо ще се наяде с топки косми иначе😂 в кръга на шегата де.
Бяхме наскоро в едни познати и като видях как са барикадирали кучето лошо ми стана, горкото затворено на 1кв.м. по цял ден. Моята ще си щъка свободно, само малко ограничения в спалнята може би, ама ще видим като дойде бебока. Определено ми се иска да вземем роботче и ние, обаче сега с купуването на пералня и сушилня ще ни дойде нанагорно малко, та задържам за сега. Добре че поне последните 2 години бях на добри осигуровки, та сега все едно си взимам заплата, че иначе щяхме да го закършим с финансите.

Между другото някой дали пробва новите мокри кърпи Бебелан със сребърна вода? Някакви отзиви? Аз попринцип съм фен на марката и мисля тях да ползвам при нужда с бебо(зелените с алое по-специално), но пък сега тези уж май ще са по-по 🤔

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 00:30 от Малечка90

# 206
С робот си е друго.. Аз пускам нашия първо да мине по ъглите, после си джитка хаотично и накрая аз го насочвам с дистанционното и чистенето е пей сърце. Нормална Прахосмукачка, ако има веднъж в седмицата да пусна и то заради местата, които не стига робота. Аз пробвах бебелана на бебемания, но нямам особени впечатления.. Двоумя се между тях и между изчистения вариант на "бебо".. По скоро ще взимам от вторите, че по-изгодно ми излиза, а като състав са +/- същите. Започнах да бодувам през нощта нещо.. Куч ме събуди в 3:30, защото от тая упойка пишка през два часа и сега ей го на.. 5 сутринта, а аз съм будна и ям бутерки 😅🤣 А и отгоре на това, толкова започнаха да ми изтръпват ръцете, че се принудих да започна фрезубин.. Дано отмине, че е ужас

# 207
Как сте, мами? Мислите ли, когато влезете в 9 - тия месец, да се движите повече? Моя приятелка, която роди преди половин година, ми сподели неотдавна, че е било хубаво при навлизането в 9 - тия месец майката да има повече активност, движения и по - малко почивки, за да се раздвижи бебето вътре. Не знам, нали ми е първа бременност и затова ви питам Grinning

П.С. Видях във фб  групата, че една жена е родила на 02.11в 35 г.с. Да са живи и здрави.
Почвам да се плаша, че все още не съм си приготвила багажа Grinning

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:19 от Forever_smile

# 208
  • Sofia
Аз си се движа. От днес съм в 36+0. Така или иначе не мога да лежа..

# 209
Винаги всичко е много хубаво ,като се прави с желание и любов, особено като е за мъниците.
Багажа ми за болницата е готов. За сега мисля да раждам във Вита , така че , нямаше какво толкова да подготвям.

Да ви попитам от няколко седмици съм в крайно негативно, антипатично и  ревливо състояние, което започва да изнервя и мен и другарчето, и вече често се караме , което ...води до още рев и...т.н. Дали да пробвам с валидол или да чакам да отмине само?

Общи условия

Активация на акаунт