ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 665
  • 827
  •   1
Отговори
# 255
Тонет , успех! Стискам палци да ги задържиш още малко бонбоните на топло. Ако трябва таткото ще припка по магазините или всичко с куриер направо, това не го мисли сега! ❤️

# 256
Благодаря, момичета!
Даниела, стискай. При теб малко остана.
Sheilita, в 32 +3г. с. съм. Има още много.
Ще ми се да докарам до края на осмия.

# 257
Тонет, наши близки приятели си имат близнаци родени януари тази година в 33+5......две готини, неуморни хлапета. Само спокойствие и положителни мисли, момиче. Те близнаците тежат двойно на матката и нормално да искат да излизат по-рано. Ще си полежиш сега едно хубаво в болницата и после в къщи.

# 258
Тонет, дано се размине, хубво е че след 32 седмица, нали знаеш, че когато са две се развиват по- бързо, да те успокоя, че аз в магазин не съм стъпила, за моите, съм пазарувала, само онлайн, така че....сега като лежиш, може да се разнообрззяваш 😚😚😚

# 259
Ох, момичета, като ви чета как всичко се изпрали, изгладили, приготвили... Направо се отчайвам. Аз се каня да започна с прането, но до вчера нямах бебешки прах, вече и с това се снабдих и се надявам в събота и неделя да има слънчице, за да изсъхнат.😁

Тонет, и от мен пожелания за скорошно изписване и максимално задържане на процеса. Simple Smile

# 260
Ооо спокойно, далеч не сме готови всички. Аз действам малко по малко. Днес изпера, утре погладя малко, други ден довърша. Преди малко отидох да си взема памперсите, които си поръчах да доставят в нашата аптека, че те не ги поддържат изобщо. Матрака съм го дала на брат ми да го занесе при познат за пране и си го чакам 1 месец хахаха. В аптеката уж нямаха никакви мостри на бебешка козметика, май ще вкарам служебните връзки да се уредя с такива, че още не знам към какво да се ориентираме. Утре отиваме за пералня и сушилня с ММ, че да не го закършим после и после ще покъртим малко в тоалетната, та са ги вместим. Аз никъде не мога да си намеря кош за пране, който да ми харесва и да ми е по мярка. Във вторник съм на първи доплер и на ЖК (двама различни лекари). Понеже до сега не съм била на самостоятелен доплер, някой ще каже ли как минава прегледа? Само кръвотоците ли гледат, дали ще ми кажат колко е порастнал бебо, че моята по ЖК изобщо не мери нищо?

# 261
Тонет, полежи сега, дано се задържат още седмица - две - три .....колкото може...

И аз днес изгладих дрехите за изписването ..и от свекито едни плетени дрешки да съхнат...че то не остана. Днес влизам в 9 месец.
Ще ходя после до АГ при който мисля да раждам да ни види .

Банята ни е готова поне , вече отхвърлихме един дерт.
Остава да я изчистим и накичим със аксесоари, контакти и др. нови неща...ама парите свършиха. И да вкараме пералня някак си, че не съм прала вече две седмици...

# 262
Изгубен Банята е супер, честито!
Аз днес купих дрехи за изписването. Силно казано дрехи....20лв в Пепко “пръснахме” с ММ. Joy
С този Ковид реших да не се изсилвам и без това е пълна лудница навсякъде. В офиса някой да кихне и вече никой не иска да работи. Медиите внасят една ужасна паника. Притеснявам се че когато съм с бебето после няма кой да овладее ситуацията. Тежко ми е и имам ужасни болки от определени движения/позиции на бебето, но се надявам да го задържа максимално вътре заради негово добро, заради работата ми. Пълен шаш е всичко!
Може би единственият + е че няма да има шум от роднини и мераклии да идват са ни виждат Joy
Какъвто съм интроверт на моменти и със следродилни терзания на млада майка само това ще ми липсва. Laughing

# 263
Изгубен, като ти гледам мивката....завиждам, леко, ами то нищо не ти трябва, ти можеш, спокойно да къпеш бебето, до две годишно, вътре 🙂🙂🙂 аз къпех моите в кухнята, в мивката, беше супер....ама бързо им отесня

# 264
Изгубен и аз много ти се кефя на мивката, то си е цяло корито. Ние купихме възможно най-голямата в магазина, такава с готов шкаф, та да се мием на мивка. Надявам се, че няма да има нужда от корито, ами направо като порастне малко заедно под душа, пък ако иска "басейн" и някой леген ще свърши работа. 😂

# 265
  • Sofia
Аз също не съм се разбързала. При спешно тръгване за болницата стигат джапанки, нощница, превръзки и обменна карта.

За момента съм си взела течен сапун, превръзки и нощница . Другата седмица ще отида за обменната карта, а памперси и мокри кърпи мисля да взема като постъпя в болница.

# 266
Момичета, истина е, че се вкарва паника и през медиите, но през призмата на личния ми опит в последните седмици - и двамата ми родители в момента са в болница - положението е дори по-страшно от това, което дават по тв. Защото уж са открили нови легла, но на практика цари абсолютна дезорганизация и хаос. Не искам да ви наторвам с детайлите, защото аз самата съм много стресирана, но докато човек не се сблъска с вируса и системата от първо лице...всичко звучи преекспонирано, а всъщност не е така.

Пазете се и бъдете здрави! Най-вече заради по-възрастните ни роднини, ясно е, че при нас сравнително леко отминава.

# 267
  • Sofia
Какво значи пазете се? Правим каквото можем. Всяка от нас почти вече ходи в аптека, в болница на тонове или има по-голямо детенце, което ходи на градина или училище. Животът продължава, няма смисъл от страх. Това е моето мнение.

# 268
Значи да се подхожда отговорно към въведените мерки и да се спазват. Защото и в аптеката, и в болницата, и в магазина, виждам хора с маски под носа, на брадата, под устата, неспазващи дистанция. Или хора с грипоподобни симптоми, които продължават да ходят на работа. И, да, животът продължава, не апелирам към треперене от страх, а към осъзнаване, че нещата са достатъчно сериозни, а не е просто медийна психоза. Пиша ви го съвсем доброжелателно, не пожелавам на никой да изживее стреса, който в момента изживявам, защото за моето семейство битката с вируса не е приключила.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 14:40 от SilviaP

# 269
Тонет,почивай си и дано бебчетата издържат още малко...
Изгубен с тази сива баня ми взимаш сърцето да знаеш.. Честита да ти е..❤️😍
И при нас не остана много да е готова банята.Колегите на ММ и мъжа ми правят банята,но всеки ден са на работа и за нас не им остава много свободно време.Работят малко след работа или събота,но останаха само душове,бойлери и мивки да се сложат..

Общи условия

Активация на акаунт