ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 665
  • 827
  •   1
Отговори
# 240
И аз се включвам с дата за секцио 02.12.2020 термина ми е 10.12 нали върви назад и ще чакаме до 2ри да дръпне.Тоновете са добре,седалищен е,34г.с тежи 2 500гр. Спокойна съм ,че поне ще е малко по- голям,баткото беше
2 800гр. малка мишка .
Събота и неделя почвам да действам по списъка и да пера.Запазих си самостоятелна стая в Шейново,на 01.12 ще изгрея,само здраве да е.
Емоционално ми е,вълнувам се и ми е смесено ,хем искам да го видя,хем не ми се разделя с корема и знам ,че нищо няма да е като преди.

# 241
Много теми сте засегнали днес Hug
При издаване на 45-дневния болничен ми дадоха папка с изследванията по време на бременността, кръвна група заедно с вирусологията, която важи 6 месеца. Актуална МБ трябва предполагам само ако е нормално раждане.
Моят термин е на 06.12, като ако не се обърне бебето, докторът каза да избирам дата например между 25, 26 и 27.11. Предполагам, че след 35-та седмица тонове се следят ежеседмично, имам записан час и за 36+1,когато ще решаваме и за раждането.
Може би ще приготвя някоя по-свободна рокля за изписването (с оглед операцията), засега няма да я слагам в багажа. Напълних един сак, но обмислям и съвета да взема куфар с колела, защото ще е по-леко и удобно.
Всичко бебешко е изпрано и изгладено с изключение на порт-бебето/юрганче, което дълго ще съхне. За съжаление, на всички дрешки пише без центруфуга - вие така ли ги перете?
От вчера имам различно течение - прозрачна, лепкава цервикална слуз като тази точно преди овулация. Ще ми се да не предвещава скорошно падане на тапата. Confused

# 242
При кого ще раждате?

И аз се включвам с дата за секцио 02.12.2020 термина ми е 10.12 нали върви назад и ще чакаме до 2ри да дръпне.Тоновете са добре,седалищен е,34г.с тежи 2 500гр. Спокойна съм ,че поне ще е малко по- голям,баткото беше
2 800гр. малка мишка .
Събота и неделя почвам да действам по списъка и да пера.Запазих си самостоятелна стая в Шейново,на 01.12 ще изгрея,само здраве да е.
Емоционално ми е,вълнувам се и ми е смесено ,хем искам да го видя,хем не ми се разделя с корема и знам ,че нищо няма да е като преди.

# 243
При кого ще раждате?

2 800гр. малка мишка .
При др.Велев. При него бях и преди две години и сега се следих при него,планово секцио заради късогледство.Имам му пълно доверие.

# 244
Мога ли да попитам колко ти е диоптера? На мен ми се качи през бременността от - 1,75 на 2,75 за кратко време, но очните дъна са ок.

# 245
Мога ли да попитам колко ти е диоптера? На мен ми се качи през бременността от - 1,75 на 2,75 за кратко време, но очните дъна са ок.
Моя е -9,50 ,преди бременностите беше -7,50.Няма кой да ми позволи да раждам естествено.Ще си направя лазарна операция след години.

# 246
Да, наистина е доста. И аз съм мераклийка за лазер по принцип. Явно е нормално обаче да се качва през бременността.

# 247
Всичко бебешко е изпрано и изгладено с изключение на порт-бебето/юрганче, което дълго ще съхне. За съжаление, на всички дрешки пише без центруфуга - вие така ли ги перете?
Дрешките смятам всички да пера с центрофуга и сушилня. Изхабяват се повече така вероятно, но е по-хигиенично за бебока.

# 248
И аз си пусках с центрофуга, няма нещо което да пера без. Въпреки че последната партида не я извъртя, понеже ми се скапва пералнята. Но и с новата ще си ги връткам и после в сушилнята, само да ги купим и монтираме. 😁

# 249
Моят термин е 5.12, но трябва да избирам дата за секцио между 25.11до 01.12.
Относно лазерна операция на очите- аз си направих преди години, май минаха вече 5 год., и съм супер доволна - бях с 7.5 и 4.5 диоптъра.
Днес изпрах почти всички неща за бебка, ползвах и сушилнята, реших и да ги изгладя, като за първи път, за следващите май няма да гладя.

# 250
Здравейте, момичета!
Пак много сте изписали!
Щях да ви се оплаквам за сушилнята която взехме, то друго ми се стовари на главата. Аз пак съм в болница. Снощи една слуз примесена с кървави точки, приеха ме с диагноза родоразширение, не са ме гледали за разкритие. За сега няма да раждам и ще ме държат 3 дни . Вливат ми Кормагнезин. Питат за болки, аз нямам. Но, вчера цял ден бях със стегнат корем. Слушат тоновете на бебчетата, идеални са. Та сега с това мое услушване да не пазаря още, ето на какво ми се случва. Радвам ви се на всички че сте готови за вашите бебчета.
Относно подутите глезени, аз съм така от 3 седмици вече, от преди 2 седмици вдигам кръвно и съм на допигит, албуминът и общият белтък са ниски.
За термин и планирано секцио няма да говоря че ето на какво става. Няма да дочакам и дата за секцото. Дано се задържат нещата де.
Друго не помня какво сте коментирали, та това от мен.
Бъдете здрави, пазете се и по лежерно.
Хубав ден!

# 251
Ей, Тонет. Много съжалявам. Слушай докторите и стискай. Пазаруването не го мисли. Докато си лежиш може и онлайн. Няма да останат голи бебоците. Стискам палци да е фалшива тревога и да отмине.

# 252
Тонет, стискам палци да  се задържи всичко максимално дълго и бебетата да растат. Аз не съм в болница ,но съм със зацапване всеки ден ,засега е стара кръв ,но очаквам изненади всеки ден .Още седмица имам до 9ти месец и броя дните 🙄.Аз си избрах дата 22ри 😁😁 по-рано не я пускам да излиза ,че тогава започна стрелеца 😀😀.

# 253
Бъди спокойна, всичко ще бъде наред. В коя седмица си?
П.с. Ако искаш кажи си за сушилнята, да се разсеяш.

Здравейте, момичета!
Пак много сте изписали!
Щях да ви се оплаквам за сушилнята която взехме, то друго ми се стовари на главата. Аз пак съм в болница. Снощи една слуз примесена с кървави точки, приеха ме с диагноза родоразширение, не са ме гледали за разкритие. За сега няма да раждам и ще ме държат 3 дни . Вливат ми Кормагнезин. Питат за болки, аз нямам. Но, вчера цял ден бях със стегнат корем. Слушат тоновете на бебчетата, идеални са. Та сега с това мое услушване да не пазаря още, ето на какво ми се случва. Радвам ви се на всички че сте готови за вашите бебчета.
Относно подутите глезени, аз съм така от 3 седмици вече, от преди 2 седмици вдигам кръвно и съм на допигит, албуминът и общият белтък са ниски.
За термин и планирано секцио няма да говоря че ето на какво става. Няма да дочакам и дата за секцото. Дано се задържат нещата де.
Хубав ден!

# 254
Изключително много съжалявам, дано по - бързо да се възстановиш, да излезеш скоро и да устискаш до термина.
Впрочем да не си Bogi като гледам декемврийската фб група, че и тя е влязла в болница?

Здравейте, момичета!
Пак много сте изписали!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт