ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 647
  • 827
  •   1
Отговори
# 570
Selove,честито скорпионче! Прекрасна дата, дошъл си е с името юнака. Бъдете здрави и скоро да се гушкате, бързо възстановяване на теб! Blue Heart

# 571
Бебчее в групичката ни Tada честито Sealove  Прекрасен християнски празник, прекрасна дата, прекрасно име..нека ни е на късмет на всички ни в групата Flowers Four Leaf Clover а на Виктор от сърце желая да е победител в живота,както името му определя, за радост на щастливите мама и тати Heart

# 572
Честито БЕБЕееее! Много се радвам! Направо се просълзих. Нека расте здрав и много шастлив! Kissing HeartBirthday
Аз приготвих дрехите и одеялото в една чанта и са ми в багажа за родилното. Снощи се замислих за биберон. Мисля че и него ще взема в една кутийка. Започнах да обяснявам на ММ къде е стерилизатора, какво и как да направи. Вдигна ми нервите 585 хиляди пъти и мисля аз да си ги подсигуря тези неща, за да съм спокойна и да не влизам в обяснителен режим след раждането. По принцип не обичам много да разчитам на други хора когато става дума за нещо важно. Обичам да държа здраво “юздите”, както се казва.. Нооо май си вкарах автогол. Той нищо не знае къде е. Вълнува се че ще става татко но свикна да си му е по-лежерно. Ще го нагърбя с повече задачи скоро. Само се притеснявам защото е много гнуслив и дано не бие отбой за памперсите, защото тогава ще има скандали.

# 573
Честито Sealove, честит да е и Виктор. Да е победител в живота и да радва мама и тати.

# 574
Sealove честита рожба! Ти постави началото на най-прекрасните моменти в нашата групичка!🍀 Бъдете здрави и щастливи с малкия Виктор-победител. На теб бързо възстановяване! Развълнувах се.🥳🤗
При нас тече трескава подготовка, безсънието не ме напуска, въпреки че се изморявам през деня. Снощи се събудих от ужасни бодежи ниско долу, които си бяха и болезнени, 35г.с съм, на някоя от вас случвало ли се е? Отдавам го на това, че през деня се бях напрегнала доста, пих Но-шпа и се поуспокоиха, явно контракции от нерви...
Пристигна ми поръчката за част от дреболийките за бебка и сега съм доволна. Взех си и една свободна рокля за изписването(не, че ще е нещо особено в тази ситуация, но все нещо ще трябва да облека и аз) 😁
Тези дни ще стегна и куфара за болницата, че всичко си стои в торби, нещо го раздавам лежерно в това отношение.😏
kami2004 Ивет ми харесва на мен. 🤗

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:22 от <Розичка>

# 575
ААААААААААА! ПЪРВО БЕБЕЕЕЕ!

Sealove, често! Бързо възстановяване на теб и не се притеснявай за малкия победител. Всичко ще е наред и съвсем скоро ще го гушнеш. Чакам с нетърпение да разкажеш.

# 576
Арома ще го дресираш таткото. 😂 Нашия е свикнал на повръщано, че кучето като яде пръчки после връща и той чисти, а и аки е свикнал да събира. При нас аз съм гнусливата, от акото не толкова, обаче на повръщано... 🥴 Очаквам да имам в началото подскоци към банята, ама ще ни се наложи да свикнем на такива гледки и миризми 😂
Розичка, добре си се снабдила, аз от тези неща за бебо съм взела само ножичка+нокторезачка, 1 шише за всеки случай и 2 подарени биби, а и едни памперси за вкъщи. Нищо друго не съм купувала като козметика, мокри кърпи и т.н.

# 577
Юхуууу, честито бебче, Sealove! Бързо възстановяване и да се гушкате съвсем скоро...дръж ни в течение как сте, ако имаш време да пишеш разбира се. Simple Smile

# 578
Честито бебче, Sealove! 💙 Първо бебче в групата и да се роди на толкова хубав празник! 🥰 !Бъдете много здрави и щастливи! Нямам търпение да разкажеш как е минало 🤗
Момичета, много сте активни, когато вляза да чета винаги има по 100+ отговора и докато изчета всичко заспивам 😀
Още не съм изпрала всичко на бебо, кошарката не е сглобена и не съм поръчвала матрак и  ваничка и като гледам как и тук почва бебевалеж май ще трябва да се стягам, а мъжа ми само ми казва как имало време. До термин имам 39 дни, но кой знае кога ще реши да излиза, а има толкова много неща за вършене... Много ви се радвам на детските стаи и как сте си организирали дрешките в скриновете 🤗

# 579
Момичета, да ви кажа за моите перипетии с козметиката. Понеже не отидох на Бебемания, а в близките аптеки "нямат" никакви бебешки мостри, та тази седмица писах на Мустела, Хип и Юриаж(за тези се сетих на първо четене) да ги попитам къде аджеба мога да намеря мостри на продуктите или по-малки разфасовки, с които може да се започне пробно. От Юриаж ми върнаха, че нямали  малки разфасовки и мостри. От Мустела ми писаха, че в по-големите аптеки мога да намеря мостри. От Хип директно ми поискаха адрес на офис на Спиди и днес получих ето това, дори с безплатна доставка.   Впрегнала съм една колежка като ходи в Ремедиум(понеже сме търговски представители) да ми изпроси от колегите някакви мостри да видя кое, какво. Ще видя в родилното какво използват и май ще започнем със същото, пък за по натам ще видим.

# 580
Sealove Честито бебче! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!💙👶

# 581
Малечка мен ми дадоха същия комплект с мостри в майчин дом на хип, но не са моите.. Много силно ми миришат всички неща като за бебе и по-скоро се отказах.. Сега аз се мажа с олиото и млякото хаха. За чая знам, че е много харесван и хвален, даже съм си приготвила мостричката в чантата за родилното. Защо не пробваш мостри на бебо? Нямат никак лош състав, също пробвай за мостри в медея и софармаси

# 582
Ще видя къде какво мога да намеря, а иначе точно в Софармаси ме отрязах.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 18:44 от Малечка90

# 583
Момичета, някоя от вас сблъсквала ли се е с алергична кашлица?
Миналата година развих някаква алергична кашлица която за около седмица премина но тогава пиех Ксизал. Четох в листовката че не се препоръчва да бременни.
Успокоява я сало инхалатора, Стодал, лукчета и топли напитки и то за кратко. Все едно имам някаква буца в гърлото, дишането ми също е малко затруднено. Първо мислех че е от настинка, но явно съм се заблудила.

# 584
  • София
Абе правят се на интересни.
Аз като питах аптекарката, направо с радост ми ги даде, явно се бяха застояли и й пречеха. Grinning

И аз имам същия пакет на Хипп от лекциите.
Също от там имам и на Wooden Spoon мостри.
Последните и Мустела едва ли ще ги купувам, предвид цената им, ама поне да ги пробвам. Grinning

Засега никаква козметика няма да взимам, докато не изразходя всичко.

Общи условия

Активация на акаунт