ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 656
  • 827
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Честито бебе! Да е жив и здрав Heart

# 556
Честито бебче и от мен! Да расте здрав, усмихнат и послушен!

# 557
Eхаааа!
Честит да е Виктор!Добре дошъл!Браво на мама!Бъдете здрави,щастливи и благословенни и нека св.Мина закриля цялото ви семейство!
Много  хубав ден си е избрал този юнак!
Радвам се за вас!

# 558
Хайде да ни е честит Виктор! Нека беде много здрав, весел, игрив и да радва мама и татко!

Ех момичета и аз вчера се прибрах от болница, бях с високо кръвно и отоци  по краката. За това мили момичета следете си кръвното налягане изкъсо! Бъдете здрави!

# 559
Сий честито! Всичко най-хубаво ви пожелавам! Да е жив и здрав малкия Виктор и да се възстановявате бързо ❤️

# 560
Sealove ЧЕСТИТА РАДОСТ,ДА ВИ БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ВИНАГИ ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С ПОСТЪПКИТЕ МУ.. 🙏 💐🍼🍼 МНОГО ХУБАВА ДАТА СИ Е ИЗБРАЛ 11.11 ангелска дата...Много се радвам за вас..Бъдете здрави и щастливи..Бързо възстановяване...

# 561
  • София
Sealove честито бебче ❤️ бързо възстановяване, и скоро да се приберете вкъщи ❤️❤️
Мен днес ме изписаха. Казаха да си лежа, да не ставам изобщо от леглото. Продължавам да имам леко розово зацапване, но казаха че е от скъсяването на шийката. Продължавам с уназина, че црп било все още завишено. Въпреки многото банки с кормагнезин пак си имах контракции, поне вече са по- слаби. И се надяваме да издържим още 10тина дни. 😁

# 562
Хайде почна се! Да е честито, здраво и много щастливо! ❤️
Планово секцио съм заради уреаплазмата и док каза 2-3 дни преди датата. Днес пуснах от мен пълна кръвна и дедимери.
Боровинка, освен ако не си планово секцио откъде ще знаеш кога са 2-3 дни преди постъпване? Аз ги пуснах днес тези изследвания.
А в болницата звънях казаха че като са изтекли Хепатит,Васерман и СПИН да не ги правя, те там щели да ги пуснат, тъй като това направление за раждане ги покривало.
Между другото ще се поровя да потърся какво наистина покрива това направление. Не може да не го пише някъде.
Та днес пуснах кръв и урина, дано не е рано, но те са стандартни.
Като влизаме да раждаме пак взимат, няма начин....

Това с нотариуса звучи малко като предварителен договор при брак, ,,аз декларирам, че няма да оспорвам,,....прекалено ми е. Добре, че не ми го изискват.

# 563
  • София
Сийлов, честито бебоче !
Тъкмо днес седнах да пооправя темата, ти си първата ни мама. Heart Eyes
Жив и здрав да е Виктор /любимо мое име/, да расте смел и силен ! И съвсем скоро да се гушкате ! Blue Heart

Когато можеш, разкажи повече. Няма те в списъка, но имам някакъв спомен, че терминът ти беше около
20ти декември. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 14:47 от rave

# 564
Rave, чудесен администратор на групата си!  Hug
Понеже моят термин е сред първите през декември, отидох да проверя кога е бил терминът на Sealove, и ето че тя вече е отбелязана като родила. Heart
Аз ще съм 99% ноемврийка, но си оставам тук с вас.
P. S. Аа, сега разбрах. Извинявам се. Grinning Все пак похвалата ми си е заслужена!

# 565
Сий честито бебе Виктор. Здраве на цялото семейство. Започна се и в нашата групичка бебевалежа. Като се успокоиш разкажи как мина и сега как си ти.
Еххх вече искам и аз да раждам. Мале много готино ми стана. Толкова месеци чакаме и говорим и ето започна се......настръхвам чак!

# 566
О, Sealove, честита рожба и скоро да се приберете Heart
Аз съм с термин 20 декември, но мисля, че ще родя преди термина  Grinning
Утре съм на преглед при моя следящ гинеколог и след това със сестра  ми ще празнуваме за малко, че с този корем не ме свърта на едно място много - много. Забелязах, че от дни, като седя в колата, ставам много нервна, сменям доста позите, чупки това - онова, направо не се понасям Grinning На кракът ми, където ми се появиха много лилави стрии, по - надолу ми се появиха нови. Почти не лежа, а съм в постоянно движение и затова са ми се появили, поне така смятам.
Какво да направя, като почти всичко сама върша в нас. То така ми е спокойно, защото е по мой вкус, приемам помощ само от съпруга ми, защото той си ме разбира Grinning
Бъдете живи и здрави Heart

# 567
Честита рожба, да е жив и здрав, много щастлив, да има много късмет и да изпълва дните ви с любов и радост!!

От вчера имам усещането, че контракциите не спират 33+2. ММ има рд в петък, на миналия му рожден ден му пожелах да стане баща до година(той теоретично е баща ). На жк съм в петък , надявам се всичко да е наред и да е от повечето нерви, и че правя повечко неща през деня. Искам се да си раждам около Коледа по- близо до термина , и при нас ще си дойде с името.
Племенничката се казва Ивет, по интернационално е от Ивета.

# 568
Честита рожба, Sealove, с нетърпение очаквам един позитивен разказ за първото раждане в нашата групичка! Нека така да върви на всички ни! 🍀

# 569
Ехааа, ето че има и бебе в темата!
Честит да е Виктор! Много здраве и щастие!

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:51 от Fifiana

Общи условия

Активация на акаунт