ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 659
  • 827
  •   1
Отговори
# 525
Sealove пращам ти много сили и положителна енергия. Стискам палци с бебчо да сте добре и всичко да мине по най-добрия начин. Честно казано и аз започвам да се опасявам да не се роди някое скорпионче, че две ще дойдем в повече на таткото 😂 ... май е време да посъбера багажа за болницата и да изпера и оправя дрешките.

# 526
Sealove успех, стискам палци! ❤
Аз съм приготвила багажа и помпата, и двата пъти съм я ползвала още от родилното, прави много хубав вакуум и стимулира гърдите, а сега близнаците ги очаквам мънички и мисля, че няма да имат сили да сучат ефективно.

# 527
Абе момичета стане ли нощ и вие пощурявате с писане Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Голями размисли ви налягат в тъмницата.
Sealove май ще повлечеш крака на декемврийките. Днес ще си мисля за теб и ще ти стискам палци.
Forever Smile хубаво име ще е това с имен ден на Коледа Heart Eyes  ......
Джена да пуснеш една снимка като станат готови от фотосесията. Браво за подаръка, който си си направила - може да нямаме талия, ама малко маникюр и прическа повдигат настроението.

# 528
Sealove с теб сме ,всичко ще е наред, чакаме те с добри новини Flowers Four Leaf Clover

# 529
Така си е, скруби. Друго си е да ти стане готино с малко разкрасителни процедури.
Я някой вече минал по този път да каже от ЖК какви документи се взимат и направление за раждането от личния ли се издава? Да се подготвя какво да си искам в петък, да не се разкарвам няколко пъти.

# 530
Сий , и тук искам да ти пожелая много късмет и те чакам с най-хубавата новина 💙

# 531
  • София
Sealove , с вас сме! Стискаме палци всичко да е наред!  Flowers Four Leaf Clover

# 532
Sealove стискам и аз палци. Днес е много хубав празник, има и именици. Може детенце да си е избрало деня.

Джена когато взех 45 дневния болничен ми даде всички направени изследвания през бременността, които съм му носила и правила. После директно ми записа час ,когато влизам в 9 месец и тогава ми даде направление за раждане, и за кръв и урина. Днес ги пуснах тъкмо....

Ками на мен ми харесва Ивета. Племенницата ми се казва така....хихи

# 533
Sealove стискам палци чакаме хубави новини..!!
Sladkata2 мен ме рита в слабините,някой път до такава степен,че мисля,че ще излезе някой крак и точно на гънката на слабините с една дума ниско долу усещам ритници.Иначе се издувам ту от ляво ту отдясно,едни бабуни,буци...
Ками аз съм за Ивет,дъщерята на колегата на ММ се казва така и ми харесва много,звучи нежно..
Мери и аз си помислих,че има бебе 😂

# 534
Sealove, чудесен ден е избрало малкото човеченце - Свети Мина, покровителят на семейството и и жените, ще ви закриля и всичко ще бъде наред! Simple Smile Ако имаме именички в темата - да сте живи и здрави!

# 535
Sealove стискам палци! ❤️ Ако реши да се появи по-рано да е безпроблемно всичко и да сте здрави!
Ками аз съм за Ивет също.
Джена аз като взех 45д нищо друго не ми даде. Извика ме вчера за да ми издаде документите за раждане, за да е около месец преди термин, понеже направление 7 важи 30 дни. На мен ми даде това направление за раждане, Обменна карта попълни, но изследванията, които сме носили през бремеността си ги остави при нея. Каза ми да си сложа изследванията за хепатит, сифилис и кръвна група. Аз имам разпечатано всичко, което съм носила и на нея. Отдели тези изследвания в джоб с това, което ми даде тя, но си взех и всичко друго в сака за всеки случай. Съветвам те да си провериш кога сте пускали сифилис и хепатит, понеже имат срок 6 месеца и ако изтичат да настояваш да ти пусне ново направление, понеже при мен се оказа че едното изтича и сигурно ще трябва да си го плащам да го правя пак. Иначе АГ ти издава документите, освен ако нещо не е възпрепятстван, в такъв случай направление за раждане може да издаде и ЛЛ до колкото знам.

# 536
Момичета, ние подготвихме предварителна декларация за припознаване на бебка при нотариус, за която услуга заплатихме 24 лв. Разбрах, обаче, че ако се отиде с готова декларация, която нотариусът само трябва да завери, струва доста по-малко.

Прилагам нашата декларация, която е двустранна (от едната страна бащата дава съгласие, а от другата - майката). Дано да бъде полезна! 😊

# 537
Sealove , стиснати палчета и от мен. Нека всичко мине по най - добрия начин. Всички те мислим. 😘
ками, за името съм пристрастна, защото съм Ивета, но пък Ивет звучи едно такова френско. 😊
Джена, на мен ми дадоха всички документи от жк, направление за хоспитализация и направления за изследвания, които да направя 2-3 дни преди постъпването. Казаха да добавя васермана,хипатит и талончето с кръвната група.
Scrubi и аз си взех такава пелена, но розова.

# 538
Боровинка, освен ако не си планово секцио откъде ще знаеш кога са 2-3 дни преди постъпване? Аз ги пуснах днес тези изследвания.
А в болницата звънях казаха че като са изтекли Хепатит,Васерман и СПИН да не ги правя, те там щели да ги пуснат, тъй като това направление за раждане ги покривало.
Между другото ще се поровя да потърся какво наистина покрива това направление. Не може да не го пише някъде.
Та днес пуснах кръв и урина, дано не е рано, но те са стандартни.
Като влизаме да раждаме пак взимат, няма начин....

Това с нотариуса звучи малко като предварителен договор при брак, ,,аз декларирам, че няма да оспорвам,,....прекалено ми е. Добре, че не ми го изискват.

# 539
Ехаа, е много съобщения..
sealove Стискаме палци 😍!!!
ками Аз съм за Ивета, някак по-готино ми звучи на мен..
Колкото до помпата.. Аз мисля да взема ръчната, да си е в мен.. Вчера взех и Лансинох и разни неща за хапване натъпках в багажа.. Остана да си купя чехли, да сложа дебелия Халат и да измисля какво да обличам на изписване хаха

Общи условия

Активация на акаунт