ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 665
  • 827
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви момичета за информацията! За хепатит и васерман, знам, че имат давност, да. Моите са от май месец, така че ще ми трябват пак, ама ще питам в болницата, в която ще раждам, че като гледам изгубен какво е написала, май е най-удачно те да ми кажат. Не ми се разхожда по лаборатории сега. От ЖК нали уж се покриват 2 МБ от касата, а аз 1вата си я платих, ама хич не се и усетих да кажа нещо.. Верно е, че се следя в частна болница, но работят със ЗК и си ме водят на ЖК с направление, сега ще си искам за 2рата и ще настоявам, че ми се полага по пакета за майчино здравеопазване безплатна.. Хубаво е да си знаем какво ни се полага.

# 541
Като влизаме да раждаме пак взимат, няма начин....
Това въобще не мисля, че е така. Аз раждам по нощите за 2-3 часа. Какви изследвания тепърва, обичайно няма време за това.
Sealove, успех! Стискам палци всичко да мине по мед и масло!

# 542
Много ви благодаря за подкрепата, момичета Heart
Днес около 05;30 се роди Виктор. Той просто си дойде с името на този хубав празник Heart 2,700 тежи, в кувиоз е малко, но казаха, че е стабилен. Чакаме изследвания и се надявам да ми го дадат.
Хич не измъчи мама, мислил ме е Blue Heart
Ще разкажа по-подробно за раждането по-късно, сега съм буря от емоция, страх, паника, вълнение и всичко цветове.
Бъдете много здрави! Sparkling Heart

# 543
Ееееех знаех си че след 3 см ще имаме беееееееебеееееее...
Честит Виктор. Страхотно нещо е да си се роди с името. Да го закриля светеца му!Настръхнах.
Да е жив и здрав!!! Много се радвам.

И да му е честит имения ден Wink

Фифи, ами незнам вече....аз затова звънях, та днес като давам кръв да взема и за СПИН,Васерман и Хепатит, казаха че е излишно и там ги взимали по пътека се полагали. Аз не откривам никъде информация какво покрива тази пътека, голяма тайна е.....ама каквото е такова. Вече дадох кръв, писна ми. Като са ми изтекли да ми ги пускат там и това е. 2-5 лв разлика ако ги таксуват ще е от лаборатория до тяхната лаборатория...писна ми от всичко вече. Даже и на АГ не ми се ходи, а трябва сега най- често вече.

Като много добре знаят , че важат шест месеца тези изследвания и са толкова важни, защо не се правят в 4-5 месец от бременността и да са си актуални, а на всички им изтичат баш преди термин....какво е това нещо, да създаваме работа на лабораториите......не са го измислили правилно за нас. То хиляда пъти ни бодат за кръв.

Уаааааааау имаме бебеееееее.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:08 от изгубен

# 544
Eхааа беееееебеее. Sealove да ти е жив и здрав юнака, борбен и с много късмет в живота Heart да се възстановите бързо и двамата и да се гушкате още днес ако може ;*

Докато видя новите съобщения:  
Цъкам си по списъка какво още ми трябва и какво да приготвя за болницата и изниква един въпрос, ама адски глупав, обаче да ви питам. Да стерилизирам ли биберона и шишето, които смятам да взема там за всеки случай. Биберона е ясен има си кутийка и не е проблем, ама това шише от сега да го изварявам, че то до денят Х все едно нищо не съм направила...
Аз не съм купила всичко, ама баш за това съм се хванала, ама... Heart

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:12 от KitKatty

# 545
Sealove честит Виктор.  Нека бъде здрав и щастлив. На теб бързо възстановяване.
Моето малко момиче и то днес е именничка. Аз съм подхванала да изчистя малко и за тонус съм си набичила музиката.

# 546
Кит Кати, аз мисля да го изваря биберона. А щом ще носиш шише и него.
Преди като родих ми го донесоха биберона изварен, ама сега ще го пъхна в кутийка готов. Даже си мисля да взема и дрехите за изписване с одеялото да са си при мен. Да не разкарвам излишно ММ за едни дрехи да носи. То докато обясня къде са, дори и да покажа, по- добре да са си в мен хахаха. Ще им е достатъчно натоварено и на тях.
 Абе това са подробности. Да родим живи и здрави все ще ни снабдят с каквото сме пропуснали ама все гледаме да сме подготвени.
Аз не съм купила още помпа, няма да нося , но не се бях сетила да проверя за някаква по- запазена в ОЛХ. Добре че Жанинче писа.
Още не съм взела лансинох и цикатридина, голямо съм моткало.....

# 547
Sealove, Честита рожба! По-скоро да се гушкате пожелавам! 💙💙💙

# 548
#Sealove честито бебенце ,да е жив и здрав ,да му е живо и здраво и името .Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате 🤗🤗.Когато имаш възможност ще кажеш ли в коя седмица беше 😊😊.

# 549
Жив и здрав да ви е Виктор, Sealove
Heart
Споделям лекция за нормално раждане https://www.facebook.com/%D0%A3%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0 … -116918685006809/
В началото е за стволови клетки и колички Mutsy.
Лектор беше Надежда Стаменова - впечатлена съм от нея. Blush

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 13:08 от Малага

# 550
Ех, че хубаво! На този хубав празник, да е честит и здрав 😍 И нашия мъник ще се казва така.. Много мило ми стана 🥳🥰
Аз ще Стерелизирам помпа, шише, Бибка и ще ги сложа в пликове с ципчета

# 551
Sealove честито, майче! Какъв прекрасен празник си е избрал малкия Виктор 💙 Да сте живи и здрави цялото семейство , любов и хармония💙
А на всички останали да ни е честит хубавият празник днес💐

# 552
И тук , много целувки на малкия победител Виктор 💙 Прегръдки и на двамата ❤💙

# 553
Sealove, честито момченце! Бъдете живи и здрави и двамата и скоро да се гушкате. Чудесна новина за първото ни бебе!:heart:

# 554
  • София
Честито бебеее! Много се радвам! Името е страхотно! ❤

Общи условия

Активация на акаунт